{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver ISOTERM (S) [Himmelhest] 1991

1.321 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anette H
Kvinde | 52 år | Oprettet: 26. jul 2004


Traver ISOTERM (S)

Udfordringer
Fødselsår:
1991
Højde:
156 cm
Temperament
En meget rolig herre, som ikke lader sig påvirke af mange ting. Men er hopperne i brunst, er han den første til at vise det, har glemt at vi ikke kan noget mere.....
Gangarter
jah........... ikke noget særligt, vil gerne gå pass, hvis han pakkes for meget sammen i holdning.
Stævner
Kun travløb.....
Stamtavle
Far : Lucky Winner (us)
Farfar : Nevele Pride (us)
Farmor : Speed Dutchess (us)

Mor : Secret Filly (s)
Morfar : V I P (s)
Mormor : Gunnel R N (s)

Opdrættet i Sverige
Far:
LUCKY WINNER (US)
Mor:
SECRET FILLY (S)
Morfar:
V I P (S)
Morfars far:
LEP HANOVER (US)
Morfars mor:
VINDA WHITNEY (S)


Køn
Vallak.
Bemærkninger
Staldens yngling, blev købt som skovturshest til manden, da han var så rolig. Vi mødte ham første gang da vi var nede og se på min hoppe (Coppelia), da skulle han ud og træne for sulky. John stod længe og kiggede på og til sidst blev han tilbudt en tur, var dog noget betænkelig, da det var en løbs-sulky og han skulle køre selv. Men det var ikke noget problem han gik stille og rolig, og gjorde hvad han fik besked på, så det endte også med at jeg måtte en tur op og prøve.
Vi prøvede at starte lidt spring-undervisning, men det gik ikke så godt. Efter et slemt styrt, hvor vi slog en forlæns kolbøtte, da han fik en bom mellem forbenene, besluttede jeg at stoppe mens det gik godt endnu. Skal siges at dem der så det ikke troede han havde overlevet og heller ikke jeg, da han var ved at trine på mig da han rejste sig op, men jeg nåede at skubbe til hans ben, så han kun strejfede mit hoved og min overarm, men mørbanket var jeg da. Som gammel springrytter er der kun en vej vist, op igen og på det, så vi tog lige banen igen, og han tøvede ikke det mindste, utroligt.

Han har flere gange været med til vores lokale hubertusjagt, hvor vi havde tjansen som bagmaster, da han var den eneste der ville finde sige i at ligge bagerst, og det er jo ikke lige noget man regner med at en tidlig væddeløber vil. Skal dog lige nævnes at i opløbene var vi også bagmaster, men nu også lidt fordi jeg skånede ham, han var jo ikke helt ung mere.
Pigerne rider ham oftere end deres far, og han er den mest eftertragtede hest til vores optog i sportsugen og til jul, da han bare går og ikke lader sig mærke af alle menneskerne og hurlumhejet rundt om ham.
Har brugt ham en del som elevhest, hvis jeg havde en elev der var blevet bange for at ride eller lignede, men den store stævnehest er han ikke, da gangarterne ikke er der og galop vil vi ikke gerne.

Iso måtte lade livet d. 12. januar 2006 pga. nyre-milt bånds tarmslynge. Men som min ældste datter siger, vi vil aldrig glemme ham, for hans stjerne er på himlen og blinker ned til os hver eneste aften.
Kommentér på:
Traver ISOTERM (S)
Annonce