{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Miniature Katrinesmindes Perhaps [Tidl. hest] 2001

5.655 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trine B
Kvinde | 35 år | Oprettet: 15. sep 2006


Dansk Miniature Katrinesmindes Perhaps

Fødselsår:
2001
Højde:
Målt til hendes kåring 2004
86 cm i stg.
104 cm i gjordmmål
10,5 cm i pibemål

*** NYHED ***
Januar 2010. Happy er pt. over 150 cm i omkreds midt på maven. Da hun er ifol. Målebåndet kunne ikke nå rundt om maven.
Temperament
Rolig på stald - hyggehest!
Hidsig på tur - elsker at blive brugt.
Gangarter
Skridt - 6 Vig bagtil, ellers god
Trav - 7 Vig bagtil, men med høje forbens løft og god haseaktion.
Galop - 6 Taktfast, men vig.
Stævner
nej men er kåret i kl. B
hun er kåret i år 2005 med tallene:7777 75 676 7 i helhed.
"hoppe af ret god type. passende dybde og bredde. stort hoved. middelanf, lidt lavt ansat hals. god skulder. lidt afrundet manke. ret god overlinje. velformet kryds. lemmerne jævnt føre, lidt lange underlår. bevægelsen middel i skridt, men vid bag, ret god trav. middel på forparten galop."

Store hestedag sep. 07 nr. 2 af 2 (mod luna) med 7 i helhed.

d. 4-6 juni Roskilde dyrskue
nr. 1 af 1 21 point.
Ret god type osv. Ret meget lig hendes kåringsbedømmelse. Dommeren synes også at vi havde været lige lovlig gode ved hende, vurder selv på billedet. Synes hun er fin af en følhoppe, men er tilfreds med 21 point!
- udtaget til mønstringskonkurrence, gik ok. fik 40 ud af 50 mulige. Meget stress på så er tilfreds.

Kommende shows:
d.22 august EAMH sommershow
Stamtavle
ja self...

Far: Willie A kåret 888778888 8 (guldmedalje hingst)
Mor: PIO-LINE B kåret 66656566 6 (ikke det bedste)
Køn
Hoppe, meget HOPPET
Bemærkninger
Hun hedder altså Perhaps Love, men der var ikke plads til det sidste... vi kalder hende Happy eller Haps.

Happy er efter Willie Danmarks eneste guldmedalje hingst. I mange år var han min ynglings hingst, så det var dejligt at købe en hoppe efter ham. Min søster og jeg købte Happy og hendes datter i dronningemølle i marts 2007,de havde gået som selskabs heste til en pony der nu var solgt. De var ikke passet med hverken smed eller dyrlæge og havde lus. men de var noget så kære.
Ejerne havde først sat dem til 18 000kr. samlet men var gået ned og sat dem senere til 8 vi fik afslag i prisen pga. den manglende pleje.

Hun er den gladeste lille dame på jorden! Vrinsker altid efter en når man kommer ud efter hende. Når man træner hende er det altid med høj fart.

AFKOM
- La Luna miniature hoppe Fra 2006 85 cm høj, efter Saujanas Takdir. Luna er kåret med 7 i helhed.
- RKG Moons Happy Miracle, sort skimmel hoppe fra 2010. Efter Alamos Sirs Moon Dancer.

Vi har forsøgt at ifole Happy i tre af, tredig gang var lykkens gang. Det første år var hun hos Ignatius, men da han blev kastreret og hun ikke var kommet i fol, var Gallahøjgård så flinke at lade os vælge en anden hingst. Valget faldt på Moon Dancer, da han er en køn lille hest, og han har en stor ifolingsprocent. Happy kom ned til ham i 2008, men sent, så hun kom heller ikke her ifol. Men i 2009 blev hun scannet drægtig ved Moon Dancer :D Hun kom ned til Moon Dancer igen i slutningen af april. Happy var d. 1 maj blevet bedækket.

Happy folede d. 3 april kl 1.30 et smukt sort skimmel hoppeføl, se hende på hendes egen profil. Happy klarede folingen super fint, i løbet af 2 min var følle ude. Hun er en super god mor, passer godt på følle, men lader den også komme rundt og undersøge.

D. 1 maj
Træningen frem i mod Roskilde er nu så småt igang. Happy skal ud og gå nogle turer sammen med datter Mira, derfor bliver gå turerne ikke så hårde, da Mira jo skal kunne klarer det. Vi regner med at træne hende 2-3 gange om ugen, mest med gå turer men også lidt longering og mønstringstræning.
Happy er en dame der ELSKER at lave noget, så hun nyder virkelig at komme ud og gå tur osv.

Foder:
125 gr. suregrow
wrap
Dette fordelt på 3 gange fodring.

Så fik vi overstået det dyrskue. Happy fik 21 point som vi havde regnet med. Det svarer til 7 i helhed, ligesom hendes kåringstal. Så det er fint. Hun var lidt af en hypperhest at have med hehe :D
Vi regner med at vi så småt begynder at gå for lange liner med hende, så hun snart kan tilkøres. Hun sættes ikke ifol i år, men håber på at hun skal ifoles med Dark Design i 2011.

d. 14 juli 2010
Havde Happy for lange liner for første gang. Der var bare ingen problemer overhovedet. Hun gik frem, stoppede og drejede uden det mindste. Så hun skal snart for vogn :D
D. 15 juli
Da der ikke var problemer med lange liner sprang vi direkte til kørslen. Min mor var med som støtte de første runder. Happy havde lidt svært ved at forstå at gå frem fra parade. Så hun stejlede den første gang. Men ellers var der ingen problemer, og vi kørte selv. :D

*** NYHED ***
Marts 2011
Hun er nu sat på skrump. Hun gider ikke æde det foder der kunne hjælpe hende med at komme ifol. Det eneste foder hun kan lide er suregrow, så det får hun. Så får hun lidt mindre wrap...
Kommentér på:
Dansk Miniature Katrinesmindes Perhaps
Annonce