{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Vesterbæks Boy 1988

11.777 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Vesterbæks Boy

Fødselsår:
1988
Højde:
131 cm i stg.
Temperament
Boy er frisk og altid med på den værste, men han er også godheden selv.. Han er en herlig pony, med et glimt i øjet..
Gangarter
helt fine gangarter..over middel
Stævner
Boy har startet mange stæver både spring og dressur, men desværre har jeg kun deltaget i to stævner på ham( dressur..) men ellers deltager vi i optog med hestevogn:)
Stamtavle
unkendt..desværre
Køn
Vallak
Bemærkninger
Boy er en meget alsidig pony, han kan springe, gå dressur, og nu bliver han mest brugt til kørsel. Begyndte at køre med ham, da jeg blev for stor til at ride ham. Han er bare den mest fantastiske pony der findes, han er virkelig noget helt særligt.

Har haft Boy siden han var 5 år, og nu er han så 22 år, så vi kender hinanden ret godt efterhånden, og har et helt særligt bånd. Han har været der for mig hele livet, og betyder alt for mig.

Vi kører altid til juleoptogi Ribe,og han er bare super godt til det:)

Og så kører vi med kane, når der er sne til det:)

Han er det bedste der nogensinde er sket for mig, og elsker ham mere end noget andet, vil altid ha' en særlig betydning for mig.. :-)

Sommer 2009: Boy har været forfangen, det har været en sej periode, for både ham og mig, men nu er han på rette vej igen:) Han var syg i ca 4 mdr, og det var ret tæt på aflivning. Det tog meget hårdt på mig at se ham sådan, det var virkeligt hårdt. Sidste chance var special sko, så vi tog turen til Egtved og Boy var tilbage på banen igen:) Det har reddet mig elskede hest, og den dag idag, er han sit gamle jeg igen. Vi kører vogn og ellers nyder han bare livet sammen med Merel. De går på jord-fold, og bliver fodret ved siden af med foder, hø og fri adgang til halm.

Jeg elsker Boy over alt på jorden, han er det bedste jeg har, og det bliver forfærdeligt at tænke på at han en dag skal væk herfra.


Han har den største plads i mit hjerte, en plads ingen andre kan udfylde bare halvt.

ELSKER DIG BOY :)
Kommentér på:
Pinto Vesterbæks Boy
Annonce