{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Tulle *R.I.P* [Himmelhest] 1993

1.617 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liselotte S
Kvinde | 33 år | Oprettet: 19. nov 2006


DSP Tulle *R.I.P*

Fødselsår:
1993
Højde:
115 cm i stang ;)
Temperament
Utroligt godt, hun var en lille modig tøs. Intet kunne tage livet af hende! (andet end en fodbold) ;D Hun var den bedste !!
Gangarter
Super Flotte når hun virkelig viste sig !!
Stævner
Hun nåede kun at gå 2 :( hvor hun vandt en 3. plads og en 1. med mig :(

Med min kusine gik hun et hvor de fik en 4. plads <3
Stamtavle
Har dem desværre ikke mere :( men hun var ren dsp.. !
Køn
Hoppe med H ! dette fandt vi ud af da vi prøvede at ifole hende.. Sikke en hystade aldrig har jeg set noget lignende ! hihi
Bemærkninger
Tulle var en sød og rar pony der var intet ondt i hende, hun var kun nervøs af og til.

Hun var min første pony og jeg fik hende i "påskegave" kan man sige.. Jeg var 6 år gammel på det tidspunkt og hun var enhvers piges drøm. Flot musse grå med lang man og hale det bølgede som en flot sort friser hingst. Hun var virkelig blikfang. Alt så ud til at være så godt, men så kom det.. Da mine bedste forældre købte hende havde ejrene sagt at hun var tilredet, men nej ! det var hun ikke. Så jeg satte foden i stigebøjlen og så løb hun ! og jeg siger jer LØB!! jeg blev så smidt af helt nede i den anden ende, i hjørnet. og det tog mig meget lang tid før jeg kunne ride hende selv, jeg fik masser af hjælp af de større piger på rideskolen og det er jeg dem meget taknemmelig for!! Men ponyen skulle jo også på fold så der sad jeg i 6 timer hver dag for at holde øje med hende, ellers var alle heste løsse, og det var de ikke så glade for.. Så mig og Tulle fik et utroligt stærkt sammenhold og det endte med at hun kun lyttede til mig. min lillebror var så uheldig aat blive sparket over håndledet så det var lige ved at brække :S og min tante og onkel blev begge bidt af hende.. og min mormor og morfar fik altid hendes røv at se når de ville muge ud inde ved hende. Så de lod hende bare være min ! Heldigvis blev hun sødere og sødere og da jeg blev for stor overtog min lille kusine på 3 år dengang.. Desværre døde hun af tarmslyng korttid efter at de var begyndt at have det godt.. Jeg var ude ved hende aftenen inden hvor hun havde det ganske godt, og tog en masse billeder af hende på min gamle mobil.. Det er derfor nogen af billederne er så dårlige.. Beklager men det er alt hvad jeg har.. Jeg håber i vil tage godt imod hende..
Kommentér på:
DSP Tulle *R.I.P*
Annonce