{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Paint Qantico [Tidl. hest] 2003

2.556 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tina S
Kvinde | 40 år | Oprettet: 30. jul 2007


Paint Qantico

Fødselsår:
2003
Højde:
1.55 stg ca.
Temperament
Mest rolig, men til tider en smule opmærksom (dog på på de forkerte ting i forhold til normalen så at sige)
Gangarter
Skridt, trav, galop - har gener til de fleste western dicipliner, er en meget all around hest. Burde både ha den helt flydende gang, men osse til ko arbejdet.
Stævner
Ikke endnu - kommer forhåbentligt senere når engang han er tilredet, reænet op og mor har pengepungen i orden.
Stamtavle
F: DHR Melindas D Bar
M: Miss Pee Dee
MF: Scottys Brave
FF: Sonny Dee Jack

Som 8 oldeforælder er legenden og galop hesten Seabiscuit!!!

http://www.allbreedpedigree.com/qantico - tryk herefter på navnet Call Me Three og se nederst højre hjørne. - Her kan for i øvrigt ses hele hans fulde stamtavle tilbage fra starten hvor man er begyndt at reg. hestene. Så alle forfædrene langt tilbage står heri. Der er bl.a. 100 % foundationheste, fuldblods og Quarter legender mv. Bl.a. Three Bars, Seabiscuit, Greybadger 2+3 mv.
Køn
Vallak - DESVÆRRE.
Bemærkninger
Solid bred paint (BS`er)- red dunn, hvid sok højre bagben, hvid sok venstra forben. Bred hvid blis. Sorte pletter ved mundvigene.

Da han ikke har pletter hører han under definationen BS`er - (Breeding Stock el. Solid bred paint(det er det samme)) Dette er betagnelsen for en Paint uden pletter.

Han eeeelsker at blive nusset alle de rigtige steder og en rigtig mors dreng. Sætter man en til at arbejde med ham, som ikk plejer at gøre det prøver han gentagne gange at tag røven på dem, ofte opdager de det ikk engang.

Han opfører sig ind i mellem lidt ligesom en hund (elsker at rende efter mig på fold)

Han har rimelig gode gener, og burde derfor være ret almen inden for western når han er blevet tilredet, og trænet.

Han er en rigtig drengerøv og elsker at lege på folden med de andre. Har sin egen mening (det får de racer jo i en tidlig alder).

Han er meget elskelig og kærlig, men har desværre glemt at han er blevet 2 år ældre og stærkere når han nusser*S*

Når han om FORHÅBENTLIGT ikke så længe er tilredet mangler jeg muligvis en til at komme og ride ham lidt et par gange i ugen.

Opdatering: På mandag kommer dyrlægen for at se hva der er tilbage at sige. Ponyen er nemlig desværre gået hen og har fået slinger/wobler, som er en sygdom man ikk ved så meget om igen. Det eneste man umioddelbart ved er at det ikk kan helbredes og at der kun er en vej for en hest med dette. Sliner/wobler sidder i nakke/ryg hvirvlerne og påvirker nerverne således at hesten oftest og mest på bagparten taber følingen med sig selv og falder. Man mener at sygdommen kan være genetisk videreført således som en skade pga en krumspring på fold mv.

PRIS ved henv. 20 13 82 07 - hjem før pris.
Kommentér på:
Paint Qantico
Annonce