{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Charmer [Himmelhest] 2002

7.630 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Det røde lyn <3
Kvinde | 31 år | Oprettet: 16. jul 2007


Anden særlig race Charmer

Fødselsår:
2002
Højde:
han er målt til 1.26cm i 2009 men vokser jo et år endnu :D
han er målt til 1.27,5 -130. de kunne ikk blive enige
Temperament
er glad for at komme ud og lave noget, især at køre.. Rolig i stalden, alle tiders Pony.. kan godt være lidt hidsig engang imellem.
Charmers temparement er blevet meget bedre, han er blevet rigtig rolig i stalden, og er blevet rolig under ridninge løber ikk så meget mere
Gangarter
Skridt: Super god.
Trav: Den flotteste, den kommer han langt med.
Galop: hmm er fin på den ene volte den anden er ikk så god endnu men med træning kommer han til at gå det godt
Stævner
Ponytrav.
hans rekord på SPT er 2:14.
i århus 2:07
lunden 2:04
i bilund 2:01..
men vi kunne være kommet under 2 min i bilund..

monté er hans rekord 2:35..
.

2009 gik det oki :) vi blev nr 4 til DM :) på nykøbingfalster travbane i tiden 2.11 :)
Vi blev klubmester i hans klasse på SPT :)
og har da vundet lidt det år men ved ikk lige helt hvor meget og hvad da jeg ikk selv har kørt ham hele året.

mine resultater med ham i de 3 år jeg har kørt hm er blevet til
27. 1.pladser.
11. 2.pladser
3. 3pladser
1. DM roset for at deltager til DM da vores bane holdte det
2 gange derby vinder :)
3 gange Klubmester :)
1 gang året hest
2. 4.pladser til DM
1. 1.plads i 2000m løbet
Stamtavle
Canadisk fuldblod, islænder og shetlænder

Køn
Den smukkeste Vallak
Bemærkninger
Charmer er en meget smuk pony, som bare skal oplevelse. man oplever ikke det samme være dag når man kommer ud til ham for der sker altid et eller andet der ikke er sket før, alle folk kan hente ham på folden og strile ham, han er en super dejlig pony som jeg er meget glad for, han elsker at køre om kamp og løbe om kamp med alle og en værer, han kommer selv fra folden når du vil hente ham, men han er ikke en pony for den der er bange for at opleve nået for han er jo ikke særlig gammel så han vil opleve en masse, han er en meget kærlig pony i stalden. & bliver en meget god trav pony, han har vundet næsten alt indtil videre hva han kan vinde:D.. han vandt 2000m løbet og blev nr 4 i DM.. han er blevet årets hest på vores bane, han er bare en super pony som jeg har ønsket mig..
charmer du vil altid have en plads i mit hjerte for holder virkelig af dig, du giver gode oplevelser for du er ikke den samme være dag selv om du har lidt med dine øre. men det skal bare trænes væk.. men vi kan nå langt sammen det ved jeg..
D. 7/3-08
Charmer skulle på dyrehospitalet.. snøft
dyrelægen sagde at han havde 2 skæve nakkehvivler. chok
tænkte på hvad skal der ske med ham.. han røg til geoprakteren og blevet rette. håbede på at det ville hjælpe og han ville få det beder.. blev virkelig bange for at det var forbi..

d. 8/4-08
kom dyrelægen hjem til os for at se om det var blevet beder håbede på det bedste. for havde virkelig trænet meget med ham for at det skulle blive beder så krysede finge for det.. dyrelægen sagde der var sket fremskridt. men der var stadig lidt tilbage så hvis vi blev ved med at arbejde med ham skulle det nok blive fin igen. nøj hvor blev jeg bare over vildt glad. for den nyhed.

d. 20/05-2008.
charmer skulle have geoprater igen :'(
men denne gang havde nakken låst sige igen :'( og han var helt op og køre var nervøs og bange for alt næste :'( han havde også fået skæv venstre korsled :'( men ryggen var
gået fremad med :) enelig noget der var gået frem :)
så nu skal han have beroligende tilskuds foder :'( så må vi se om det hjælper på han nervøsitet :)

Ja så skete det.. det slog klik for min pony d 1 juni.. så nu det ikk sikker han blive køre / ride pony igen.. det slog så meget klik at han gik helt amok.. så nu kan vi ikk noget med ham uden han er bange :'(
HVORFOR LIGE DIG CHARMER???

Endelig begynder det at gå frem igen med dig charmer :) du så dygtig du skal nok blive trav pony igen. det tror jeg på :D.. far siger ivertifald du er nem at køre. og du ikk så bange mere men man ved jo aldrig om det sker igen når du kommer på banen igen :'( men håber jeg ikk. for vil gerne køre med dig igen. du er jo en stjerne pony inden for trav sporten :)

ja nu har vi været på banen et par gange med dig i uge 26. og det har ikk lige gået som for ventet for du kan ikk lide selen. når du skal have den på derude :'( men der er ikk noget når man køre :) men nu har der heller ikk været musik på endnu. for ligeså snart vi spillet musik bag ham sparket han efter os :'( men der var ikk noget hvis vi holdte musik op ved han hovede :) han skal starte på søndag den 29/6-2008 :) glæder mig så meget :)

29/6-2008.
ja, jeg kunne ikk køre dig idag. er blevet så bange for dig nu. men ikk nok med du er oppe og køre nej så tog din bror samme tur som dig :S

Så Charmer nu går det fremad med dig igen, får hjælp af en prof.travtræne. med hvordan jeg skal håndtere dig :) ved du stoler 100% på mig . men stoler ikk 100% på dig men kommer nok :) men du er blevet så sød at køre igen :)

Charmer er enlig begyndt i træning igen :) efter han har været kommet til skade med sine forben så han har haft 2-3ugers pause, men nu er vi begyndt genoptræningen med ham :)

Ja :'( det var ikk meget genoptræning du fik, du startede trav her den 21 sep. og ja du blev ligepludslig halt igen :'( folk mener du har fået din gamle seneskade igen :'( hvorfor skal alt bare gå ned af bakke for os dettet år. du har været halt så mange gange :'(.

D. 2 okt 2008
Fik charmer kioprakter, han snakket med charmer.
det viste sig at charmer havde fået på en eller anden måde sin skulder til at gå a led, det var derfor han var halt :')
det viste sig også, at han havde skæve tænder og skæv kæbe, så nu må han ikk have stål bid i munden mere, det var med til at han ikk ville have du røgte hans øre. fordi han havde hovedpine. så nu må jeg kun jave ham lidt rundt på ridebanen, indtil han for ordnet bisserne, så må jeg begynde at ride igen, :)
Det var dejligt at finde ud af hvad der var galt med ham :)

så fik charmer bagsko på :D charmer du er en lille kylling Hehe han var bange for klip klap lyden han lavet med skoene :D charmer du bare så dejligt :D vi skal nok blive gode sammen igen :D

26/7-09
Endelig tog jeg mig sammen til at køre charmer igen efter et helt år :D og hvor var det dejlig han var bare så sød:) vil løb 2.26 og blev nr 2. sånu håber jeg bare det går fremad igen ;D kunne være så dejligt :D
Skal starte DM med ham i år, håber bare han løber fint den dag :) <3 elsker dig charme

Charmer fik skade i julen :/ så det så ikk så godt ud for os han skulle have en masse pause :s men vi er begyndt at måtte gå ture med ham og skridte små ture, så håber han bliver klar til start i år :D men det ikk sikkert endnu :/ men håber det da han elsker at løbe :)

28 maj 2010.
så gik det galt endnu engang, denne gang er det uvist om han bliver ride hest eller om han går hen og skal aflives.

d 7 juni 2010.
Tog vi charmer til dyrklinikken da vi gerne ville vide hvad han fejlet siden han heletiden blev halt :(
så han blev longseret og man kunne se han trak lidt men ikk slemt, vi satte ham i boks, efter 2 timer i boksen blev han taget ud og langseret igen for og se om det var blevet være, dyrlægen sagde der var lidt at se men han var ikk dømt halt.
Dyrlægen besluttede at ville røgenfotografere hans bagben for og se om der var noget, der var ikk noget tegn på spat eller mus, så vi besluttede at skanne hans ben for og se om det var gafelbåndet det var galt med. men heller ikk noget at se her.
det viste sig at hans knæ havde tildens til at låse og slippe med det samme og det var det der gjorde at vi troede han var halt. Vi fik afvide han bare skulle igang med at ride da det var bedst for hans knæ at holde sig igang.
Men vi måtte sige farvel til ponytrav da han ikke måtte løbe det mere da banen er for lille :(

Lidt opdatering siden sidst :)
Charmer er så småt begyndt med noget dressur træning og han tager sku alt i stiv arm :) han er mega arbejdsvillig søger selv ned. går næsten fint hvor han kun bliver redet med ben og sæde ;D
Hans galop er også blevet meget bedre og er næste helt på plads nu :D
glæder mig til jeg for ham hjem og stå og arbejdte rigtig kan komme igang ;D

Så er det snart 3 uger siden Charmer kom tætter på :) han har bare taget alt i stiv arm :) vi har været på en masse ture og trænet lidt dressur ;D
han trænger dog til en del træning og opdragelse igen :) men det skal nok komme :D

Vi har fået undervisning og det gik over alle forventninger :D
Vi har arbejdet meget på at han skal vente på mig :D
hvilket har givet utrolig meget pote og han går bare så pænt. alt ser bare lyst ud :)

d. 9 maj 2012
så skette det opdaget dagen før at charmer blødte bag på det ene forben, det viste sig han havde været en tur oppe på bokslågen :/ men det var så dobblet så tyk idag og han haltede i traven. så han blev tjekket af en dyrlæge der var i stalden. så nu han på pencelin.

d.11 maj 2012 Blev han tjekket af hans egen dyrlæge da jeg stoler mere på ham. han kunne ikek se han var halt fordi han havde for 2 timer siden fået smertesillende. men han kunne mærke han var hævet ved såret. så han ville ikke udlukke at det har ramt sene :/ så hvis det ikke er forsvundet tirsdag/onsdag. skal han til en skaning. og hvis det viser sig det sene er der intet valg tilbage for ham end op på de evige græsmarker :/
HÅBER virkelig han er halt fri og hævelsen er faldet tirsdag

Charmer er kommet hjem til far efter kun 1 uge i prøve. han var for dominierne og ville gerne bestemme :/ så hjem til far med ham.
det vidste sig han have et skaldet plet på numse ca 10*10cm. dette var dog værre end først antaget. da det sad langs haleroden og numsehullet :/ så han fik besøg af doctor dyr. der ikk havde set noget ligne :/ så han blev sprøgtet mod skab.. og fik pencilin mod hudinfektion... og så må han kun være ude om natte, da han ikke på få sol på de skaldet plette :/ på tirsdag bliver der fundet ud af om det er i bedring eller han skal have taget prøver

Charmer er nu blevet hygge hest hjemme hos far. da han ikk må så meget mere pga. skaderne han har haft :/ så han bliver brugt på en masse ture og lidt hygge dressur :D
Der k0mmer mere tekst.
Kommentér på:
Anden særlig race Charmer
Annonce