{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Tovdal´s Ace of diamond 1999

9.163 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Tovdal´s Ace of diamond

Fødselsår:
1999
Højde:
148 cm.
Temperament
Han har et rigtig dejligt temperament, både på fold og stald er han rigtig rolig.
Under rytter er han helt perfekt. har fremaddrift samtidig med at han er til at styre.
Gangarter
3 dejige gangarter.
ikke noget vildt man er vel spring pony ;)
Stævner
Ace har gået rigtig mange stævner og bringer tit og ofte rosetter med hjem. omkring 35-40 stykker er det blevet til på 2 år :) Han har placering til og med MB spring og LB1 dressur.
Stamtavle
Far: Aquavit N.
Mor: Chica.
Morfar: Cansas.
mormor: Janelle
Farfar: Apslau XXX
Farmor: Jasmin
Køn
Super dejlig Vallak.
Bemærkninger

Ace er en super skøn pony, med alle sine små skøre personligheds træk gør han sig til en pony man ikke kan andet end at holde utrolig meget af. Da jeg fik ham var han ikke redet så godt, ingen muskler og en lyst til at komme frem ad på spring banen på 100 % . Så jeg har lagt mange timer i og idag er det helt væk :D
Ace står opstadlet på Rebild sports rideklub som ligger i Støvring ca. 20 km syg for aalborg.

-spørg hvis der er mere du vil vide om ham :)


HIstorien om hvordan jeg fik Ace , jeg slogte min super dejlige 2ér pony som hed smokie i Januar 07. og derefter ledte jeg i rigtig lang tid .. ! I marts fandt jeg så den super dejlig new forst ved navn buster , stor flot blis 4 sokker og rød. Han var 4 år. jeg havde forelskede mig i ham i den uge jeg havde ham på prøve. men han gik ikke igemmen dyrelægen og jeg var flud stendig knust. Men så i slutining af april fant jeg ace . Jeg var nede og prøve ham i randes ved Lars uggerby som red ham på det tidpunkt. Først havde jeg besluttede mig af det ikke skulle værer ham. Jeg var ved og dø fordi jeg ikke havde nogle pony, selv om mange af mine venner tilbød mig at ride deres nogle dage var det jo ikk det samme som og havde sin egen. ! :) jeg tog på lejertur med min klasse den 21-25 maj. en af afterne ringede min mor til mig, for og spørge om jeg ville havde ace op på prøve. Jeg sagde ja, for så havde jeg i det minste noget og ride på ! min mor sagde at så kunne vi finde ud af noget når jeg kom hjem. Da jeg kom hjem fredag aften, sprugte min mor om jeg ikke lige ville med op på rideskolen , jeg sagde at jeg var mega træt men vi kunne bare tage en hurtig tur der op.. jeg gik ned af stalgangen og kigge hurtig ind i min boks, jeg fik et chok over at se at der stod en hest inde i min boks og at det var Ace der stod der og på boksen havde alle mine venner skrevet : Tillykke Med hesten Sofie og alt mugligt. Jeg begynde og græde fordi jeg blev sååå glad !! :)
Kommentér på:
DSP Tovdal´s Ace of diamond
Annonce