{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Olivia *Tulle* 2003

4.714 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Olivia *Tulle*

Fødselsår:
2003
Højde:
hun er nok 1,68 m
Temperament
godmodig, rolig. meget meget følsom. hun er en hest der skal have meget omsorg og kærlighed, sådan får man det bedste ud af hende. men hun kan også drille lidt :)
Gangarter
flyvende... simpelthen utrolige. hun har en god skrå skulder så hun kan strække benene godt. en god rund bagpart så hun kan komme godt ind under sig og løfte ryggen godt og naturligt.
Stævner
30/8-09
Lc2 - 57,27% ingen placering
Lc3 - 57,5% ingen placering
(dette var hendes første stævne. procenterne er ikke gode, men dommerens udtalelse var guld værd!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
1/11-09
Lc3 - 64%
Lb1 - 50% (hun gik i panik efter hun snublede og kunne ikke holde koncentrationen på mig)
Stamtavle
Far: Donner.
Farfar: Blue Horse Romancier.
Farmor: Donna.

Mor: Oktavia.
Morfar: A-Dur.
Mormor: Olivia.

og der er mange flere led :)
Køn
Mega køn... hehe Hoppe
Bemærkninger
Sokker på begge bagben, Stjerne, Snip på læberne. det seje er at Olivia øjne ikke er ens. jeg havde hende et stykke tid før jeg opdagede det ;) hedes højre øje er helt brunt, men rundt om det venstre er hun hvid... det syntes jeg er lidt sejt ;)

hun er så sindsygt lækker!
Hun fik ikke den bedste start da jeg fik hende, pga. manglende opbagning, og manglende tillid til min hest fra andre. men hun kom efter det....!

marts 2010:
jeg skulle til stævne med olivia, men hun gik pludselig i panik i traileren (lidt voldsomt), og vi valgte at kære hjem. jeg kunne mærke at der var noget galt med hende, og hun skød rygge op, hver gang jeg lange et tæppe eller et dækken på ryffen af hende. så fik dyrlægen ud der tog en blodprøve på hende, og det viste sig at hun havde fået nyreslag under trailerturen. hun må ikke lave noget i 10 dage, og må ikke få rytter på før om 3 uger mindst!
------------------------------------------------------------------------

oktober 2010
Olivia har fået en skade på gaffelbåndet i det venstre bagben. må ikke ride hende før 6 uger henne i genoptræningen. hun skal stå i 3-6 måneder. og så skal hun have ringsko på bagbenene i håb om at hun stiller sig ordentligt på bagbenene igen. hun trækker dem nemlig ind under sig, og belaster derved mere...
jeg krydser fingre for at hun bliver ok hurtigt igen. kan virkelig ikke lide olivia ikke er 110% okay! tager ud og køber de bedste gemasher jeg kan få til hende, hun skal have de bedste frem over!
---------------------------------------------------------------------------

december 2010
det går super godt med Olivia, ringskoene har gjort en stor foreskel! hun er blivet meget bedre. vi skridter 5 gange om ugen i 40-45 minutter. det er meget langtrukkent, men det er det der skal til! hun er også blevet meget gladere, nu efter hun ikke har lige så store smerter! men er så glad for at men kan se en stor forbedring. ultralydscaningen vi fik fortaget i uge 46 viste at der var en forbedring, men det var ikke godt endnu! så, det går godt fremad ;)
---------------------------------------------------------------------------

jaunar 2011
Olivia er nu skadefri, og vi må starte genoptæning. glæder mig så vildt meget til at kunne ride hende ordentligt igen ;) dyrlægen godkendte hende, og sagde at hun var helt skadefri! det er simpelthen vidunderlig. nu skal der bare en kiripraktor på hende, så hun kan blive rettet, da hun er blevet skæv efter at have aflastet så meget!

---------------------------------------------------------------------------

Februar 2012
det går super godt med Olivia, hun er kommet efter rigtig meget. sidebevægelserne er helt på plads igen, de har været svære for hende at komme igang med efter hendes skade, men de er på plads igen.
hun har fået styr på så meget, hun har mere form end hun nogensinde har haft. hun slapper også af i ridningen nu, ugen at flippe ud. hun er så godt som stoppet med at hoppe rundet og spille åndsvag ;)
hun er bare lige for tiden dejlig, håber på den gode fremgang fortsætter :)

-------------------------------------------------------------------------------

Maj 2012

det går stadig godt med Olivia, vi har dog her på det sidste haft lidt problemer. først fik hun et stort får i kronranden, som ikke ville ville hele, og da det lige som var ovre, var hun lidt hævet og øm i det andet ben.... rigtig uheldigt, men nu er vi igang igen :)
hun opfører sig rigtig rigtig pænt, og er meget medgørlig for tiden, så det er jo dejligt.... :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Olivia *Tulle*
Annonce