{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner -Klør´s Kaktus- solgt [Tidl. hest] 1999

8.091 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josefine K
Kvinde | 38 år | Oprettet: 22. apr 2007


Trakehner -Klør´s Kaktus- solgt

Fødselsår:
1999
Højde:
ca. 165 cm
Temperament
Meget stille og rolig, men kan godt blive hidsig under ridning, men det er også fint nok, så er hun i hvert fald ik doven :-)
Gangarter
De er meget fine. :-) Over middel
Stævner
Klubstævner

16/5-09 - LC2 - 3.plads (1.uplaceret)
19/9-09 - LC2 - 4.plads til 64,79% (1.uplaceret)

Da jeg ikke har været den store stævnerytter før hen, starter vi lidt i de små klasser, så vi lige kan vænne os til det. Planen er at kunne starte LA1 til efteråret/vinter.
Stamtavle
Ja. Den skriver jeg lige på senere, da jeg ikke har den lige ved hånden, men faren er Hohenstien, som blev kåret Trakehner Stallion i Tyskland i 2002, og moren er Karmen. Kaktus er derudover i familie med Caprimond, Donauwind og Matador.
Køn
100% hoppe.
Bemærkninger
Jeg har nu haft Kaktus i snart 3 uger.. De første 2 uger havde hun ferie så hun kunne slappe af og komme ind i flokken. Den seneste uge har vi redet næsten hver dag. Det er blevet til en fridag, da jeg ikke er i ret god form endnu, og lige behøvede en lille pause.. he he :-)

Kaktus er helt sort.. eller det vil sige om sommeren er hun mørkebrun, men hun har overhovedet ingen aftegn, hvilket også gør hende lidt speciel. Det er nu meget rart, da der så ikke er så meget der skal gøres ekstra rent når hun kommer ind fra marken :-)

Kaktus er ellers en rigtig dejlig hest. Hun er noget af det sødeste i stalden. Der er aldrig noget med hende, og hun er et rigtigt nusse-hoved :-) Hun er frisk og fremadgående, og er meget lydhør overfor både stemme og ben :-) Hun kan dog lave lidt spilopper når det ikke lige går efter hendes hoved, da hun har et temperament uden lige.. Vi er ved at begynde og arbejde sammen, og det går allerede fremad med det hele, så det er rart :-) Jeg kunne ik ønske mig en bedre hest :-)

Opdate d. 4/5-2008
Jeg har nu haft Kaktus i 3/4 år, og jeg er selvfølgelig stadig rigtig glad for hende. Det går super med ridning og vi træner os frem til måske snart at kunne starte vores første stævne. Det har været en lang kamp, men jeg synes det går fremad for hver dag der går, og så er det jo det hele værd. Hun er begyndt at gå rigtig fint, men mangler at komme lidt i form eftersom hun er blevet utrolig madglad og har derfor en lidt for stor mave :)

Opdate 10/10-08
Det er gået lidt ned af bakke med Kaktus her over sommeren, men det var simpelthen fordi hun trængte rigtig meget til at få ordnet tænder. Det har hun fået nu, og hun er næsten som en hel anden hest. Hun kræver stadig meget træning og tålmodighed, men hun accepterer bidet på en helt anden måde, så hun er meget nemmere at ride :) Så jeg håber at vi kan se fremad nu, og komme lidt videre :) Vi er også i mellemtiden begge flyttet en tur til Grenå, så Kaktus står nu på Dolmer rideskole. Det er selvfølgelig slet ik lige så gode omgivelser som det hun kommer fra, men jeg tror hun hygger sig, og nyder at der er mennesker og andre heste omkring hende hele tiden :) Hun er efter noget tids tilvænning endelig ved at blive gode venner med min søsters hest Stormy, så det er super dejligt :)

Update 08/10-2009
Det går rigtig godt med Kaktus nu. Jeg har ikke selv den fornødne tid og overskud til ride hende for tiden, så jeg får derfor hjælp af en anden. Vi skiftes til at ride hende en uge af gangen, og det går super godt. Kaktus gør rigtig store fremskridt og er begyndt at gå rigtig fint. Dette gør hende også nemmere for mig at ride, og jeg lærer rigtig meget af at hun bliver reddet rigtig af en anden rytter. Hun er blevet introduceret for kandar et par gange, hvilket hun også tar rigtig godt imod :) Dog står hun lige pt med et hævet bagben, men jeg håber at dyrlægen imorgen kan sige at det ikke er noget alvorligt. :)

27/11-09
Kaktus har været på prøve i 14 dage, og idag blev hun solgt. Jeg har valgt at sælge hende, da jeg simpelthen ikke havde den fornødne tid til hende mere, og alt det planlægning jeg måtte lægge ind i min hverdag, blev alt for surt og stressende for mig. Det er virkelig med blødende hjerte, jeg måtte sige farvel til hende, da hun har været den bedste ven for mig i 2½ år. Hun betyder alt for mig, og jeg er sikker på, det ikke bliver nemt. Heldigvis kunne jeg se, at hun havde det godt det nye sted.. endda bedre end hun havde hos mig, så det letter det hele lidt :) Jeg ønsker hende det bedste.

9. juli 2010 - Kaktus er nu officielt solgt
Jeg solgte Kaktus som let dressur/skovturshest, da min dyrlæge sagde, hun var skadet på en sene i venstre bagben, men at det krævede en scanning at få fastlagt, hvor slemt det var. Dette er ikke yderligere undersøgt af mig inden salg. I er velkome til at sende mig en privat besked, hvis I gerne vil vide mere :)


Jeg har desværre ik flere ekstra høj at dele ud af.
Kommentér på:
Trakehner -Klør´s Kaktus- solgt
Annonce