{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Blue Eye´D Girl B-pony(x2) [Tidl. hest] 1999

34.606 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Blue Eye´D Girl B-pony(x2)

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er en stor 3´er pony på 1,31 cm i stang. med sko. Hun er super tilpas da jeg er helt vild med små pony´er ( vi har lige fået målt hende til det ) , det er okay , men aligevel ikke så godt , det er godt fordi vi skal til at springe hende til og så hvis jeg nu skal ud og starte et lille springstævne på hende, så behøves hun ikke , og springe som en lille 2´er , så hun har lidt større chanche der (: , men os til dressur er det en fordel , da hendes gang bedre passer til en stor 3´er pony (: , så det vil komme til at trække op i mine point med gangen .
Temperament
Hun har et dejligt temperament , dog lidt hidsig at ride engang imellem men ellers er hun dejlig nem. Men hun er også en hoppe, og kan have lidt meninger (:
Gangarter
Skridt: Hun har en dejlig rolig og rytmisk skridt og hun er dejlig fremadgående. Hendes arbejdskridt ligger Ved middel (: , men hendes friskridt derimod ligger, helt klart over middel ! (: .

Trav: Hun har en super arbejdstrav og er virklig dejlig at ride i trav. LIgger sig tit dybt i trav , nemmest at ride hende i nedsidning , da man får mere ro , til at ride hende, og arbejde med hende (: . Ligger På Over middel i nedsidning, og i middel i letridning (: .

Galop: Hun har en sindsyg god og dejlig galop det er som at være i himlen når man galopere på hende. Hun har en stor og god galop. Hun kan godt være "lidt" for fremadgåene, i hendes galop engang imellem , men ellers er hun dejlig i galoppen (: . Hendes Kort Galop ligger ca. ved middel (da vi ikke har trænet det så meget) , Hendes arbejdsgalop , ligger klart over middel <3 (: , Ogg, hendes jorder galop ligger som den bedste xD <33 hehe (: .
Stævner
Blue Eye´D Girl er B - PONY ! (:

Vi har startet mange stævner og er nu "kvalificeret" til landstævner (: & kvalificeret til dm 09!. Putten har startet (både med mig og Julie) alt fra LC1-PRI !!


Resultater:
September 2006. Blev jeg klubmester i LC2 og nummer to i den opvarmnings klasse jeg red.

Oktober 2006. Red jeg LC2 nede på Vemmelev Ridecenter og fik en 3.plads

November 2006 var jeg nede på Stevns Ridecenter.Og det var der vi købte Blue Eyed Girl <3 . Det gik fint nok og jeg fik redet min første LC3 , jeg blev desvære ikke placeret men jeg var alligevel tilfreds for det var også et udvidet Klubstævne og der var mange gode rytterer.

Juni 2007. Red jeg LC1 og LC2 på katrinebjerg. Jeg fik to første pladser.

August 2007. Red jeg LC3 og LB1 i holbæk rideklub. Jeg blev i min LC3 nummer 6 ud af 11. I min LB1 Red jeg desvære forkert men hun gik ellers fint og jeg blev ik nummer chok xD (: <3.

August 2007. Red jeg LB1 og LC3 i Rideklub Vestsjælland. Jeg blev pladseret som nummer 4 i min LC3 og jeg blev ik pladseret i LB1 Desvære, men hun gik ellers fint, bortset fra jeg lige hurtigt måtte dreje hende ind og lave en 10m volte der ikke skulle have været der, fordi hun blev forskrækket :/ .

November 2007. Red jeg LC2 og LB1 i Odsherreds Rideklub. Jeg blev i min LC2 Bedst upladseret som nr. 7 ud af 24 og red til 64,4%. Og i min LB1 blev jeg nr. 8 ud af 10 og red til 57,14%.


Marts 2008 var vi i O.H.R. og ride LC2 og LB1 :) , det gik bare rigtig rigtig fint ! :D , vi fik rosseter med hjem fra begge klasser :D , hun gik rigtig fint og var sød:) , i LC2´ern , fik vi delt første plads :D , vi red til 148 point :) og regnet i procent 64,4% :) , i LB1´ern fik vi en delt 5 plads :D er rigtig stolt da det er første pladsering i LB1 :) , vi red til 175 point :D og omregnet til procent 62,5 :D vi havde en super dag og det var rigtig rigtig dejligt og komme hjem med rosseter :D <3 , hun har bare været en engel ;D bortset fra et lille buk på opvarmnings banen xD ! <3


April 2008 var vi i ringsted rideklub og ride:) , vi red LB1 og vores første LB2 :D <3. I LB1´eren gik det super fint ! <3 , hun gik rigtig godt og vi vandt 1 plads med 68,21 % :D <3 . Vores første LB2 gik også rigtig fint :D . Vi blev først upladseret (6 ud af 15:D ) , med 61,03 % :D <3 , det var en super god dag :D <3



Maj 2008 var vi i nordvæstsjællands rideklub :) . Vi red LB1 og LB2 :) . Vi blev nummer to i LB1´eren med 68,58% :) , der gik hun super ! :D . Vi blev først upladseret (3 ud af fem , der var to pladseringer ) , og vi red til 61,73% :) , det var jo fint nok , det var anden gang vi red LB2 , men jeg er sikker på vi kunne have fået højere procenter hvis jeg ikke blev så ukocentreret , fordi jeg var igang med mit pogram og så begynder de at kalde mig til præmie overrakkelse til LB1´eren :/ , de kaldte mig op 4 gange imens jeg red , så blev enormt distraheret ! :/ , men ellers var hun sød :) .



Maj 2008 var vi i OHR og ride LB1 og LB2 :) . Hun var rigtig sød :) . I LB1 fik vi en anden plads , med 61, et eller andet xD . Og i LB2 blev vi igen først upladseret :b , og vi red til 65, et eller andet , (godt tilfreds :) <3 . ) Det var en super dag :)



Maj 2008 var vi i ringsted rideklub og ride LB1 og LB2 :) . Vi red først LB1 , vi fik en anden plads med (kan ikke huske xD ) . Og så red vi LB2 , som vi vandt med 61,57% :D <3 . Det var jo dejligt :) .


Maj 2008 red vi LB1 :) , det gik super fint , vi var kun tre i klassen med hun gik rigtig godt :) , hun hoppede en lille smule inde på banen , da hun lige pludselig synes hegnet var meget farligt ! xD , og så kom der jo lige pludselig en lille flyvene ting der også var farlig ! ( en sommer fugl ) :b , men hun var ellers sød :) <3 . Vi red til 64,0% :) <3 .


Juni 2008 var vi i vallensbæk og ride vores første distrikt stævne :) <3 . Min mor var kommet til at tilmelde os LB3 som vi først opdagede en uge før ! xD , og vi kendte ikke pogrammet :b . Men vi red LB1 og LB3 :) . Det gik super fint efter som hun var den eneste 3´er :) . LB1´en var vi et point fra pladsering , og vi blev 3 ud af 7 :D <3 , med 61,07% :) . I Lb3´en blev vi anden sidst ud af 4 :) , med 60,085 :) <3 , det var rigtig fint synes jeg selv :) , ikke mere end jeg havde forventet (; <3 , hun var sød og det var hendes første c-stævne :) , så er rigtig glad :) <3


August 2008 var vi i Nordvestsjællands rideklub og ride distrikt mesterskab . Vi red først opvarmnings klasse , LB2 . Det gik fint udover hun blev bange for en harre killing der løb ude i hækken ved siden af banen , men vi vandt aligevel :D . Vi red til 62,75%. Vi vandt en roset og et gult horze underlag :) . Bagefter Red vi LB2 D4 mesterskab . Vi red til 64,83% , der gik det noget bedre og hun var rigtig rigtig fin :) . Vi vandt vores klasse og blev distriktmestrer :D ! <3 . Hun var bare helt perfekt i klassen :D <3 . Er rigtig stolt af hende <3 . Der vandt vi , en buket blomster , et rødt æres dækken , en guld medalje , en stor roset og 500,- :) . Så det var en super dag :D ! . Og bagefter blev jeg rullet ! xb . Jeg var såå tæt på at slippe ! xD . Bagefter vi havde været til præmie overrakkelse og redet æres runde . Kom der et par stykker og tog hende den ene pige , der var blevet distrikt mester for kat. 2 , så kom der nogen og hæv hende den anden ned der blev for 1´ernde , så kiggede jeg bare på mens de blev spulet god og grundigt xD , haah sjov syn ! xb . Så jeg tænkte " Yes !! , der er ikke nogen af dem der kender miig xb , så de kommer nok ikke og tager mig ! :D " , det gjorder de så heller ikke , så jeg listede liige så stille tilbage til traileren , så SELF. , da jeg kom over til traileren , så dem der holdte næsten ved siden af os , det var hende og hendes søster hvor hende der red var blevet nummer to i min klasse (havde snakket lidt med dem ) , så kom hende der red´s søster og sagde " næh , næh , du skal ikke ikke slippe :D ! " , så blev jeg opdaget xb ! , så fik jeg ellers dobbel tur fordi jeg flygtede inden den første tur var ovrer ! xD . Tro mig ! , det er koooldt når man er TOTALT gennem blødt , og det blæser xD ! .



September 2008 tog vi os en tur til skelskør ;) . Vi red vores første LA1 til 62,49% :D ! *STOLT* , og vi lå 2 point fra førstepladsen :)<3. Hun var rigtig fin , selvom banen var et helved at ride i ! . Hun sank i over hovene , og havde lidt svært ved at løfte sig , men hun gjorder det godt aligevel :)<3.



September 2008 red vi klubmesterskab i OHR :D . Det gik fint i forhold til jeg var på lejrskole ugen op til og hun kun havde været redet to dage inden stævnet :). Vi red vores 2 LA1 <3. Vi fik en delt 5 plads :D , men vi red os mod nogle af de bedste i klubben ;). Var selv tilfreds :) , og vi red til 63,83% :D.


Oktober 2008 red vi LA1 i Rideklub vestsjælland. Det gik super fint. Hun kiggede lidt på dommevognen fordi det var en campingvogn :b. Men hun var rigtig sød <3. Vi red os til en 2 plads med 63,10% :). Er super tilfreds ;). Det var MØG vejr ! , og vi blev rigtig våde under opvarmningen fordi den var udefor ;/. Men er rigtig tilfreds :).



November 2008 tog vi en tur til ringsted sports rideklub. Vi startede LA1 og LA2 . Det var vores første LA2 :) . Det var bare Lor*e vejr ! :/ .. Det regnede og blæste vildt meget .. Men det stoppede heldigvis med at regnede da vi varmede op. Vi var lidt sent på den , så vi fik ikke varmet særlig godt op til LA1 .. Jeg var stresset og Blue Eye´D kunne mærke jeg var nervøs. Har ALDRIG fået så lavt i en parade før, fordi hun spassede ud :/ .. Men resten af pogrammet gik da sådan okay . vi red til 60,08% . Vi fik ikke nogen plac. Da vi red LA2 , gik det meget bedre ! :) . Hun var rigtig sød <3. Men ved ikke lige hvorfor , men fik 59,69% .. Var ikke så tilfreds med procenten , men rigtig tilfreds med hende :) . Vi fik heller ikke nogen placering der.



November 2008 var vi i odsherred rideklub :). Vi startede LA1 og LA2. Fredag red vi LA2. Hun var rigtig sød :). Vi red til 61,88% , og det blev til en tredje plads :D . Var selv tilfreds :). Det var anden gang vi red LA2 så det var rigtig fint ;). Lørdag red vi LA1 . Hun var bare helt på toppen :). Og det gik super! . Vi red til 68,30% :D ! <3 . Og vi fik en første plads :D <3.. Var rigtig glad :). Hun var bare rigtig fin den week.



Januar 2009 tog vi til møllebakkenrideklub til distriktstævne og red LA1 og LA2. Det var vores første LA til distrikt stævne. Det var første gang vi var der og starte så hun gik og kiggede temlig meget i den første klasse. Vi blev ikke placeret i LA1 men vi red til 60,69% (:. Det var fint nok <3. Hun slappede lidt mere af i LA2 og vi fik en 2 plads med 58,89% (:. Dommeren dømte meget lavt. Men hun var ellers rigtig god !<3.


Februar 2009 red vi LA1 og LA2 i OHR. Hjemmebane;D. Det var bare en HELT gennem kanon dag ! :D. Vi red LA1 til 68,69% og til en 1.plads :D. Rigtig glad;D, 2.pladsen havde 62% :). Og i LA2 red vi til 65,94%<3. Hun blev lidt bange i galoppen da der var nogen der kom til at lukke døren op til cafeteriet da vi red forbi, men ellers var hun bare super dejlig!<3Og vi fik endu en første plads :DDD!<3. Bare en helt fantastisk dag<3




Februar 2009 var vi i møllebakkensrideklub (:. Blueeyed var rigtig frisk!. Men vi opvarmede i god tid inden den første klasse. Vi red LA1 til 64,87%, og vi fik en anden plads :D. Rigtig glad<3. Hun var den eneste 3´er. Og i LA2 red vi til 62,50%, og der fik vi en delt anden plads <3 :D. Så to blå rossetter med hjemme <3 :D. Hun var meget sød, men lidt overfrisk d:


Marts 2009 var vi for første gang inde og starte i albertslund. Vi red vores første LA3!. Det var til distrikt stævne (;. I LA1 kiggede hun lidt meget, ridehuset var jo SÅ farligt xD ! <3. Men hun var sød, hun blev desværre forskrækket i en volte tilbage da der var en som smækkede med døren ind til cafeteriet ;/. Men vi red da til 63,45% og vi placerede os nogenlunde i midten lidt over. Ingen placering desværre men det vigtigste var jo procenten og vi var 20 i klassen ! (:. I LA3 var hun bare skøn ! :D. Jeg var meget godt tilfreds med hende, men procenten var ikke så høj. Vi lå ca. 3 først uplaceret eller sådan noget ;). Var ihvertfald rigtig tilfreds!<3. Vi red til 60,08% ca. ;b.


Marts 2009 red vi i algestrup rideklub. Vi red La1 og La2. Blueeyed var lidt overfrisk<3. Men hun red nogle okay programmer. Vi blev nummer 2 i La1 og uden for placering i La2. Vi red til 63,10% i La1, og 62,19% i La2. Det bar hårder modstandere og jeg var godt tilfreds <3 :).


April 2009 tog vi til rideklub vestsjælland og vi red La1 og La2. Blueeyed var rigtig sød, og hun var næsten den eneste 3´er, så jeg var rigtig glad<3. I La1 red vi til 63,45% og vi fik en delt 3.plads<3:D. I La2 red vi til 61,59%<3. Blueeyed var godt træt bagefter (:.



Maj 2009 Var vi igen en tur på møllebakken. Det var første gang vi red udendørs der. Så der var temmelig meget at kigge på. Vi startede LA1 og LA2. I LA1 fik vi ikke en særlig god opvarmning og resulterede at pogrammet ikke blev det bedste og så skulle hun glo en del. Men vi fik en rimelig procent (:. Vi red til 63,10% og placerede os nogenlunde i midten. Uden placering. I LA2 gik det meget bedre. Hun var bare super fin !, jeg var rigtig tilfreds med programmet og vi red til 65,00% :D. Var bare super glad<3. Vi lå lige ude for placering. Men vi startede os blandet med kategorier, så det var jo ikke helt fair ;).

Maj 2009 var vi i ohr. Det regnede og vejret var bare ritgtig dårligt. Blueeyed og jeg havde heller ikke en alt for god dag, og vi skulle ride vores første la4 som overhovedt ikke var nogen succes. Kan ikke huske procenter men blev placerede blandt de sidste.


Maj 2008 tog vi til c-stævne i NVR. Og prøvede en gang til (:. I La2, red vi til omkring 61%, kan ikke lige huske det, blev ikke placeret men hun gik rimeligt. Så red vi La4, og der gik det noget bedre, hun havde lige fået set banen og så går det jo for det meste lidt mere flydene. Vi red til 65,00% og fik en delt tredje plads :D!. Var rigtig glad, det havde jeg ikke lige forventet efter sidste stævne. Og hvis jeg så ikke havde været så dum ikke at læse mit program rigtigt havde jeg fået en delt første plads. Fordi jeg red forkert og fratrukket to point. Sindsygt ærgeligt !, men pyt, det vigtigste var en placering (:, og så har vi fået halv kvalifikacering til dm :D !. Så vi har meldt til 3 stævner inden og så må vi se om vi kan have en god dag til (:.


Juni 2009 Var vi i hornsherred rideklub og starte LA2+LA4. Vi fik en super god opvarmning, og vi red til 60% (:. Det var fint, da hun kiggede lidt, og banen var lidt dyb og svær at ride frem i. I LA4 red vi til 63,13% :). Det var også rigtig godt :D. Så tæt på at blive kvalifikiceret til DM !. Men ved ikke om vi holder os til sjm.(:


Juni 2009 Red vi i holbæk rideklub. Vi red en LA1 (som opvarmnings klasse). Der vandt vi klassen :D !, med 67% og hun var bare super dejlig :') <3. Anden pladsen fik 65% (:. Så red vi distriktmesterskaber for hold. Vi red til 64% ;D. Vi red højest på holdet, og vi lå først uplaceret (:, hvilket var helt fint, da holdet ikke var så stærkt iforhold til de andres (;.


Juli 2009 red vi i Hvalsø rideklub (:. Vi red LA2 & LA4. Det var sindsyg varmt (vi fik lov at ride uden stævne jakke). Vi red i ca. 29 graders varme!. Sygt det var varmt. Så self. var blueeyed lidt træt. Men hun var ellers rigtig sød<3(:. I LA2 red vi til 65,00% (: !. Jeg var selv godt tilfreds, lå lige udenfor placering (:. I LA4 red vi til 63,75% og 1 POINT fra at blive kvalifikiceret til DM ;/ !. Var ikke så tilfreds med mit program, hun sprang forkert an, og paraderne var heller ikke så gode. Men hun var jo også træt!<3. Vi fik ingen placering. Men ellers havde vi et godt stævne (:.


Juli 2009 kørte vi til hillerød en sidste gang for denne kvalifikicering ! xD. næsten 2 timer hver vej.. laang ventetid :D. Men i LA1 synes jeg da selv det var et okay program?(:. Men dommeren dømte os virkelig uaceptabelt ;/.. Vi red til 62,et eller andet %. Der var en anden rytter som red 61% og ponyen slog sindsyg med hovedt og øvelserne var ikke for gode. Og så laver blueeyed et stabilt program og får 1% mere?. Men pyt pyt (:. Den var ikke så vigtig den klasse ;D. Jeg red så LA4, og opvarmning var ikke helt så god. Der var nogle øvelser og parader i programmet jeg ikke var tilfredse med. Men så rider vi self. til 65,63% !!! :D. Var bare sindsyg glad, og begyndte næsten at græde xD (måske lidt :').. TUDETJÆS xD... vi blev kvalifikiceret til DM 09. !. Jeg kunne jo ikke drømme om mere? :'D. ( Det er mit sidste år på hende). Så dm.. here we come :D ! ..



August 2009 red vi vores FØRSTE landstævne ! :D <3. Vi red i Solrød rideklub, og skulle starte La3 lørdag, og La4 søndag. Lørdag fik vi en rigtig god opvarmning (:. Blueeyed var bare rigtig fin!, og vi red til 66,33% :DD!, var helt ubeskriveligt glad!<3, havde langt fra regnet med, og vi fik en 3 plads (: !. Dommeren dømte måske en smule højt (:, men det var fair (;. Søndag i La4 red vi til 62,03%, dommeren dømte lavere end lørdag, men også fair (: !. Vi havde en rigtig fin tur<3. Da i kom op og så startliste var den 20min. i 9, og vi havde super god tid jeg skulle starte kl. 10, så ser vi startlisten hvor jeg så finder ud af de havde rykket det til en time tidligere!:/. Jeg løber så self. ned til traileren og får hende ud og når så jo at blive rigtig dejligt stresset!. Min mor går op og melder start og snakker med dem, og de var virkelig flinke at lave det om og ligge mig til at ride sidst istedet (: !, ellers havde jeg ikke fået mere en 5 min. opvarmning, så det var jo så rimelig godt (:. Blueeyed var sød og ernergisk i programmet og jeg var selv tilfreds (:, vi lå lige ude for placering ;D. Vi havde en super hyggelig weekend <3.



August 2009 red Blue Eye´D Girl og mig DM 09. !. Det var virkelig en kanon stor oplevelse bare det at være med (:. Jeg havde ikke sat mig nogen forventninger overhovedt<3. Hun tog det faktisk utrolig pænt ! (første gang hun overnattede på stævneplads). Om fredagen startede vi LA3, dette var en alm. landsklasse (:. Blueeyed var rigtig sød, og jeg synes det var et fint nok program da banen også var rigtig dyb, vi red til 61,8% ! (:, hvilket var super fint<3. Vi blev nr. 10 ud af 18 (:, uden placering men aligevel rigtig tilfredse. Lørdag red vi kvalifikation til A- finalen, og self. var der rigtig meget nervøsitet !, det var en anden bane end den vi red LA3 på om fredagen, dette var også en LA3 (:. Putte blev desværre forskrækket for dommerhusene, da solen gav genskær :/.. Var utrolig ærgeligt da der samlet blev trukket 6 point fra da jeg vendte en volte :/.. Men sådan er det jo, vi red til 61,7% som jeg var tilfreds nok med <3.. Der var enormt stor forskel på dommerne, hvilket jeg syntes var temmelig unfair at der ikke blev gjordt noget ved, der var 20 points forskel på to af dommerne !, men jeg blev nr. 11 ( ud af 18), det var meget tæt og det var kun de 8 bedst placerede som gik videre til a-finalen søndag. Men jeg synes aligevel putten var så sød!, resten af programmet var virkelig godt, og var tilfreds med det (:. Istedet for A-finalen, red vi så B-finale søndag som også gik i LA3. Blueeyed virkede super fin, og vi var klar på at gøre det bedste vi kunne for at gøre det godt i b-finalen istedet. Programmet var så godt !, lige indtil at der var en dør som smækkede i et af side dommerhusene som skulle bruges til a-finalen senere, fordi den ikke var blevet lukket! :/.. Døren smækkede to gange enormt højt 2 gang, lige da jeg red forbi og skulle vende volte og op og hilse, dem som sad helt nede for enden af banen og kiggede på kunne høre det!.. Det var enormt ærgeligt.. Men vi red til 59,8%, og blev nr. 9 ud af 11.. Men vi havde en kanon oplevelse ved at deltage aligevel<3. Og det kunne jo have været værre ! :D<3.



September 2009 red vi klubmesterskab i OHR (:. Blueeyed var okay (:. Der var en par meget små "fejl" i programmet, men ellers var hun skam fin !<3. Vi red til 64,96% (:, som var helt fint <3. Vi blev nr. 7 ud af 20 (:, det var ikke helt optimalt og vi kunne godt have gjordt det bedre (;, og det skal også lige siges vi var de eneste der startede LA4, ellers red alle andre fra LA1 og ned d;. Syntes hun var sød (: <3.



Oktober 2009 red vi vores første LA6 i faxe på distrikts plan ! (:. Det var virkelig enormt dårligt vejr!, det blæste ufatteligt meget, og vi havde omtrent 1½ time kørsel :/.. Men hun var såå sød!<3. Vi havde en rigtig god opvarmning og vi havde kun øvet programmet halvanden uge før d;.. men nu skulle det prøves :D.. det var første gang vi startede i faxe, og vi skulle ikke ride nogen klasse inden (:, så der var lidt nerver på.. men vi fik bare sådan en god tur ! <3, og det er lang tid siden vi har haft så godt et program (:. Vi red til 60,5% og blev så sidst, men der var ikke så stor forskel der opad <3.. Putte var eneste 3'er i klassen !<3, der var så en 2'er og så var resten 1'ere som nogle af dem også havde gået højere (:. og hendes gang kan self. ikke sammenlignes med deres d;. så self. var jeg super tilfreds ! <3 :D..


November 2009 red mig og puttes vores allersidste stævne sammen.. det var rigtig hårdt /:.. men det var til gengæld et af vores mest mindeværdige stævner<3. Vi startede en LA2 og LA3. hun kunne godt mærke på mig jeg var lidt berørt og jeg ikke red helt optimalt. men hun var så sød!<3.. hun var rigtig fin og vi vandt LA2 med 64,49% <3. jeg var så glad :').. og LA3 red vi til 64,69% og blev nr. 2 !. det kunne ikke have været et bedre sidste stævne sammen<3. vi har aldrig haft så fantastisk en præmie overrakkelse, vi stod på staldgangen og jeg havde ikke forventet noget, så vi var godt igang med at pakke sammen og hive støvler af. Og putte pony var self. sadlet af og det hele, så kommer så den der " og til præmie overrakkelse vil vi gerne se ... & Annika Holm .. " fuuck,, så hiver jeg støvler og ridehjelm på, binder ponyen fra bommen tænker " what the fuck.. jeg vil fandme ride min sidste præmie overrakkelse sammen med mit et & alt ! <3. " så vi rider til præmie overrakkelse med lillat stald dækken, grime og trækketov :D.. haha ! , og dommeren begyndte bare at grine<3, men imens vi travede vores sidste æres runde sammen.. trillede en tåre ned af min kind.. jeg vil altid mindes alle de fantastiske stævner vi har haft sammen blueeyed, og du vil altid være den pony som betyder allermest for mig !<3. jeg elsker dig Blue Eye´D Girl !<3.. (L)



Februar 2010 red Ida et udv. d-stævne i Odsherred Rideklub på hende (:. Ida har kun redet hende 7-8 gange over en længere strækning før stævnet, og hun startede LB1 (:. Putte var temmelig frisk, og skulle self. glo på alting rundt om hende xD. typisk mongol dyret når det var ida som skulle ride hende d;. Men ida fik kæmpet sig rigtig fint igennem programmet og det var ikke helt tosset enda (;. De red til 64% og det var rigtig fint (;.


Oktober 2010 fik putten lov til at komme en tur med ida til hillerød (:. Og hun nød det virkelig meget!, det virkelig lang tid siden jeg har set hende være så tilfreds. Vi forventede jo ikke noget som helst da hun ikke havde været startet siden februar 2010, og ida kun havde redet hende 4-5 gange inden og hun skulle starte en LA4. Ida fik redet sig rigtig fint igennem programmet, og endte med 61,88% (:!. Det var rigtig skønt at se hende på banen igen efter så lang tid<3.

MED JULIE :

Oktober 2010 startede julie sit første stævne ! (:. Hun har kun redet og "kendt" putten i små 2 måneder. Julie var rigtig spændt men blueeyed nød det rigtig meget (:. De startede en LC1 og gjorder det super flot og endte med næsten 68% og en flot tredje plads :D ! <3. Er så stolt af dem ;)

December 2010 red de junior stævne i OHR (:. De startede LC1 og deres første LC2!. Var lidt spændt på hvordan ddet ville gå, men hun var super dejlig. I LC1 red de til 61,67% og vandt klassen!. I LC2 gik det også fint men så blev hun forskrækket /:. Dommeren dømte meget lavt så de red til 56,64% og blev nr. 2. Men hun var så sød og vi have alle en dejlig dag :D


Januar 2011 red Julie og putten årets første stævne, i Møllebakken. De startede LC2 og deres første LB1. I LC2 kiggede blueeyed en smule, men var ellers super sød!, de red til 66,36% og vandt klassen :) !. Det gik endnu bedre i LB1, de vandt klassen med 68.57% :D. Dejlig dag, og Julie kom stolt hjem med to røde rosetter :') <3

Marts 2011 startede Putte og Julie 2. kvalifikation af D4 cuppen og en LB1 ved Odsherred klubstævne. Det gik super fint i LC2 som de red til 67,28% og placerede sig nogenlunde i midten. Det også rigtig fint i LB1 som de red til 65,36% og fik en flot 2. plads :)!<3. Desværre glemte Julie programmet og fik fratrukket 2 point, ellers havde hun vundet :D. Men de gjorder det så fint<3

Marts 2011 tog de til Hvalsø d-stævne og startede en LC3 og LB1. Putten gloede dog en smule i LC3 og synes at dommer huset var rimelig farligt :D.. tossede pony. Men de red et fint program set bort fra det, de fik 64,5% og placerede sig i midten. Det gik meget bedre i LB1 hvor der var lidt mere ro på det hele :). De red til 66,07% og blev nr. 3 uden placering <3

April 2011 tog Julie & putten til Darupgård. De startede en LC3 og LB1. De gjorder det super fint i LC3 og blev nr. 2 med 69,16%!<3 Putten var "for en gangs skyld" en smule træt i LB1 men det gik rigtig godt :). De vandt klassen med 68,57% ! (L) - Nu er de udklasset af LB1 :)

Maj 2011 Startede prut og Julie LB2 i Staldens Dyrecenter holdcup og LC2 3.kvalifikation af D4 cup.
Deres hold bestod af Julie Lundby/Blue Eye´D Girl , Maria Andersen/Marcellus Gullhøj og Julie Brodersen/Firhøjs Pikant
Julie og putten startede i en LB2 som de gjorder såå fint ! :) de red 70% og var den equipage som red højest ud af 36 (både ponyer og heste)
Samlet endte deres hold på 66,34% og vandt cuppen !:).
I den sidste kvalifikation af D4 cup (LC2) kig det ikke helt ligeså fint som i første klasse men prinsessen var nu alligevel sød! De vandt klassen med 68% :)

Juni 2011 red Julie og putten finale i D4 cup i Algestrup Rideklub :). Finalen gik i en LC3 som de red super fint og fik 67,92% og blev nr. 2 ! :) De red også en LB2 til 66,53% 2 point fra 2.pladsen ;)

Juni 2011 tog de til deres første distrikt stævne i Slagelse Rideklub ! :) Julie og putten red en LB2 Showklasse som de vandt med 64,2% :) De red også deres aller første LA1 som bare gik super! Helt klart et af deres bedste ridt til dato ! :) De red til hele 70% og vandt klassen ! <3

Juli 2011 startede Julie og putten et distrikt stævne i Nordvestsjællands Rideklub :). De startede en LB1 og LA1. I LB1 red de til 64,29% og lagde sig i midten af klassen. I LA1 gik det noget bedre og de vandt klassen med 67,93% ! :).


August 2011 startede Julie og putten et klubstævne i Rideklub Vestsjælland :). De skulle starte en LB1 og en LA1. Til trods for at Blueeyed spændte en smule op, kiggede lidt på det lidt pudsige dommerhus og julie har haft redet bedre programmer så red de da til flotte 65.00% og blev nr. 4 ud af 10 uden placering :). I LA1 gik det en hel del bedre og de slappede begge mere af! :) De red til 67,586% og fik en 2.plads ud af 10 :). Hyggelig dag :) <3

September 2011 tog jeg med julie og putten til Ballrup hvor de skulle starte en LA1 :). Putten var så sød og julie fik virkelig redet et flot program ! De red til hele 70,69% hvilket er deres højeste procent indtil videre :D De hev en 2. plads med hjem og var meget godt tilfredse ! :) <3.

September 2011 stod den på Julie og puttens aller første mesterskab sammen.. Nemlig Distriktmesterskabet 2011 :).. nerverne sad uden på tøjet på os alle sammen men heldigvis var det på hjemme bane! :). Først red de en LB1 opvarmnings klasse. Det gik rigtig fint på banen selvom putten blev forskrækket inden de startede deres program og derfor var en smule spændt for hende<3 De vandt klassen med 67,15% ! :D. Så stod den på Distriktmesterskabs klassen som også gik i en LB1.. Julie og putten var super seje og red et rigtig fint program :D. De red i et gennemsnit fra alle 3 dommere til 66,43% og var dermed Distriktmestrer kat. III 2011 ! <3 Så fik julie og puttens deres første røde dækken sammen :)<3..

September 2011 startede Julie og putten deres andet mesterskab sammen som denne gang var Sjællandsmesterskabet i Midtsjælland Rideklub! :). Mesterskabet gik i LA1. Julie var desværre utrolig nervøs og det kunne tydeligt ses på deres program :). Men de fik en tur ekstra på bagagen :). De blev dømt af dommer H til 178p. og hos dommer C til 192p. der var en temmelig stor forskel på dommerne men samlet red de til 63,793% og blev nr. 9 ud af 12 ryttere.

September 2011 blev der afholdt klubmesterskab i Odsherreds Rideklub :). Julie og putten red LA1. De blev hos dommer E dømt til 179p. og hos dommer C til 192p. og endnu en gang var der en tydelig forskel hos dommerne. Samlet blev de dømt til 63,97% og blev nr. 10 ud af 16. Men de havde en god dag :).

December 2011 startede de deres første stævne efter kun at have været i gang en lille måned efter deres styrt.. De skulle ride LA1 og deres første LA2 til klubstævne i Odsherred Rideklub :). Julie var så glad for at starte igen og de gjorder det helt fantastisk i LA1 og vandt klassen med hele 71,4% og med 8% ned til anden pladsen! :). I LA2 havde de en super tur!, desværre misforstod de hinanden og putten sprang forkert an, så de fik både lavet 8m. volte og volte tilbage i kontra galop :D. Så med flere 2-taller red til alligevel deres første LA2 sammen til 62,8% ! ;). De var så fine sammen og det var skønt endelig at se dem starte igen :) <3.

Februar 2012 sprang Julie og putten ud i deres første la4 sammen. Man må sige at øvelses messigt gjorder de det fint men desværre var putten en kigge pony og synes der var mange spændende ting i ridehuset, så julie fik ikke styr på hende fortil inden programmet blev startet. Dommeren lå helt vildt lavt og klassen blevet vundet med lige over de 60%. Julie og putten fik 55% for deres program. De så ganske enkelt lidt bort fra procenten grundet at de havde brug for at ride programmet på en stævnebane og ikke få et stort resultat med hjem :). De er i fuld gang med at træne videre og har allerede godt styr på de fejl som de fik! ;).

Marts 2012 startede Julie og putten ved et distrikt stævne i Algestrup og red LA1 og LA2 :). I LA1 havde de et udmærket program med noget mere ro over tingene og de er ved at få nogle mere afslappede ridt igen ! :) De fik fine 62,75% og en 3.plads med hjem! I LA2 gik det også fint og de fik 63,44% :). De havde en hyggelig dag og julie fik to gode ture ! <3

April 2012 tog de to stjerner til distrikt stævne i Slagelse og red LA1 og LA2 :). Putten var så sød på banen i begge programmer ! De hev to blå rosetter med hjem med henholdsvis 65,5% i LA1 og 65,9% i LA2 ! :). Julie er ved at finde sig godt til rette ved stævnerne igen og de havde en rigtig dejlig dag :D <3.

April 2012 startede de to stjerner årets første udendørs stævne i Holbæk Rideklub hvor de startede LA1 og LA2 :). Julie og putte havde to fine ture med meget få fejl og red 66,9% og 65,9%, de endte som nr. 2 i henholdsvis LA1 og LA2! :)

April 2012 tog de til distrikt stævne i Vindinge Rideklub hvor de red en LA1 og deres aller første LA3 ! :). Da de skulle på banen i LA1 endte de opvarmningen lidt dårligt og fik derfor en lidt spændt og jappende program som resulterede i 63,1% men Julie kom fantastisk fint igen i deres første LA3 hvor hun fik en meget bedre opvarmning! :), til trods for nogle små fejl så red de et virkelig flot program til 64,5% og vandt klassen! :D. Det vil sige at de nu har deres halve kvalifikation til landsstævner ! <3

Maj 2012 startede de deres første udendørs stævne på møllebakkens baner! :). De red en LA2 og LA4 på c-plan. I LA2 havde de en smule uro på banen hvor Julie ikke fandt rytmen i programmet og Blueeyed var lige livlig nok! :). De fik 64,062%. LA4 fik de en lidt bedre tur rundt men med enkelte fejl og det blev til 62,813% :).

Juni 2012-C stævne i Midtsjællands Rideklub. De to stjerner startede en LA2 hvor de red til 63,125% De fik en endnu bedre tur i deres kun anden LA4 hvor de fik deres kvalifikation til landsstævner med 65,625% ! Så stolt :D

30. juni 2012-C stævne
red vi en LA 1 til 65,86%
vi red også en LA 2 til 66,25% det var dejligt

9. juli 2012-C stævne
red vi en LA 2 til 64,69% Putten var rigtig sød,
vi red også en LA 4 til 63,79%sjov og dejlig dag <3.

Juli 2012 startede de deres første landsstævne i Møllebakkens Rideklub!
Fredag havde de en rigtig fin tur på banen hvor de fik en 2.plads i LA3 med 63,5%!! Lørdag red de en LA4 til 64,37% og søndag en LA4 til 65%!! :)

DM!!! Så kom weekenden endelig i August 2012 hvor de to stjerner Julie og Blueeyed startede ved DM i ponydressur på Vilhelmdsborg!! :D. Fredag red de en opvarmnings klasse i LA3. De fik en fin tur på banen til 61,33%, desværre med en del fejl grundet nervøsitet :). Lørdag stod den på indlende runde som bliver redet i LA3!! Blueeyed var med hende hele programmet, Julie var en del spændt men til trods for at det ikke var deres aller bedste tur så blev de belønnet med 64,11% og de blev kvalificeret til A-finalen :D. Søndag skulle de starte som den første i A-finalen og Julie var meget spændt! De klarede det så flot og kunne runde en fantastisk weekend af med 65% i LA4 hvilket placerede dem som nr. 7!!! :D<3

STÆVNEKALENDER 2012 :
(stævner skrevet i parantes er overvejende stævner)

Stamtavle
Hun er desvære købt uden en stamtavle øv øv :( , men vi ved at hun er en pony blanding. Meget tyder på hun er en blanding med en Welsh pony af cop type.
Køn
Den kønneste 3'er pony hoppe, med et mindre h :D
Bemærkninger
OBS TIL ALLE Blueeyed vil meget gerne udfordres(:

BEGRUND HVORFOR I/DU GIR LAV ELLER MIDDEL !! !:)



Hun er en super dejlig pony og en os en super speciel pony.
Hun er super sød og dejlig på stald, i boks og på ridebanen.
Hun elsker at vise sig til stævner og fræse ALT hvad hun kan når hun får lov.

For en erfaren og rolig ryttere vil hun være virkelig nem at ride ! , hun ligger bare hvor hun skal med hovedt hvis man er dygtig. Men hun er ikke ligefrem en begynder pony. Hvis man sidder og spænder eller ikke har styr på hende kan hun mærke det , så tager hun fusen på en. Men ellers er der ingenting ! <3 .

Hun er trailer vant og går for det meste lige op i traileren på første eller andet forsøg :) , nem at have med i byen og står for det meste stille i traileren ;) , hun kan godt finde på at stå og skrabe lidt :b ..


Hun har et stort tallent for dressuren og vil kunne nå rigtig
langt.
Hun har sit helt specielle aftegn nemlig to forskellige
øjen farver, hun har et blåt øje og et brunt øje.


Hun er "lidt" en kylling engang imellem, men ellers rolig. Hun er bare så dejlig <´3 og når jeg kommer ned til hende hvis jeg er ked af det kommer hun og trøster mig :´) <´33


Da vi købte hende kunne hun ingen ting , men nu rider jeg pt. LA4 i dressur med hende, og har startet et landstævne

Hun er bare en vildt speciel pony <´3 ligsom hun har to forskellige øjn farver , har hun os to forskellige sind, nogen gange går hun som en pony der går landstævner :P ! og nogen gange opførre hun sig som en på 4 :P , men jeg elsker hende self. aligevel ! <´33


Hun er sprunget nogenlunde til :) <3.. Langtfra færdigt . Men vi kan da springe et kryds af og til . Og vi håber på at få hende så langt så vi kan komme til et lille bette springstævne til sommer ;D <3 .

Mig og Blue Eyed er noget rigtig langt sammen ! <´3 Og håber vi kan nå meget længere <´3 for hun kan helt klart blive en super spring pony ! <3

Blueeyed er verdens dejligste lækreste og skøneste hest man kunne tænke sig det synes jeg i hver fald :-) jeg rider mest dressur på hende da jeg ik kan styrre hende i spring, men det er blevet bedre :) .Vi tar os også tit en jorde ud over markerne hun elsker det rigtig meget !. Mig og Blueeyed´s rekort i spring som jeg synes er rigtig god når hun ik er sprunget rigtig til hehe vi har sprunget 70cm. Blueeyed er min lille prinsesse <3, jeg forkæler hende rigtig meget hehe :) Hun har tre gange været på ridelejr, den ene gang på katrinebjerg der ligger ude i mørkøv, jeg fik to 2 pladser på hende i sådan nogle små kunkrurencer vi laver for sjov på ridelejren, havde vundet første pladsen i spring hvis hun ik havde stoppet på det sidste spring :/ MEN .. det var der heller ik noget og sige til når hun ik rigtig har været sprunget så meget så er rigtig stolt over hende stadvæk <333. Anden gang var på Enghøjs ponyklub :), der gik det rigtig fint selvom hun stadvæk var lidt hidsig til at springe :/ , men jeg elsker hende stadvæk over hele jordern! og mere end noget andet ! <333 Love you ! <3333
Og tredje gang var i OHR :). Det var en hel super uge ! .Vi fik prøvet lidt nye ting :). Vi var bla. ude og "prøve" at spinge i terrænet xD . Det gik ikke så godt xb.. Men vi kom da over et spring :). Og det var en rigtig dejlig uge:). Vi fik os sprunget en bane faktisk :D . Til spring undervisningen;). Det var meget lavt , men var vildt stolt aligevel <3 ..

Er faldet af hende sindsyg mange gange xD , hun havde det med på et tidspunkt at stikke af, og så har jeg jo ik en jordisk chance xD ! , men det er hun sådan set holdt op med :) .

Hvis man kan ride en pony som hende , kan man ride alle ! xD, har lært meget mere af hende end jeg ville have gjordt hvis vi købte en komplet velopdraget en ;b , selvom det har været en hård kamp , er det endt med et stort dressur talent der kommer til at nå langt :) , hun har en rigtig dejlig gang når hun altså ikke går og tripper når hun er glad :o) <3 . Vi får undervisning sådan hist og pist , det er ik så meget fast , men sådan ca. 1 gang om ugen :).


Hun har verdens dejligste pels :b <3 , den er stortset ALTID blød eller glat , og hun får aldrig rigtig tyk vinterpels så den er altid så dejlig nem at have med at gøre :) , hun har os en dejlig tilpas hale xD , altså med tykten på den osv. :o)


Hun er nem i dressur , altid godt fremadgående med store fine skridt, hun kan dog tænde lidt af nogen gange i galoppen når hun bliver for glad :), hun er super nem at ride til bidet, man skal næsten ik røre hende for det meste før hun går i holdning , hun kan dog os være lidt stiv til den ene side engang imellem :).

I skoven kan hun godt gå og trippe lidt , og bliver lidt let forskrækket , hun har jo heller ik været ude og ride så meget i skov der hvor vi købte hende, men ellers er hun fin :), hun ved ik noget bedre end at galoppere ude i skoven, hun er rigtig dejlig at ride i skoven på<3 :).

På ridebanen går hun for det meste altid pænt :). Hun kan self. have en dårlig dag <3. Hun havde tandlæge for ikke særlig lang tid siden . Og hun har stortset ikke stukket af en eneste gang siden det :) <3. Det var os rigtig slemt :( .. Men nu er det på plads ! :) .


I spring har hun det med at være meget tændt. Vi arbejder med hende i spring når vi kan komme til det. Og det er gået væsenligt fremad:). Vi håber på et lille spring stævne til sommer ;) . Hun er blevet meget bedre til ikke at løbe efter springet. Og hun stopper heller ikke så meget mere.


Hun er lidt madglad ligesom næsten alle heste :) , hun er ik voldsom når der kommer mad , men kan da godt blive lidt lalleglad xD , hun får havre og noget andet jeg ikke kan huske hva hedder :b , så får hun wrap og så går hun på græsfold :)
Hun er lidt kræsen xD ! , hun elsker gulerodder og æbler , men de fleste heste godbidder gider hun ik spise , og hvis hun tager den ind i munden så står hun og leger med den og så spytter hun den ud ! xD skøre hest ;b.


Da vi købte hende var hun MEGET sky !! , især i hovedt ! , men det er der nok ikke så meget at sige til for dem vi købte hende af har jo købt hende af en hestehandler , det er jo ik så tit hestene bliver nusset om der ;/.. , og så er hun måske oveni blevet importeret fra holland ! , så hun har haft noget af et liv ;/ .. Hun er heldigvis blevet MEGET bedre nu :) <3 , men hun er stadig lidt forsigtig over fremmede mennesker :) <3



Du kan være vildt strid til tider ! , men jeg elsker dig stadvæk <3 . Man har gode tider , man har dårlige tider , og det har jeg accepteret nu <3 , jeg var så tæt på at opgive og sælge dig igen , men du har forandret dig ekstremt <33. Du er ikke længere så voldsom at håndtere <3 . Du er nemmere at ride <3 , og ikke så sky og afvisene over for en mere <3 .

Du kan sagtens blive til en djævel fra en engel på to sek. , men det har jeg lært at håndtere <3 , for du gør det jo ikke for at være ond <3 .

I starten var du VIRKELIG strid ! , jeg kunne stort set ikke trave på dig .. du stak af med mig , jeg har haft nogen af mine værste oplevelser på hest med dig .. men ! , det har ændret sig meget !<3 , jeg har nemlig også haft mine alderbedste oplevelser med dig <33(L) , og vi kommer til at få masser af gode og dejlige oplevelser sammen, det ved jeg <33

vi er som skabt for hendanen <3 , vi passer perfekt sammen <333 , og du forstår mig <3 , hvis jeg er ked og vi skal ud og ride gør du ALTID det bedste du kan , for at mundre mig op <3 , du hjælper mig altid <33 , ligegyldig hvad <3.


Er den sidste måned har er vi bare gået frem med STORM skridt ! :D <3 . Vi har været til stævner 6 weekender i træk ! , og vi har haft 1-2 rosset(er) med hjem hver gang ! :D <3. Hun går os virklig godt for tiden ! :D<3 .





Blueeyed du er alt! os to 4-ever













. Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
.Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
. .gemme, i et hemmeligt sted vil du. . .
. . altid findes for d er et menneske. .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . .


Hun er såå sød<33



Smuk<33
Dejlig<33
Skøn<33
Kærlig<33
Trofast <33
Ærlig<33
Pålidelig<33
Talentfuld<33
Vidunderlig<33
Fantastisk<33
Verdens bedste pony ! <333

Blue Eye´D <3333

B: Bliver ALTID hos mig ! <3333
L: Love you ! <3333
U: Uastattelig pony ! <333
E: Elsker dig 4-ever ! <3333

E: En helt speciel pony ! :) <3333
Y: Yndig ! <33333
E : Elsket <33333!
D : Drømme ponyen ! <333

G: Girl Power !<3333
I:I mit hjerte altid <3333 !
R: Rar <33333 !
L: Lækker ! ;) <3333



Love You Blue Eye´D <333 ! Du betyder ALT for mig <333



Blue Eye´D+Annika=Kærlighed 4-Ever<333333 (L)



love you 4-ever.










|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .'


TRÆNING D.14 I 2 DRESSUR+SPRING TRÆNING
Idag startede vi med at træne dressur , til det kommende stævne her den 1 marts i ohr. :) , vi red scheinkel vigninger , versader , kort galop og lidt 10 meter volter, anspring, overgange og parader . Bagefter trænede vi lidt spring . Vi startede med et par bomme og skridtede over , så sat vi det op til et kryds og tog et par spring :). Da vi skridtede af , red vi uden saddel xD , dejligt :b<3 , hun var super sød idag og nød at komme ud og springe lidt :b <3 , det er var os dejligt med lidt udskiftning :)


TRÆNING D.15 I 2 DRESSUR+ SPRING TRÆNING
Idag red vi i ohr. sammen med michelle den søde og smukke stoy :D ! , det var helt vildt fedt ! ;p , vi startede med at træne lidt grundigt dressur , trænede at ride op ad midter linjen (hun er bange for dommer huset deroppe) , så trænede vi versader , schenkiel vigninger , volter (10 m ) , galopanspring og lidt andet :) , bagefter sat vi et kryds op og sprang lidt :D , super sjovt , hun stoppede ik og var rigtig sød ! :) , bagefter det , red jeg LC2 og LB1 igennem til stævnet :) , så skridtede mig og michelle af udefor , vi red op af bakkernde xD , og havde det super sjovt ! , blueeyed nød at komme ud i naturen(mer eller mindre naturxD ) , heeh og sååe kørte vi hjemad ;p


(16. holdte hun fridag)


TRÆNING D. 17 I 2 , SPRING TRÆNING
Idag tog vi og red spring :D , wee det var sjovt ! , hun var bare super , selvom hun var lidt skør (lalleglad xD ) , heeh , men hun gik super og vi sprang , ca. 40cm xD ! :D , hun sprang stoort over XD


TRÆNING D. 18 I 2 DRESSUR TRÆNING
Idag trænede vi dressur ude for :D wee , dejligt endelig at vejret var nogenlunde til at ride ude :) , hun gik super godt idag , især i øgningernde :D , vi fik ikke redet så meget galop , fa da hun var lidt hidsig der :b , men lidt fik vi redet , så red vi os lidt versader , 10 meter volter , parader , midterlinjen , tilbagetrædninger , slangelinjer , schenkeilvigninger og øgninger :o) hehe , vi fik ik redet LC2 og LB1 denne gang , men hun gik ellers super idag , og vi træner ihærdigt på min opstilning til stævnet ! :b hehe


(D. 19 holdte hun fridag )


TRÆNING D. 20 I 2 ! DRESSUR TRÆNING:)
Idag var vi i ohr. og træne , hun gik rigtig godt , hun var super dejlig flydende i galloppen og gik fint ned :o) , vi fik trænet pogrammernde:) . Vi trænede lidt overgange , og min holdning , hun har stadig lidt problemer med trav øgningerne , hun har "lidt" svært ved at strække de små benser helt ud c(: , heh men det gik ellers rigtig rigtig fint :)


TRÆNING D. 3 I 3 DRESSUR+SPRING TRÆNING :D!
Idag var vi nede i ohr. og ride :) , vi startede med lidt dressur , hvor vi red versader, kontraversader, 10 m. volter, overgange og lidt andet forskelligt :) . Bagefter trænede vi lidt spring :D , hun var rigtig sød , selvom hun stoppede et par gange ;) , men det var ik voldsomt og det var lidt min ejen skyld fordi jeg ik rigtig tør trykke ordenligt til hende med benene endu , da jeg ik stoler 100% på at hun springer ;)

Blue Eye´D Girl er nu solgt til det bedste der kunne tænkes - julie lundby som også er her på hestegalleri (:!. Hun vil blive på opstaldnings sted og jeg vil stadig have hende lige ved siden af mig og følge dem de næste mange år ! - SKØNT :D (L)
***OBS*** TIL ALLE !!!!!!!
BLUEEYED ER EN HUN OG IKKE EN DEN!

LIG DA LI EN BEDØMMELSE OG EN KOMMENTAR IKK ?? ! :D
Kommentér på:
Anden særlig race Blue Eye´D Girl B-pony(x2)
Annonce