{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver COPPELIA 1995

2.686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anette H
Kvinde | 52 år | Oprettet: 26. jul 2004


Traver COPPELIA

Fødselsår:
1995
Højde:
159 cm
Temperament
En rigtig dame som ridemæssigt kan være meget bestemt, og gerne skal prøve sin rytter af med jævne mellemrum. Men ellers et stort nussehoved og skal gerne stå først når der uddeles klap.
Gangarter
Har ikke gangarter som traver, men klarer sig fint til dressur-stævner, er stille og rolig gået igang med springningen.
Stævner
Startet 3 stævner for 4 år siden, med en 4. plads som bedste placering.
Har i år startet en enkelt gang indtil videre.
Det er min veninde der rider hende lige nu, da jeg ikke rigtig er kommet igang efter barn nr. 2.
Stamtavle
Far : Copperfield
Farfar : Frosty Hanover (us)
Farmor : Lilli Hanover

Mor : Opala Bengård
Morfar : Speed Merchant (us)
Mormor : Elinda Shot

Far:
Copperfield
Farfar:
Frosty hanover (us)
Farfars far:
Star's pride (us)
Farfars mor:
Flicka hanover (us)
Farmor:
Lilli hanover
Farmors far:
Lance hanover (us)
Farmors mor:
Oria kignæs
Mor:
OPALA BENGÅRD
Morfar:
Speed merchant (us)
Morfars far:
Speedy somolli (us)
Morfars mor:
Goldbrick (us)


Køn
Hoppe med stort H
Bemærkninger
Pelia er staldens største nussehoved, kommer altid hen og skal klappes og gnubbes, helst mellem bagbenene. Hun er en dejlig hest at ride, for selvom hun har stået stille i over ½ år, som hun ind imellem gør pga travlhed, så kan man bare smide sadel på og ride en tur. Siger ikke noget til trafikken og er en god selskabshest for mindre rutinede heste. Hun er meget forsigtig når mine piger rider hende, men kan også godt være opmærksom når hun mærker at det er en rutineret rytter der sidder på ryggen af hende.
Hun er efterhånden ved at komme så godt efter springningen at hun tænder lidt af når hun ser en springbane, men det gør nu heller ikke noget, det er det jeg gerne vil, har jo altid været springrytter. I 2005 deltog hun i sin første hubertusjagt, det gik ikke så godt, ude på ruten ville hun ligge forrest, så master blev overhalet nogle gang og derfor blev hun udelukket fra opløb. Men hun løb dog med og kom ind som nr. 4 og det var ok, da hun ikke havde fået den optimale træning op til jagten.
Nu har vi i 3 år prøvet at få føl i hende, men hankønsvæsner er ikke noget vi gider, de får bare et los og så kan de ellers forsvinde. Men de hjemlige vallaker må gerne springe på hende, så man er ikke til fremmede herrer er vi blevet enige om.
Alle steder hvor hun kommer falder folk for hendes udseende, de fire hvide ben og blissen der ligner en omvendt paraply, og ingen tror på at hun er en traver, før man viser dem frysemærket. Men så er der tilgengæld også lige pludselig en del der kan se mange fejl ved hende.
Dog vil jeg sige at i mine øjne er hun den bedste.
Er nu selv begyndt at ride hende igen, og det går over al forventning, selv min store datter på 7 kan tumle hende, det havde jeg aldrig drømt om, men alderen har nok gjort hende mere fornuftig.
Kommentér på:
Traver COPPELIA
Annonce