{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Philip. Solgt&Savnet 2002

2.528 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marlene P
Kvinde | 30 år | Oprettet: 20. jul 2007


Anden særlig race Philip. Solgt&Savnet

Fødselsår:
2002
Højde:
ca. 146 :) god til Lille Marlene ;)
Temperament
en smule hidsigt og opmærksomt, men han er ´MEGET stor hygge trold der elsker at blive nusset om!
Gangarter
skridt: dejlig.
trav: fantastsik god.
galop: super god og sjov.

i alle gangarter snubler han dog få gange pågrund af at han som føl, mistede noget af siden på venstre forhov.
jeg har næsten lige lært ham at galopere, så den ser lidt sjov ud. :D
han er ret svær at få til biddet , men det kommer med tiden :) han er i fuld gang med at lære det :)
Men han skallige have forstået galopen og hjælpene i trav og galop før han kan gå til bidet.
Stævner
da jeg kun har haft ham i 1-2 måneder, skal vi lige lære hindanden at kende. men i kommer snart til at se os på banen! :)
Stamtavle
Jeg kan ikke finde den :s . men han har en!
Køn
lige blevet vallak, men der er jo stadig lidt hingst i ham.
Bemærkninger
Philip er en polsk ox araber på 5år. han er ´ca. 146 cm og skimmel. han har et FANTASTISKT sind! man kan bare kigge ham i øjnene og se at man kan stole på ham. i forhold til at han lige han været hingst, er han bare den mest stille af hvores ponyer, altså når man snakker med ham, srigler og er inde på hans fold! han kan godt finde på at løbe nogle gange når man rider og den slaks, som nogle hingste plejer at gør. derfor rider jeg med martingal.!

Han blev købt som unghest af mine søskende som tilred ham ( Desværre ikke helt færdig ). og philip fangede lige deres da han stod halvejs oppe på en skråning med en fandtastisk hingste parade og så viste de at det skulle være ham. de begyndte jo så at ride begge 2, da de fik philip sidste år.
da de havde redet ham i lidt over et år, fra at ikke at kunne noget og så til det mest nødvendige dressur. jeg fik ham af dem da jeg gerne ville have en pony og jeg var helt vild med ham. da jeg fik ham kunne han kun skridt og trave og var begyndt at lære at springe.
nu har jeg næsten lært ham at galopere ordenligt, blive longeret, løfte hovene bedere, springe lidt mere. men det der skal fin pusses er: gå til bidet, springning [er ved at lære det], galopen og traileren.
han er frisk på den væerste, så han skal engang imellem have den stive arm og sætes på plads. Vi regner med at flytte op på en gård nær mit hjem hvor der er ordtenlige spring og baner. han har jo fundet ud af at det ikke gør ondt at vælte ind i de plasick noget jeg har. jeg får dog engang imellem hjælp med ham fra mine søskende når de er hjemme eller når jeg har veninder med hjem ;) Hans bedste gangart er skridt ( indtilvidere ) han skal dog have de helt rigtige hjælpere tila t forstå hva han skal. og da jeg ikke har en rigtig ridebane så forstår han ikke rigtig at han skal dreje engang imellem eller bøjes rundt i et hjørne. de fleste af mine veninder syns han er skide skæg at ride da han hopper i sin trav og løber lidt hurtigt i galopen. man skal i hvert fald vide hvor man har hesten i galopen og han skal fortælles i god tid før man skal dreje så han ikke ligger helt ned i farten. jeg kan dog ikke rigtig få ham ned til biddet i trav og galop. for han skal først finde ud af hvor hans ben er. han elsker og springe som man kan se tager han altid ørene frem imod springet. og hans record i spring er en lille okxer på 75 cm med Ally ;) den blev sat ind den 26 Juli 2007 :D han var da for sej til at springe den dag :D mine veninder der har redet ham siger at han er en dejlig hest som skal dog rides af de rigtige og man sidder rigtig godt på ham når han ikke løber alt for hurtigt og han ved hvor han skal hen . vi er alle spændt på at se hvordan Philip kommer til at vende sig når han bliver flyttet til gården :D

4
4-
4-e
4-ev
4-eve
4-ever
4-ever l
4-ever lo
4-ever lov
4-ever love
4-ever lov
4-ever lo
4-ever l
4-ever
4-eve
4-ev
4-e
4-
4
Kommentér på:
Anden særlig race Philip. Solgt&Savnet
Annonce