{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Stenvænge Polex 2005

4.010 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone K
Kvinde | 34 år | Oprettet: 15. jul 2007


Dansk Varmblod Stenvænge Polex

Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 174
Temperament
Utrolig rolig, tager alting med hård hånd... Han har en godt hoved.
Kan dog tændes når det bliver nødvendigt.
Gangarter
Han har en utrolig god skridt, trav og galop, og bliver helt sikkert en fantastisk ride hest. God opad gående galop.
Stævner
Vores første stvæne:
d. 27 Juni 2010, NFRK.
Lc1A - 53 %
Lc2A - 55 %
Ja det gik ikke så godt. Men det er udelukkende min skyld. Polex var rigtig dejlig at have med ud før første gang. Næste gang, kommer det til at gå meget bedre, for jeg har lært en masse.

Møn:
La1 - 56 %
Jeg er super stolt. Det er ikke så meget, men det var udelukkende en test for at se om vi var klar til at ride 5 års championat.

Bels:
Lc1 -
Lc3 -
Måtte desværre melde fra, da han var blevet halt. :(

FRK-S d. 18/9-2010
Lc2 - 63, 04 % 8 plads ud af 23
Lc3 - 61, 36 % 9 plads ud af 20

- Synes selv at det gik ret godt. Taget i betragtning af vejr forholdene. Banen var ret våd og smattede, og derfor svært at ride ham rigtig frem. Men er ret stolt, havde ikke regnede med det gik så godt. Og så er det første gang vi har redet over 60 %, dejlig følelse! :P

ØLR d. 25/9-2010
Lc1 - 65 et eller andet %. 1 plads ud af 8.
Lc2 - 68 et eller andet %. 1 plads ud af 8.
Endelig, blev vi placeret. Jeg er super stolt, og vi red to rigtige gode programmer. Han er en dejlig hest! :)

Nfrk d. 3/7-2011:
Lc3 -
Lb1 -
Stamtavle
Far: Come Back ll
Farfar: Cor De La
Farmor: Amoene

Mor: Stenvænge Poula
Morfar: Voltaire
Mormor: Powline

Der er mange flere, jeg er bare for doven til at skrive dem ind.. :P
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Polex er en dejlig dreng, han er 4 år gammel og ca 173.
Jeg købte ham i 2007, men henblik på at jeg skal både bruge ham til spring og dressur. (Men mest spring) Så derfor håber jeg selvfølgelig at han har arvet sin fars og mors gode spring teknik.
Han er en stille og rolig hest, kommer altid hen og vil snakke, han er altid glad. Han bliver rent faktisk jaloux, hvis jeg ikke lige snakker med ham først inden jeg tager en anden.

Der hvor jeg har købt ham fra, han ikke haft ham i hænder overhoved, så der er jeg selvfølgelig i gang med at lærer ham. Og det gør han rigtig godt!
Da Polex blot var 3 uger gammel, løb han ind i et hegn og sad fast, hvilket resulterede i at han flåede hele sin bring op, dyrlægen nåede at komme hurtigt, og give ham smertestillende.. Det er et mirakel at han overlevede de voldsomme smerter, og han rev led og muskler over.. "heldigvis" for ham, var han så lille og ung at det var muligt at led og muskler voksede sammen igen.. Og har i dag ingen former for smerter eller handicap over det.. Blot et kæmpe skønhedsplet (ar) fra ydre forbenet til det andet ydre forben...
Men han er så sød og kærlig, og nyder den opmærksomhed han får.. Han er dog stadig lidt forsigtig når man røre ham der, det gjorde jo ondt engang, og efter det har han ikke været i hænder..(før nu) Så det tager selvfølgelig lidt tid for ham at vænne sig til.

Jeg er simpelthen forelsket i ham, kender I det, når man kigger ind i ens øjne, så forsvinder man helt. Sådan har jeg det med Polex, jeg forsvinder ind i hans rolige men kærlige øjne.. Polex og jeg har været meget igennem.. Da han havde mig på ryggen en af de første gange, opdagede vi at han havde strubepibe. Det resulterede i at han skulle til Landbrughøjskole, og opereres. Han blev sendt afsted, og alt gik som det skulle.
Da han endelig kom hjem, stod den på boks ro i 3 måneder. Efter det, havde han forandret sig rigtig meget, og det gjorde at jeg blev nød til at sende ham til berider, som kunne arbejde lidt med ham fra jorden. Polex er ligeledes blevet meget bange for nåle, og sakse. Det overraskede mig rigtig meget. og derfor ligger der nu meget arbejde i at lærer ham at saksen ikke gør noget, og nålen (så godt som man nu kan) heller ikke gør noget...

Men alt i alt, er han en rigtig dejlig hest, som jeg elsker over alt på jorden, han har en rolig virkning på mig, og det er rigtig dejligt..

Uhh, det bliver meget spændende, Polex og jeg er herned tilmeldt vores første stævne. Jeg er ret spændt på hvordan det kommer til at gå. Men vi er simpelthen i sådan en god udvilking. Så er sikker på det nok skal gå godt!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Stenvænge Polex
Annonce