{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) DF Shamar R.I.P 2004

3.304 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lene Lund A
Kvinde | 46 år | Oprettet: 10. apr 2007


Arabisk fuldblod (OX) DF Shamar R.I.P

Fødselsår:
2004
Højde:
151cm med sko
Temperament
Rooolig og meget fornuftig
Gangarter
Gode
Stævner
Ingen endnu..
Stamtavle
Far: Sameer ( Tyskland )
Mor: Sadhana ( imp. Tyskland )
Farfar: Mohafez
Farmor: Sabah
Morfar: Nichem
Mormor: Irtigal
Køn
Vallak
Bemærkninger
Shamar er 100% ren egypter. Jeg købte Shamar af Anne Dyekjær den 10. juni 2007...Shamar er min første egne hest./ pony.. Jeg har altid været vild med arbere, så jeg var sikker på at det skulle være en oxér..Og beslutningen om, at det skulle være Shamar var ikke svær at træffe, da han bare er så smuk, meget velhåndteret og super rolig, -hvilket jeg ligger meget vægt på, da min datter Josefine på 8 år på sigt skal kunne ride og omgåes ham... En god ting er også at han holder ponymål!! Shamar er altid glad og elsker at blive striglet og nusset om;) Om morgenen når jeg kommer i stalden kommer der altid et godmorgenvrinsk:-) Vi skridter ture 3 gange om ugen i vores skønne natur...- ikke langt til skov og strand gennem ridestierne., og det er noget Shamar nyder og tager det hele som det nu kommer.. Ellers kommer Shamar med på gåtur med Josefine på ryggen og Silas i klapvognen, det synes han bare er så hyggeligt;) Når Shamar bliver "stor " nok skal vi prøve at stille op til en distance... Men nu går han bare og udvikler sig stille og roligt... Shamar er vores guldklump;-)

NYT.
21-06-08. Josefine og Shamar har været til deres første stævne, vi var meget spændte for det er første gang Shamar er med i byen hvor det sker mange ting... Men det tog han i stiv arm og det blev til en delt 5. plads ud af 8 deltagere, så vi er meget tilfredse;)
Ellers øver vi lidt på bane både med lidt horsemanship, lidt dressur og vi har også haft et par bomme fremme. Han kommer også på tur ind imellem, men vi tager det helt roligt, da han jo ikke er så gammel endnu...


Sommer 09: Vi har redet lidt ture i det grønne, prøvet lidt løsspringning som Shamar synes er sjovt og så har vi jo brugt nogle dejlige sommeraftener ved stranden, hvor han har lært at gå i vandet;) Så er vi startet op på at klikkertræne lidt og jeg synes det er super sjovt, og håber at han kommer til at lære nogle tricks-spanske skridt er godt på vej;)

8. juli 2010... Ja så har Shamar været hos dyrlægen og er blevet røngtenfotograferet i hasen. Den har været hævet de sidste 14 dage, så han har stået i sin boks og kun været ude og græsse i en halv times... Han har ikke været læsset i traileren siden sidste sommer og han gik lige op;) ( han håbede nok på at der skulle ske noget spændende) Han klaret fint at stå i boksen hele tiden men kan da godt komme fremad når han ved han skal ud og luftes. Jeg er jo rigtig ærgelig over at han ikke kan nyde sommeren ude på græs med de andre... Dyrlægens vurdering er at der er en lille defekt i leddet måske er det medfødt men mest sansynligt er det et slag... Jeg tror også selv at han er blevet sparket. Han er derfor blevet behandlet i leddet og skal stå 3 uger endnu... Jeg krydser fingre for at han så er rengående igen så vi kan komme ud og få redet nogle kilometer... Vi var oppe på 15km inden han blev halt...
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) DF Shamar R.I.P
Annonce