{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cassiopeia : Gammel part [Tidl. part] 1993

1.868 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Zakia  !
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. apr 2007


Anden særlig race Cassiopeia : Gammel part

Fødselsår:
1993
Højde:
Ca. 143 stg.
Temperament
Hidsig ! Men lære man hende at kende er det bare hende :D
Hun er MEGET fremadgående !
Gangarter
Skridt = Lidt for hurtig nogle gange :D Hmm , middel vil jeg tro !
Trav = Hun er meget svær at få til at samle sig , og os for hurtig der , så Middel igen !
Galop = For små skridt , og der vil hun kun løbe . Så lidt under middel :s
Stævner
Hmm , ik med mig på ryggen !
Men ved hun engang gik LA i dressur !
Hun må desværre ik springe grundet en gammel kodeledsskade :s Hvilket er super syndt da hun ELSKEDE det enormt meget og ellers os var så fantastisk god til det ;)
Stamtavle
Har jeg ik ,
Køn
Super hoppe , med stort H :D
Bemærkninger
Cassio er en meget fremadgående pony . Hun kræver en fast hånd . Cassio må desværre ik springe mere grundet en kodeledsskade nogle år tilbage !

D R E S S U R :
Hun går meget godt ned og bøjer sig fint , godt nok er hun okay svær at få ned , fordi hun går så hurtigt og ik rigtigt er til andet end at komme fremad ! Har man hende først nede er hun super . :D Cassiopeia var oppe og gå LA !

S P R I N G :
Hun elskede spring så meget at det ik kan blive mere ! Hun sprang med meget stor glæde , kapacitet og lyst ! Hun havde en super spring teknik , godt nok kunne hun godt løbe lidt , men man kunne stadig styre hende . Og skal lige sige at hun dreje på 25 øre ( har selv prøvet en dag :s )
Men grundet en skade hun fik i koden nogle få år tilbage måtte hun ik springe mere ! :'s Hvilket virkelig er syndt for hesten !

T E R R Æ N :
Terræn ! Jeg har ALDRIG mødt en pony der er SÅ fantastisk i terrænet ! Hun elsker det , og kan virkelig løbe hurtigt på små smalle og knoldede veje ! Hun springer med glæde ALLE natur forhindringer ! Indenfor millitary og/eller jagter ville hun kunne nå MEGET langt hvis ik det var pga hendes skade !

Alt i alt en fantastisk pony , som jeg ALTID vil elske !

Jeg havde part på Cassio , jeg red hende ALLE de dage jeg havde lyst , hvilket til sidst endte med hverdag :D
Så vi knyttede os pænt meget til hinanden til sidst ! Jeg endte med at ha' redet hende i 6 mdr !
Vi har både haft gode og dårlige oplevelser sammen ! Har haft en masse FANTASTISKE ture i skoven på hende !
Min sidste gang jeg red hende var nok den BEDSTE !
Vi havde god tid den dag , det var i starten af december , og jeg strillede hende helt igennem ! Så tog jeg hende ud i grime og et longe torv med mig , jeg ville knytte bånd til hende !
Jeg jog hende rundt på ride banen , og jeg tror vidst ik lige at vi forstod hinandens signaler , men så skete der noget , hun tog hovedet ned og begyndte at gumle ud i lufte ! Jeg vendte stille siden til min galoperende Cassio og hun sægtnede farten ! Så vendte jeg ryggen til hende og hun kom efter et lille stykke tid ind til mig og puffede mig på skuldren :D Jeg begyndte og græde af glæde og gik rundt med hende på banen uden noget overhovedet ! Havde os taget grimen af hende så hun følte sig 'fri' ! Jeg hoppede derefter op på hende og vi red stille og roligt ! Så satte jeg hende i galop , og hun har ALDRIG gået en så stille galop med mig før ! Det er og blir' min BEDSTE rideoplevelse på hende , !
3 dage senere fik jeg afvide at jeg ik måtte ha' hende mere og blev nød til at stoppe :'( Havde planlagt at tage i skoven med en veninde dagen efter (søndag) ! Men der sku' jeg nu op og hente alle mine rideting , da jeg kom der op var det en anden der red hende :'/ Jeg HYLEDE som ALDRIG før !
Mit liv brast sammen den dag !
Men håber hun er et godt sted nu og at de kan lide hende og omvendt !

Efterlyser skønheden , vil gerne vide hvor hun er den dag idag og hvordan hun har det , er der nogen her inde der har set , kender , ejer eller har ejet hende , så skriiiiiiiv :D:D:D
Kommentér på:
Anden særlig race Cassiopeia : Gammel part
Annonce