{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Vidtskue Olivia *SOLGT* [Tidl. hest] 2007

3.199 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bisgaard - MJR
Kvinde | 30 år | Oprettet: 6. nov 2005


Haflinger Vidtskue Olivia *SOLGT*

Fødselsår:
2007
Højde:
Forventes at blive en mellemstor 1'er pony.
Temperament
Rolig, tager det meste helt cool.
Gangarter
Virker til at være over middel, men det er jo svært at se på føl.
Stævner
Nej, men dyrskue sammen med mor Omira hvor dommeren sagde "Feminint føl med god skulder" :D
Stamtavle
M: Gravenshoveds Omira
MM: Olga
MF:Liz. Stromboli

F: Wiking
Mf:Arri
FF:Wikinger
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Olivia er navnet på verdens dejligste føl! Hun blev født D. 29 maj om natten.

Af aftegn har hun: En klat i panden som nogle vil sige ligner et jordbær :D Og en trutmund på læberne ! Noget af det kæreste man kan se !

Olivia var med sin mor til Landsskue i 3 lange dage, hvor hun tog det meste meget køligt, dog havde hun meget krudt i røven da vi skulle til bedømmelse, og hun fik sparket mig på låret da jeg trak hende. Men det er der ikke så meget til, da hun ikke var vant til at være i en lille boks i så lang tid og så komme ud til maskiner og stressende omgivelser.
Resten af tiden havde vi hende bundet fast til Omira i en gjord. Det fungerede godt, og resten af tiden var der ikke de store problemer med hende.

Olivia virker ligesom sin mor til at være meget tillidsfuld, og vrinsker stort set altid når man går forbi folden. Man kan også gå ind til hende og snakke med hende når hun ligger og tager en slapper.

Olivia er en springer :D Hjemme ved os har vi et elhegn på 85 cm ca. Når hun ikke vil være ude med hopper hun bare fra stillestand og så lige over de 85 cm. Hun går nu nede ved vores nabo som har dallashegn, på 110 eller der over. En dag var hun kommet ud, og der var ikke nogle steder hun komme igennem, så hun må være hoppet.

Olivia er nu solgt til vores nabo som kiggede efter en ny hest, efter en af hendes egne måtte aflives. Hun vil kalde hende Ronja og hun tror at hun vil være god til sådan noget spansk stil hvor hun styrer den bagved, det går hun op i...

Nyt D. 13 januar :D
Jeg kiggede ned over folden og så at Olivia har fået en kæreste :) Et hingsteføl der er lidt ældre end hende. De stod og spiste græs ved siden af hinanden :D Det var så sødt <3
Kommentér på:
Haflinger Vidtskue Olivia *SOLGT*
Annonce