{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Skullerup´s Jackpot [Himmelhest] 2006

3.545 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dorthe H
Kvinde | 51 år | Oprettet: 7. mar 2007


Anden særlig race Skullerup´s Jackpot

Fødselsår:
2006
Højde:
p.t. ca. 152 cm.
Temperament
Klog dreng, rolig, opmærksom, nysgerrig, tillidsfuld, lærenem, arbejdsvillig.
Gangarter
Super skridt, dejlig taktfast trav, okay jog, meget lydhør for de små hjælpere, og virkelig skøn galop!!!
Stævner
Er startet tilridning maj 2009, men har holdt pause sommeren over. Er så småt gået igang igen nov. 2009.
2010: Er i fuld gang nu med uddannelse i western, både Jackpot og jeg.
2012: Er i gang med reining uddannelsen.
Stamtavle
Ikke reg. i nogen forening.
Far: Nygaard´s Jack D
Mor: Feline (R.I.P)
Køn
meget køn vallak ;-)
Bemærkninger
smuk og charmerende gråbroget fyr, som bliver mere og mere lys.... Er igang med at lære små sjove tricks. Har ellers gået sammen med far Jack, som har givet en god opdragelse, og jævnaldrende Santo og lillebror Joker som legekammerater.
Vi går ture langs landevejene, og her er det mest lastbilerne der er lidt farlige, ellers er han rimelig tryg ved det meste. Han kan gå op mange forskellige steder nu ved signalet "op", bl.a. har han været oppe i containeren til møddingen. Snart skal vi træne trailer, men tror nu ikke det bliver det store problem. han går og står fint i trailer nu, ingen problemer når vi kører, det tager han i stiv arm.

Jackpot til Store Hestedag 1. sept. 2007:
Helhedsindtryk 8
Mønstringskarakter 9
Oprangering 1
Type/Harmoni: Plag af god type, kønt hoved, velrejst velansat hals.
Rammer: Harmoniske veludfyldte rammer.
Fundament: Passende føre, velstillet lemmer.
Bevægelse: Taktfast fremadgribende.
Bemærkninger: Pæn fremvisning af unghest.

Jumi 2008: jackpot fik konstateret leverbetændelse/Hepatitis og fotosensibilisering. Han er behandlet og har stået inde om dagen hele sommeren. En stor del af den hvide pels skaldede af, men den er nu vokset fint ud igen. Levertallene ser fine ud, så vi håber at han snart kan komme ug igen. Men heldigvis kan han komme ud om natten. Han tager det hele så pænt, han er en klog dreng, det har han tydeligt vist her i denne sommer.

17. aug: Jackpot og Jack har været på stranden. Det var samtid jackpots første køre tur i alm .trailer. Han stod meget pænt, kiggede men begyndte hurtigt at spise fra hønettet. Jeg er meget stolt af ham, han har taget det hele så cool.

Store Hestedag 2008:
9 i helhed
8 i mønstring
Tildelt pris af Hestens Værn for god horsemanship :-)
Vi var de langsomste til agility, men der røg masser af gulerødder af til Jackpot hele vejen rundt, så han fik en god og sjov oplevelse :-)

Jackpot skal være min western hest har jeg besluttet! Vi har i Nov. 2009 fået hans western udstyr, så nu kan vi stille og roligt gå i gang med noget ridning.
2012: Grundridningen er blevet rigtig fin nu, men god hjælp fra Rikke Madsen som kommer 1-2 x om md. og underviser os.
Vi er i år gået igang med øvelser til reining og har også startet reining 3 x i beginner/novice horse. Galopskifte fungerer rimelig på den ene volte, men på den anden vil han gerne tage et enkelt travtrin i mellem. Vores spin startede rimelig godt, men p.t. har han det med at spinne om det udvendige ben i stedet for det indvendige, så vi holder lige lidt igen med det indtil Rikke kan komme ud igen. Øver en del stops fra skridt, trav og galop, og han kan vel slide ca. 30 cm hi hi...
30. april flyttede Jackpot til Notholmgård, og han har lige fået lidt ridepause, da han begyndte at stresse lidt i ridningen, så tænkte at han lige havde brug for lidt mentalt pause. Her 1 md. senere er han faldet mere til, så det er dejligt :-)



Kommentér på:
Anden særlig race Skullerup´s Jackpot
Annonce