{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger starut. [Tidl. hest] 1998

6.758 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Haflinger starut.

Fødselsår:
1998
Højde:
1,48 cm så han holder sig lige nede under pony målet. Det er en rigtig dejlig højde ! og han er jo ikke den spinkle pony, så han kan godt se lidt større ud fordi han er en lille smule kraftigt bygget :)
Temperament
Han har et rigtig dejligt temperement. Det er lige mig, han vil gå igennem ild og vand for hans rytter. Han knytter et utroligt bånd til det menneske han går sammen med til hverdag.
Gangarter
Han har rimelige gangarter, især trav og galop skal fremhæves. Han er en pony som selv går frem, derfor er det også let at få noget frem af hans gangarter :-)
Han er også nem at lære piaff, vi har haft enkelte trin efter hinanden allerede nu :-)
Stævner
Vi er snart på vej til stævner, og jeg glæder mig rigtig meget! han går rigtig godt for mig i øjeblikket ! og han har været ude at kigge der hvor vi skal starte stævne, og han sagde ikke det store til det, andet end at han var helt spændt i kroppen, men han slappede lidt mere af når jeg hvade redet ham :)

Odsherreds rideklub d. 20.9.2010
Lc2 uden galop, Kunne ikke forvente mere af ham, han var så sød at ahve med, hans første stævne i alle hans år. 111 point - 58.5 %.
Lc2.
Ligesom før, er fuldt ud tilfreds :-) 133 point - 57,9 %

Odsherreds rideklub.
Springstævne, Fejlfri runde og roset med hjem, dejligt :-)
Stamtavle
far : Mikado

ff : Mithras

fm : Wibbi

fff : Midas

ffm : Mariechen

fmf : Wålder

fmm : Waldrebe/T


m : Heide Rose

mf : klodskovgårds anjin

mm : Hora

mff : Abbas

mfm : Emmy

mmf : Hoferbe

mmm : Maika
Køn
kan jeg lige love dig for, han er en vallak :-)
Bemærkninger
han er så sød, men vi har jo ikke haft ham i så lang tid desvære for han er bare dejlig, tror nok at vi snart har haft ham i et halvt år. lige da vi havde fået starut og hvis at man var alene ude at ride på ham kunne det være en rigtig lille sten som han blev bange for!, jeg har også prøvet hvor at han var bange for en trailer så det tog en halv time for at få ham forbi hehe :-), her for noget tid siden satte jeg min rekordt på ham :) jeg sprang 75 80 cm. på ham , jeg tør ike springe højere pga styrt på min gamle pony :-)

Elsker diig skat <3
kan iik sige det nok gange til diig <'3 !


S-SUPER SØD <3
T-TUMPET xD<3
A-ALTID SÅ GLAD <3
R-RÆSENDE NÅR DER ER MAD <3
U-UOPMÆRKSOM <3 -.-
T-TUNG,TUMPET, TULLEDRENG <3

Starut jeg elsker diig<3
du har gjordt en forandring i mit liiv <3
du har lært miig såe meget (L') <3

Starut <3
Jeg elsker dig skat <3
Jeg er mega glad for at du er blevet min nu <3
Nu skal vi2 ud at opleve end masse sammen ik skat <3 !

TRÆNING D.12 JULI 08 !
det gik rigtig godt idag ! jeg har ikke haft starut som mig egen i mere end et par uger da han jo har været min mors ;) men jeg er ved at finde ind til ham, vi kender hinanden rigtig godt nu! og vi har fået mange rosende ord med på vejen af en dygtig dressur underviser! nu er vores selvtillid helt ii topform xD <3 der er mange som tror at vi rider meget mer end lc klasser, og de siger at jeg rider ham godt, og at jeg nok skal blive glad for ham :D han er blevet rigtig smidig og er begyndt nemt at lave chenkelvigninger i både skridt og trav. Jeg syntes vi er noget rigtig rigtig langt! når man tænker på at jeg ikke har haft redet ham hverdag i mere end et par uger ! og vi er igang med at træne til lb1 ! jeg er rigtig rigtig stolt, nå men xD tilbage til trænningen c(; . Vi lavede noget volte arbejde idag og nogle øgninger, jeg tror hans ben kom helt ud at være strakte, jeg kunne jo ikke selv se det xD men jeg tror det, der er mange som kan se en stor forskel ! og vi er nået rigtig langt :) ! <3

D. 6.11.2011
Så blev starut hentet af sine nye søde ejere. Jeg har det så svært med at du skal væk, jeg er sikker på du stadig står i stalden når jeg kommer derover... Jeg ved du nok skal få det godt, men du var så speciel, man finder aldrig en hest med samme sind som det du havde. Du var en stjerne og tak for de 6 år jeg var en del af dig, og du af mig. Tak fordi du lærte mig så meget. Vi ses igen min skat, pas på dig selv. <3
Kommentér på:
Haflinger starut.
Annonce