{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Chrevi's Ragnarok 2008/ 2000

2.067 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line K
Kvinde | 45 år | Oprettet: 18. sep 2005


Dansk Varmblod Chrevi's Ragnarok 2008/

Fødselsår:
2000
Højde:
169 cm
Temperament
Meget meget rolig, hende kan vi ikke hidse op over noget, indtilvidere i hvert fald.
Gangarter
Tja lidt svært at bedømme da jeg lige har hentet hende idag, men efter det jag har prøvet indtil nu er de alle tre super og hun er smadder lækker at sidde på.
Stævner
Tror ikke hun har startet nogle stævner
Stamtavle
m:Chrevi's Lady mm: Sasja
mf: Asferg Cyklo

F: Chrevi's Cavallo fm: Chrevi's Frigg
ff: Lavallo
Køn
Hoppe og ja hun er utrolig køn.
Bemærkninger
Det er så først idag jeg har hentet hende, og vi havde en super tur hjem med hende, hun stod som en engel i lastbilen, der var ikke det mindste.
Hun er en rigtig nussetrold så hvis vi kunne slippe afsted med det skulle det foregå hele døgnet.
Og så er hun enorm glad for vand, kan vi lige få et ben i baljen så er det bare super.
Nu har jeg så haft hende i nogle dage og vi er begyndt at kende hananden lidt bedre og hun er da godt nok en nussetrold, en rigtig madglad nussetrold. Men det hele går over al forventning, det hele er foregået stille og roligt, vi hygger og hun er bare dejlig. Hun har ikke haft nogle ideer med noget som helst selvom hun jo er blevet flyttet, der har ikke været det mindste.

Ja, nu har vi jo så været sammen i et par måneder og jeg er bare lige så glad som da jeg hentede hende. Hun er utrolig lærenem og husker det fra gang til gang, vi har desværre været lidt uheldige så der har været et stykke tid vi ikke kunne ride, men hun har ikke glemt det mindste mens hun har stået stille:) Så nu regner vi med at starte stævne først i december og muligvis vores første rævehalejagt sidst i oktober hvis vi blir klar til det. Så må vi se hvordan det går, kunne jo være vi fik blod på tanden for det :)
Jeg søgte drømmehesten og det fik jeg. Over al forventning.

Ja det med jagten gik lidt i vasken, men vi har redet en LX og der fik vi en delt 1. plads, så det næste vi vil arbejde med er en LC1, så der er jo lidt at arbejde med. Men det hele går bare super, så det kan ikke vare længe inden vi er klar til det.

Ja nu er vi så sat i stå igen, da hun har en kodeledsforvridning, tror vi. Men vi rider slet ikke, dvs jeg har en veninde til at ride hende da hun er blevet ret frisk af at stå på stal i flere mdr. Men håber da snart hun kommer på højkant igen.

26/4-08 - Så er det i morgen Rocker skal på dyrehospital igen, nu har hun stået stille i fire mdr med hvad vi først ventede var en kodeledsforvridning, men som har bredt sig til venstre bagben osse. Så nu håber vi hun blir fikset på mandag og snart er kampklar igen.....

30/7-08 Ja, så skal vi i gang med genoptræning, hun er blevet behandlet for hovsenebens betændelse og er nu haltfri.. jubii.. Så nu venter der en lang genoptræning da hun jo har stået stille meget lang tid og har fået lidt af en kageform :)

Så er dommen faldet, Rocker blir ikke ridehest igen og hold op det er hårdt. Havde jo håbet på rigtig mange gode år sammen med hende. Men det var den drøm der brast :(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Chrevi's Ragnarok 2008/
Annonce