{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lucky Boy [Tidl. hest] 2005

3.443 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JMP
JMP
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. aug 2006


Shetlænder Lucky Boy

Fødselsår:
2005
Højde:
ca 90 cm.
Temperament
Rolig, omgængelig, venlig, lærenem og dejlig.
Gangarter
Middel
Stævner
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Hingst
Bemærkninger
Lucky Boy er en dejlig, fræk lille pony. Han er rød, uden aftegn, men med en lys man, hale og pandelok.
Lucky er en rigtig fræk en at have som "legekammerat" på markerne! Han elsker at huje rundt og lege og bide! Han er den lidt vilde type, han sætter altid gang i noget. Så der skal jo være tid til sjov og ballade.
Lucky elsker at blive nusset med, vasket, striglet, gå skovture med, simpelthen ALT! :) Han nyder det. Og en anden ting er, at han i hvert fald også godt kan lide at springe! Og han har hoppet sin egen højde. (kig evt. video med springning) En anden ting er at jeg også har redet på ham :) Han siger intet til det, og løber bare rundt somom han havde gjort det mange gange? :D
Da jeg fik Lucky (Købt som selvskabshest) kunne han intet.. Han var sky og havde ingen udstråling! Han var uglet i pelsen osv. Og nu snart 2 dejlige år efter stråler han af glæde hver eneste dag, og har fået masser af udstråling og selvtillid! :D
Jeg har ingen ideer om at få Lucky kastreret indtil videre, da der ikke er nogle argumenter imod. Han trives rigtig fint med Dominus (Også inde på min profil.) selvom han er en lille frækkert! :)
Skriv endelig hvis i vil vide noget. :o)

Jeg har tilladelse på ALLE mine billeder! Jeg skriver fotografen ved billedet også selvom det er mig selv der har taget billederne :)
Kommentér på:
Shetlænder Lucky Boy
Annonce