{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Callisto 2004

2.224 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria T
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. jul 2006


Oldenborg Callisto

Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er ikke meget over de 160 cm. :)
Temperament
Hun har et godt hoved og tager nye udfordringer pænt i forhold til hendes unge alder. Jeg synes hun er lige tilpas, da hun er frisk og fremadgående uden på nogen måder at være ustyrlig.
Gangarter
Hun har tre gode gangarter og jeg glæder mig til at se hvordan hun udvikler sig fremover.
Stævner
Ikke endnu. Hun skal lige blive lidt større.. men så kommer vi også ud og giver jer bølle-bank. :P
Stamtavle
Der er ingen papirer på hende men det gør hende nu ikke mindre dejlig.

F: Cornet OLH

FF: Claudie Damsgård OLH 640
FFF Sander af Hvarre OLH 582
FFM: Susanne OL 6140

FFMF: Ekspert OLH 484
FFMM: Trine OLN 5887

FFFF: Aleksander OLH 492
FFFM: Blis OLH 5800

FM: Sabaina OL 7383
FMF: Obmand OLH 6140
FMM: Cefiti OL 6501

FMFF: Oberst OL 445
FMFM: Tulle Nørupgård OL 4760

FMMF: Orlando OLH 479
FMMM: Smut OL 5859
Halvbror til Uffe Korshøjgård.

Mor: Stella (Fuldblod xx)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Callisto som 2-års i foråret 2006. Da ejeren skulle flytte havde hun desværre ikke tiden til hende længere. Det var en af mine veninder der fortalte mig at hendes søster stod og skulle af med en hest og da jeg længe havde gået og kigget ville hun lige høre om det kunne være noget. Jeg havde hørt lidt om denne her hest før og tænkte at det da aldrig kunne skade at tage ud og kigge. Så en dag tog en veninde og jeg cyklen, for hun stod kun et par kilometer væk. Da vi godt forpustede nåede derud stod Callisto bare og kiggede forundret på os. Hun var nu meget kær som hun stod der midt i flokken og hun nød da også at være midtpunkt og få al opmærksomheden på en gang da vi skulle hilse på hende. Jeg ved egentlig ikke helt præcist hvad der gjorde det men et eller andet sagde mig bare at det skulle være hende.

Og det blev det. :') Der gik et par dage, så stod hun ude på marken med de to andre. Siden jeg fik hende er det bare gået fremad. Hun tager alting så pænt og der er aldrig problemer med hende. Det er bare dejligt!

Callisto er en måne i kredsløb om planeten Jupiter.
Callisto var også en græsk gudinde der havde en affære med Zeus, men som blev forvandlet til en Bjørn da Zeus kone Hera opdagede det. Denne bjørn er desuden afbilledet på stjernehimlen som storebjørn (karlsvognen)
Callisto er også en lille-bitte børnefestival i storkøbenhavn.
Sidst men ikke mindst er Callisto en helt fantastisk og elsket lille hyp. <3

20.05.07
Callisto har været i gang med tilridningen i nogle uger nu og i dag skridtede vi den første tur ned ad grusvejen. Hun tager det hele i stiv arm men vi har også gået den tur mange gange efterhånden. ;)

Sommer 07
Callisto fik desværre en hovbyld, så vi måtte indstille ridningen. :( Satser på først at starte op til næste forår, da vi ikke har de bedste muligheder for ridning om vinteren og jeg tror også hun er begyndt at vokse lidt.

29.06.08
Vi rider nu et par gange om ugen og hun er nogenlunde stabil i alle gangarter. Hun har været med ude i trafikken og i skoven og hun tager det hele rigtig fint men er stadig meget opmærksom på alt og alle. ;) Hun har en stor gang og det har også givet en hel del at hun er begyndt at passe bedre sammen og har fået flere muskler. Hun er utrolig lærenem og sidebevægelserne har hun nemt til. Dog er hun stadig ung og har selvfølgelig endnu masser at lære.
Kommentér på:
Oldenborg Callisto
Annonce