{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Højgårds Delina [Tidl. hest] 2007

5.859 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Højgårds Delina

Fødselsår:
2007
Højde:
Blev til sadelkåringen målt til 171 cm.
Temperament
Stille og rolig, hun er meget kærlig.
Gangarter
Fra sadelkåring:
Skridt: 7,0
Trav: 6,0
Galop: 7,5

Hun var meget træt efter en forsinkelse på knap 3 timer! Alle var dog uenige med karakteren hun fik i trav, det giver slet ingen mening med den bevægelse hun har.
Stævner
-
Stamtavle
Mor: Sila Mandø
Far: De Noir

Osv. (:
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Delina blev født hjemme hos os d. 8/5-07.
Hun har drømmeudseendet, sort m. 4 hvide sokker og en stjerne. Hun har den lækreste lange hals og er super bygget! Vi har virkelig været heldige med hende, og lige fra den dag hun blev født, har jeg altid vidst hun ville blive en stjernehest!
Hun har nogle fantastiske gangarter der er langt over middel, hvor faktisk alle bør fremhæves. Derudover er hun også ufattelig kærlig, hun vrinsker når man kommer og er altid klar på at snakke med mennesker! Det er faktisk så ’voldsomt’ at hun vil droppe maden for at snakke med mennesker.

Desværre, kan det hele jo ikke gå efter planen. I sommers 09 løb Delina ved et uheld ind i hegnet om natten, og det blev først opdaget om morgenen, hvor det var for sent at få syet benet! Det tog over et ½ år og få behandlet. Det ser stadig ikke pænt ud dagen idag, men dyrlægerne siger det aldrig vil få nogen betydning for hendes fremtid, hun vil sagtens kunne blive redet, det ser bare grimt ud. Så rigtig træls :(

Delina kom i ridning d. 30/4-10, hos Team Møllen i Christiansfeld. De er fuldstændig vilde med hende! Det startede med at være Helle Pedersen der red hende, men da hun faldt af en hest og kom til skade, overtog Nana Berg Christensen hende. Helle blev i mellemtiden rask og ville selvfølgelig gerne ride Delina igen, men Nana ville ikke af med hende, da hun var total væk i hende. Hun er stadig den livsglade hest som hun altid har været, og hun klarer det bare sindssygt flot, hun har været super nem at ride til, hun bliver til noget stort.

De har sagt til os, at hvis ikke det havde været for det grimme bagben, så havde hun været RIGTIG mange penge værd, men det trækker selvfølgelig ned. Hver gang de har haft kunder til nogen af deres heste, har de alle hellere ville se Delina – så hun bliver ikke svær at få solgt :) Men håber vi beholder hende til hun bliver ældre og endnu bedre. Hun klarer det så godt dernede, at de regner med hun bliver dagens hoppe til sadelkåringen i Sdr. Hygum d. 25/6-10.

Til sadelkåringen fik hun kommentaren fra dommerne:
Højtstillet, feminin, storrammet hoppe.
Særdeles god type med store rammer. Kønt hoved med passende, velformet og velansat hals. Bevægelsen i skridt er god, traven er ret god mens galoppen er særdeles god. Hun fik 8,0 i helhed, og blev kåret i RDH!

Delina blev solgt til Nordsjælland til Charlotte Botved den 31/8-12. Nåede at stå til salg én dag før køber ringede og ville købe hende. Kommer til at savne hende helt vildt!!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Højgårds Delina
Annonce