{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Heart of Desire [Himmelhest] 2007

14.058 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine H .
Kvinde | 41 år | Oprettet: 14. maj 2005


Anden særlig race Heart of Desire

Fødselsår:
2007
Højde:
Desire er 152 i stg, blev målt idag d 24 marts 09.. :)


Desire er 153/154 i stg, målt d 12 Maj 09. Så lidt er hun vokset.. :)


Desire er nu ca 160 i stg.. :) Hun vokser stille og roligt.. håber hun bliver større.. :) 25 oktober 2009


Desire er idag d 9 april 2011 blevet målt. og hun er 160 i stg. Tror ikke hun vokser ret meget mere, men det passer også fint til mig.. :)




Hendes mor er 157 og faderen er 173, så hun skal nok blive mellem 160/165.. :)
Temperament
Desire har et super godt temperament.. Meget sød, omgændelig og genralt dejlig hoppe at arbejde med.. :) Vil meget gerne lave noget, og er gangske sød at ride..

Men man skal endelig ikke tage fejl af at hun er hoppe, og har ind imellem sine egne meninger om tingene.. Men hun er stadig meget nysgerrig, og vil meget gerne undersøge ting hun syntes der mærkeligt ud, fremfor at flygte fra det.. Hun er opmærksom og en lidt vågen dame. Men det gør ikke så meget, sålænge hun kan kontrolleres..

Hun er jo stadig ung, og har meget at lære endnu.
Gangarter
Skridt, træder hun faktisk allerede godt over sig.. :)

Trav: Dejlig rummelig trav.

Galop: God og svævende galop
Stævner
Ingen endnu, selvfølgelig
Stamtavle
M. Scarlet

MM. Benedikte EDS 3098 *

MMF. Diamond 330 *


F. Dinar Agerbo

FF: Rarus OLH 634

FM: Ditta Agerbo OL 7333

FMF: Alexander OLH 492*

FFF: Go on Then xx
Køn
Hoppe... :D
Bemærkninger
Her på siden ser i min dejlige hoppe Desire på 4 år. :) Desire har jeg selv avlet, og hun betyder rigtig meget for mig. :)

Desire har et rigtig godt temperament, meget samarbejdsvillig, og elsker generalt at arbejde.. :) Desire skulle gerne blive min kommende nye dressur stjerne, så glæder mig til at se, hvordan hun udvikler sig løbet af hends uddannelse.. :)

Jeg har arbejdet endel med hende fra jorden af, hvilket har hjulpet mig, til en super god og tillidsfuld hoppe..

Jeg er igang med tilridningen af hende, hvilket går rigtig godt.. Desire lære lyn hurtig.. allerede 2 gang, jeg var på hende kunne jeg prøve at trave på hende i longe.. og ja nu rider jeg hende rundt selv på banen, i skridt og trav.. Vi arbejder stadig endel med galoppen, hvilket også skrider roligt frem. Jeg har været på ryggen af hende nu 10 gange. Så hun er virkelig lærnem.. :)

Jeg kan selv sætte mig op på hende, fra en bænk af, uden problemer, hun står helt stille.. :) Så faktisk glemmer jeg helt at hun faktisk er så ung hehe.. :) utroligt man kan gøre så meget, med en så ung en hest.. :)


Desire og jeg, prøvede at starte en lc1, uden galop, ude hos os selv, hvor jeg bare travede rundt i letridning i programmet.. Det gik fantastisk godt, og hun opførede sig faktisk rigtig pænt.. Hun reagerede naturligvis på bilen, og menneskerne foran som kiggede på os.. Men det reagere mange andre voksne jo også på.. :) Synets det var en super god oplevelse vi prøvede.. og hun var ikke spor utryk, kun nysgerrig og undren over bilen holdt der, og med så mange tilskuer hehe.. :D

Nu for hun en god lang sommerferie.. Det har hun virkelig fortjent, den lille drømmehest.. :)

Opdatering. 6/8-2010.

Desire og jeg er igen gået langsomt frem med træningen igen.. Desire har haft en dejlig sommerferie på sommergræs. Er hun dog stadig, men nu skal vi stille igang igen.. :)
Vi har invisteret i en kapsun til træning.. Vi arbejdede med den igår, og det var 2 gang vi prøvede den. Syntes det går fremragende, hun er super, super dygtig.. Og kan tydeligt mærke at hun har haft godt af en god pause.. Hun arbejder meget bedre, meget mere opmærksom på mig, hun reagere meget mere tydligt på mine signaler. Man skulle tro hun har øjne i nakken hehe.. :) Men dygtig og klog det er hun skam.. :)
Dejlig hest. :)


Opdatering. 12.8-2010.
Det går simpelthen så godt fremaf med Desire, er vildt overrasket over hvor lærnem og skøn hun er at arbejde med.. syntes hun rykker sig helt vildt. Galoppen er godt som på plads fra jorden af, springer fint an i galop på begge volter fra jorden af.. Lækkert... Imorgen prøver jeg at hoppe på ryggen af hende igen, bare i skridt.. Og arbejder lidt fra ryggen af.. :) tror dog ikke der bliver nogen problemer i det. Hun er meget, meget god af sig. Rolig og afslappet..


Opdatering 2/3- 2011
Ja så er det vidst på tide at skrive lidt nyt her ved Desire..
Desire har haft en længere pause fra træningen af, da hun pludselig ikke var rengående.. Det kommer pludselig da vi begyndte at arbejde igen, efter hendes sommerferie.. I starten havde det helt sikkert været vokseværk da hun var lidt skæv bagtil.. Og hun havde fået et ordenligt spark over låret.. Så hun var noget øm. Så hun fik fri ydeligere 14 dags tid.. Så begyndte vi igen.. Men hun var stadig ikke rengående.. Undrede mig meget da der intet var med hende, da vi startede op på tilridningen.. Da var hun rengående.. Så det kom henover sommeren, hun havde dog fået to små overben som jeg tænkte måske kunne være ømt på hende..
Men nu er hun så blevet undersøgt i ansager, og dyrlægen mener at grunden til hun ikke er rengående er fordi hun ikke har balancen eller styrken til at trave i et roligt tempo.. Det er der mange ungeheste der ikke kan.. Men forklarede at hun også havde været halt hvor hun kom fremaf i traven, han mente det kunne skyldes hun er lidt indfodet på højre forben, og de to små overben kunne også have været ømt på hende i den periode..

Han syntes jeg skulle prøve at sætte hende igang igen i en uge, bare 10 min om dagen, og se hvad der sker.. Også skulle jeg ringe til ham igen.. Det skal jeg så gøre her imorgen..

Desire har ikke været urentgående i den her uge hvor jeg har arbejdet med hende.. Hun skulle trave i et højere tempo for at se om der vil ske en forandring.. Og det har der ikke været. Dog er det noget hårdt for hende at komme frem i det ønskede tempo, men det har sikkert noget at gøre med hendes kondi..

Så nu satser jeg på at der ikke kommer mere. Dyrlægen ville gerne hjælpe med en plan over hendes genoptræning så det er jo fint.. :-)

Syntes Desire har været meget fornuftig at arbejde med.. Hun har dog stejlet lidt i longen, som nok er noget frustration.. Men ellers er hun sød, også når jeg rider hende.. :-) dejligt at ride hende igen.. :-)

6/3-2011.. Idag har Desire og jeg deltaget til vores fastelavn.. Fik en ide fra min veninde om at jeg kunne klæde mig ud som bondepige og Desire som ko. Og så var hun bare med som håndhest, for at se det hele.. Vi var 3 ungheste med og det gik rigtig fint.. Vi prøvede at løbe ringridningen med hesten i den anden hånd, bare for at prøve det gik meget fint.. Var dog svært at fange ringen Hehe... :-D
Desire tog dagen rigtig pænt, opførte sig ordenligt og var rolig og afslappt på trods af at vi var mange heste og mennesker så det kan man ikke være andet end stolt af.. Hun blev dog lige lidt nervøs da hun ført opdagede sin mor Scarlet i klovne kostume hehe.... Det var altså sjovt at se hvordan hesten undrede sig. Indtil hun så det var mor.. Griner... :-D men dejlig dag...

7/3- 2011.. Det går stadig rigtig fint med tøsen.. Har fået snakket med dyrlægen som siger jeg skal fortsætte træningen med hende.. Hun har ikke taktet forkert den her uge hvor vi har arbejdet hverdag.. Så skulle bare holde hende igang. Sagde til ham at der stadig var noget når hun sænkede farten.. Men han mente helt bestemt at det forsvinder når hun har mere styrke og balance til det.. Så vi fortsætter.. Nu skal vi igang med kondi træningen og styrke.. Vi skal til at skridte ture sammen med nogle rolige heste så hun kan blive tryg ved det.. Men det bliver da ikke et problem... :-)


6/4- 2011.

Ja så har Desire og jeg taget hul på dagens første undervisning nogen sinde, sammen idag.. :) Jeg har været rigtig spændt på dagen idag, netop om hvordan hun nu ville reagere på det hele.. Men Desire var bare så super fin.. Det hele startede med at jeg slet ikke lige kunne følge med hende i traven.. Kondien jaa den er vidst ved at være der hehe, så det bare rytteren her der skal følge med.. Men da vi begge fandt takten, gik det meget bedre.. Desire søgte rigtig fint frem og ned, og havde et rigtig fint sving og takt, hun var dejlig frisk fremme, ingen problem der.. Vi fik både skridtet, travet og galoperet.. Men sikke en dejlig arbejdsglæde hun har.. Hun virkelig forsøger at gøre alt sammen rigtigt.. Det er jo bare perfekt... :) Nu skal vi rigtig igang med undervisningen.. :)


31/7-2011. Ja så er der lige lidt nyt her igen.. Desire har for 14 dage siden været en tur til ansager igen, da hun desværre blev urentgående igen. Efter nogle måneders ridning, blev hun uren. Ringede til dyrlægen, som sagde jeg skulle prøve at ride hende lidt mere, hvilket slet ikke hjalp, men blev heller ikke værre.. Så hun kom til ansager og blev undersøgt, hun kom i røngten som ikke viste noget i benet.. Hun fik en led behandling, og vi er nu igang med at skridte som vi skal gøre i 3 uger, og så skal jeg ringe til dyrlægen igen.. Så ja vi er langtfra færdig med behandlingen.. :( Håber ledbehandlingen kan hjælpe damen, så vi forhåbenligt kan komme ordenligt igang med at ride igen.. :)

Desire er som altid super sød at have med at gøre. Så nu skridter vi en masse ture, fremfor at skridte rundt på banen, det er jo ikke så spændende. Og helt uden tvivl syntes hun det er skønt at komme ud og se verden lidt.. Hun tager alting rigtig pænt, dog syntes hun at de der grønne/blå skilte er lidt farlige hehe... :D men nå hun er nu meget fornuftig alligevel.. :) Jeg tror det ender med at jeg får en super god tur hest, får hun er bestemt ikke bange af sig, hun er bare ung og skal lige lære at der ikke er noget der spiser hende.. :)


Opdatering: 21/9-2011.

Desire var endnu engang i Ansager fredag D 16/9. Denne gang blev hun desværre erklæret halt. :( :( Jeg ringede til dyrlægen om torsdagen og fortalte den var noget med hende igen. Han sukkede også engang, og sagde at der nok ikke var mere at gøre for hende. Jeg kunne få en tid fredag eftermiddag, altså dagen efter. Til endnu en kontrol, også må afgørelsen komme.

Dyrlægen kunne allerede se noget på hende, da jeg trak hende over i hallen for at få lavet en halthedsundersøgelse. Han sagde med det samme at den er halt. Men alligevel lavede han bøjeprøve på hende, og ja hun var ikke til at få frem overhovedet i traven, og bad mig at stoppe igen.. :( Jeg skulle så longere hende i trav på begge volter, og han sagde at der ingen fremgang var overhovedet, og at hun desværre er halt og meget værre denne her gang end de andre gange han har set hende. Hun var ikke ren bøjeprøve, som hun havde været de andre gange.. :(

Så dommen lød, at hun lider af en kronisk lidelse i hendes højre forkode. Man kan intet gøre for hende desværre, jeg har forsøgt med beslag, motion, ledbehandlinger, og intet har virket på hende. :( :( Dyrlægen har nu skrevet til forsikringen, og venter nu svar fra dem. Desire skal til de evigegræsmarker, når tingene er iorden. :( Føj jeg syntes det er dybt uretfærdigt at sådan en ung hest, skal herfra. :( Det var bestemt ikke det jeg havde regnet med da hun kom til verden. Men at lade hende leve, ville slet ikke være fair overfor hende. :( Så nu går dagene bare med at hygge om hende, og nyde den tid jeg har tilbage med hende.. :(


Mandag D. 12.8-13. kom dagen hvor jeg skulle sige farvel til min skønne hest og lade hende få fred. Vi har desværre været igennem 2 lange hårde år, med forsikringen som ente i en retsag, som vi vandt. :) Desværre var forsikringen ikke hel samarbejdsvillige omkring aflivningen af hesten, faktisk lod de slet ikke hører fra sig, og vi måtte derfor vente til dommen blev sat.
Men idag har jeg brugt hele dagen på at hygge om min dejlige hest, få taget en masse skønne og dejlige minde billeder af hende.
Sov godt min skat, og hils Joy og de andre efterladte.. :(
Kommentér på:
Anden særlig race Heart of Desire
Annonce