{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Luna 1998

2.984 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Luna

Fødselsår:
1998
Højde:
154 cm.
Temperament
Luna har et sjovt temperament. Nogle dage kan hun bare være så hidsig, hoppe rundt, og være bange for alt. Og andre dage kan hun bare være så rolig, at man næsten kan skyde et kanonslag af lige ved siden af hende, uden hun siger noget til det. ;)
Gangarter
Nogle rigtig fine gangarter.

Skridt: Middel. Hun er med tiden blevet ret god til at skridte. Hun har en afslappet skridt (for det meste, hun får sine flip engang imellem).

Trav: Over middel. Hun har en fantastisk trav, så selvom man er en lille hest med korte ben, så kan de bestemt godt bevæge sig. ;)

Galop: Over middel. Hendes galop er dejlig rumlig, hun springer godt ind under sig.
Stævner
Ja dem har vi da startet et par stykker af.

To dressurstævner er det blevet til, og flere springstævner da det er det vi synes er sjovest.

Et par sløjfer er det da blevet til.
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle, men der menes at der er New forest i hende.
Køn
Rigtig køn. ;)

En lille hoppe.
Bemærkninger
Luna er min dejlige 9-årige hoppe. Hun er den største krudtugle der findes på denne jord, det er helt sikkert. Haha. ;)

Jeg har haft Luna i lidt over 3 år nu, og vi har efterhånden knyttet et stærkt bånd imellem os, jeg føler jeg kender hende ud og ind. Luna er det bedste jeg har og jeg elsker hende utrolig højt. Hun skal være min for evigt!

Luna og jeg har efterhånden oplevet mange ting sammen. Oplevelser jeg virkelig sætter stor pris på, og som jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Luna er en utrolig arbejdsvillig hest, både i dressur og spring. Men det vi elsker aller mest er at ride en dejlig lang tur i terrænet, gerne med meget fart på ;) Jeg bliver for det meste altid i godt humør af at ride en tur på hende.
Luna og jeg har været på mange ture, både lange og korte. En dag red vi hjem til mig, en tur fra Ishøj til brøndby, tog ca. 1½ time hver vej. Det var bare så hyggeligt, hun fik lov at græsse lidt omme i haven, selvom min far var lidt skeptisk, han var heller ikke så glad for de fodspor hun havde sat i græsplænen, men sjovt var det.
Kommentér på:
Anden særlig race Luna
Annonce