{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Pretty 2003

3.392 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HORNBÆK
Kvinde | 32 år | Oprettet: 22. mar 2007


New Forest Pretty

Fødselsår:
2003
Højde:
148
Temperament
Opmærksom
Gangarter
Skridt: Middel

Trav: Middel

Galop: Middel
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Da gud besluttede sig til at skabe hesten, sagde han til søndenvinden "Fortæt dig, thi af dig vil jeg skabe en ny skabning for at ære mine helgener og ydmyge mine fjender". Og søndenvinden sagde "Så skab den o herre". Og gud tog en håndfuld af søndenvinden, åndede på den og skabte hesten.

Pretty, min liv, min hverdag. Hun er den der får mig til at stå op klokken seks om morgenen, og den der kan få mig gennem de dage hvor alt er forkert. Hun er min heroin, min rus. Mit liv!

Hver dag med Pretty er en glæde, det vigtige for os er ikke at vinde konkurrencer, det vigtige er at have det sjovt, hver gang vi er sammen, og finde en måde at nå tættere på sin hinanden. Simpelthen at forbedre vores forhold og lære hinanden mere og mere at kende, for jeg vil aldrig komme til at kende hende 100%, men jeg kan altid gøre et forsøg, og jeg vil nyde at opdage alle de små ting, man så let overser ved netop hende.

Pretty er en til tider bestemt dame, der elsker at gå sine egne veje, hun kom til mig d. 07-06-2007 med ingen selvtillid og ingen opdragelse, og den rejse vi har opnået allerede nu, er helt vidunderlig, jeg har nu en hest der ikke vil lade alle og enhver bestemme over sig, en hest der tør gå sine egne veje, og en hest der tillidsfuldt følger efter selv gennem ting, som i hvert fald er farlige. Gennem legen for at finde hendes væsen, hendes personlighed har hun forandret sig på alle måder, hun er så nem at have med at gøre, så længe jeg står ved hendes side, ville hun gøre alt. Hun kræver dog en kæmpe portion tålmodighed, og er på ingen måde en hest alle ville kunne døje.
Jeg ville lyve hvis jeg ikke påstod at jeg på vores vandring sammen, ikke har overvejet om den var det værd, om det ikke var på tide at finde noget bedre. Hun ville jo ikke det samme som mig, hun ville jo aldrig kunne blive en hest for mig! Hun har været stædig som et æsel, og til tider farlig at træne. Selv den dag i dag, ville jeg aldrig turde overlade hendes træning til andre, for jeg ved hun siger fra når tingene ikke går efter hendes hoved, og dette gerne med hendes bagben.
Men med en kæmpe portion tålmodighed er hun i dag ved at være en hest jeg altid har drømt om, men det har også bogstaveligt talt kostet blod, sved og tårer. Men hun er en hest alle ville elske at eje, hun elsker at trænes med, hun kan rides uden problemer, er ikke bange for noget og har intet problem med vand mere. Hun er en drømmehest man kan alting med, hun kan trækkes rundt med uden andet end et tov omkring halsen.
En ting er sikkert hun er ikke en hest som alle andre, jeg har tit overvejet at opgive hende, men fortryder ikke den dag i dag, jeg ikke gjorde det. Hun er den hest der har lært mig allermest, hun har lært mig, hvor vigtigt det er at lytte til sin hest og hvor vigtigt det er at stille ”spørgsmålet” helt korrekt, for at få det ønskede resultat.

Da Gud skabte hesten, sagde han til den fantastiske skabning:
"Jeg har skabt dig som ingen anden. Alverdens skatte ligger mellem dine øjne. Du skal bære mine venner på din ryg. Deres sadel skal være et sæde af bønner til mig. Og du skal flyve uden vinger, og erobre uden sværd, åh hest"
Kommentér på:
New Forest Pretty
Annonce