{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto SPIRIT [Tidl. hest] 1997

10.142 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

annemette
Kvinde | 31 år | Oprettet: 9. nov 2006


Pinto SPIRIT

Fødselsår:
1997
Højde:
Da vi købte ham fik vi af vide at han var 123cm :)
Men den 12/6-08 fik vi ham målt. Han blev målt og er godkendt kat. 3, på 119cm.
Temperament
Lille fræk 3'er :)
Gangarter
Han er jo en lille pony, så ikke verdens største :)
Stævner
LC1 uden galop på elmegård , den 1/9-07 .
Banen var bare elendig, hans hove sank dybt ned i sandet, så de forsvandt helt.
Han blev bange for bilen, & havde rimeligt svært ved at bevæge sig på den skod bane .
55%

Kløvholm d. 22/9-07
LX- fejlfri , clear round roset.
LD- ins glemte banen xD
- Ins' første spring stævne .

ØGR 7/10
LX- Clear round
LD-fejlfri 1. uplac ud af 28

GRK 20&21/10
LX - 4 fejl (rev 1 bom pga. dårligt afsæt)
LD - disset. ins red forkert bane i omspringning.
LX - clear round roset.
LD - Disset . 'pga. ulovligt afsidning xD. Ha 1 m. før mål falder ins af xD


EOR venskabs stævne.
LX(B1, omspring 10 cm. op)- 2. plads .
LD(B1, omspring 10cm. op)- 4 fejl (volte)

Hubertusjagt d. 4/11-07
Meed Miig :D
Han var kanon, sprang vandgraven i første forsøg, & gik fint igennem den anden vandgrav og så sprang han rigtig godt <3
Men red ham som kat. 2 . Så skulle ride sammen med heste & kat 2 & 1 ponyer. Han måtte bruge meget energi på at følge med hestene.
I opløbet red jeg mod kat. 1 & 2 , og på trods af hans korte ben blev jeg 3. eller 4. sidst , hvilket jeg er glad for (: <3

GRK mini stævne 17/11-07
Skridt trav galop dressur , 5. plads ud af over 30 - MED EMILIE !! :D

GRK's kustymespring d. 3/2 08
Lx- 2 plads.

GRK klubstævne 23-24/2-08
LX - 0 fejl. Clear round roset.
LD - 0 fejl, ingen placering, en af de første uplacerede.
LX - 0 fejl, clear round roset.
LD - 0 fejl, indtil idamarie på 2. sidste spring tog det forkerte spring, øvøv, for de havde ellers tiden til en 4. plads, hvis de havde holdt sig fejlri på de sidste spring.

TJR d. 30/3-08
LD(B1)- 4 fejl i omspring, ellers fin runde
LC(B3)- 0 fejl, en af de 1. uplac, mega god runde

Solbakken d. 10&11 maj 2008
MED EMILIE(Halvparten)
LC1 u. g.- 55,5% = 4. plads
LC1- 59% = 5. plads
MED IDAMARIE(ejer)
LD(B1)- 0 fejl 1. plads
LC(A)- 0 fejl 1. plads
Komentar: Virkelig kanont stævne! Emilie og Spirit red 2 rigtig fine programmer! Desværre trak dommeren ned da han rækkede tunge.
Det kørte også bare for Idamarie og Spirit. De red nogle virkelig hurtige baner, men rigtig meget fart - og de vildeste vendinger xD Så det gav altså 2 x 1. plads <3.

Østergården *C-STÆVNE* D. 14/6
AFLYST. Nåede ikke at få licensen.

Riberideklubs udvidet D stævne d. 21 og 22/6
LD(B0)- 0 fejl - gul roset.
LD(B0) 0 fejl - gul roset.
LC(B4)- 0 fejl - 1. plads
LC(B3)- 0 fejl - 1. plads
Komentar: Virkelig godt stævne.
Han sprang virkelig godt. og i begge LC'er lavee de virkelig de fedeste vendinger og red også rimelig stærkt. Så det gav 2 første pladser :D

Bramming d. 9-10/8-08
LC(B3)- 0 fejl - 1. plads :D!
LB(B4)- 0 fejl
LC(B3)- 0 fejl - 2. plads :D!
LB(A)- 0 fejl
Komentar: Voll fedt stævne! Tusse var bare skidesød ved mini. Selvom hun i Lc'erne red lige rundt om støtten på springene hun skulle over, hoppede han aligevel :D! Så det gav jo plac. Men self. satsede mini ik så meget i LB'erne, det var jo bare med at få gode runder, når det er deres første LB'er :D! og de red faktisk også ret stærkt i LB'erne, meen ikke hurtigt nok :)

ØGR d-stævne d. 30-31/8-08
Emilie starter lørdag.
LC1- Knapt 60%
LC3- Knapt 60%
Idamarie starter søndag.
LD(B3)- Springene var dog LC LB højde. 0 fejl, 4 plads !
LC(B3)- 4 fejl i omspring(bom).
Komentar: Fint stævne! Han drillede lidt emilie om lørdagen, men fine resultater!
Tusse var rigtig sød, men Mini hang i ham efter en rigtig lille vending, så han pillede jo en bom :)

Oksbøl D-stævne d 14/9-08
LC & LB. AFLYST. Lb'en blev aflyst & det blev lavet til klubstævne.

TJR d-stævne d. 21/9-08
LD(B3)- 4 fejl. (bom)
LB(B4)- 0 fejl - uplac.
Komentar: Mini og Tusse er udklasset fra LC ( efter TJR's propotioner) da hun 3 gange har vundet LC, derfor red hun LD & LB!
I LD red de under tempo, og han var lige inde at trampe om, og fik så en bom. Ikke verdens bedste runde, men de fik også kun 10min. opvarmning, såe' klart :)
KANON god runde i LB. De fik meget bedre tempo osv! Der var både Charlie(vaske) spring, og bred plastic vandgrav med. Men det sprang de perfekt over :).
MENMENMEN! efter 2. sidste spring i omspring, troede mini hun var færdig, og tog ned i trav og ja red jo helt væk. Heldigvis råbte banebyggere at hun skulle fortsætte, såe hun kom igennem fejlfrit. Men tabte ca 5-6 sekunder :/... oog ellers tror jeg hun var blevet placeret!

BDOR's træningsstævne d. 4/10-08
LD(B3)- 3. plads [0 fejl]
LC(S)- uplac. [0 fejl & 6.0 point mener jeg]
LB(A)- uplac [12 fejl, bomme]
Komentar: RIGTIG RIGTIG tung bund, Tusse var sød, men Mini lavede lige nogle kiksere, og i den lorte bund skulle der intet til før de pillede bomme, så han fik 3 virkelig uheldige bomme.

Lindegårdens træningsstævne d. 19/10-08
Babyjump(A)- 1. plads [0 fejl] Med Emilie
LD(B3)- 1. plads [0 fejl] Med Emilie
Komentar: Emilies første springstævne!.. men hun lavede rigtig rigtig flotte vendinger, såå .d

GRK D. 25-26/10-08
LC(B4)- uplac [0 fejl]
LB(A)- 3. plads [0 fejl]
LC(B4)- 4. plads [0 fejl] Med Emilie.
LB(A)- uplac. [0 fejl]
Komentar: Mini og Tusse fik nogle fine runder. Han var specielt rigtig sød i LB'en lørdag og LC'en søndag :D<3 Meen desværre var tiden der ikke liige helt i lc søndag for at få plac. what ever d:

GRK udv. klubstævne d. 1-2/11 08
LC1- 1 plads [65,42%]
Komentar: Kan det blive en bedre afslutning? :'/ <3

* Spirit har d. 12/6-08 fået hestepas, og er nu klar til c-stævnerne. Desværre mangler Idamarie Licensen, men håber på snart at få :D
Stamtavle
Køn
Vallak .
Bemærkninger
Det hele begyndte faktisk for mange år siden. En veninde red på en lille broget pony, som hun holdt ufatteligt meget af. Selvom hverken mig eller min søster kendte Spirit ret godt, så vidste vi hvem han var, og havde da snakket med ham mange gange. På det tidspunkt gik han LB klasser i spring, med placering. Han var faktisk hurtig af sin størrelse og kunne lave fine vendinger.
Min veninde, som hedder Sandra Wanner, måtte dog sige farvel til lille ’Tusse’ da han skulle flytte til et andet ridecenter, belliggende i varde, ca. 15km. væk.

Wanner fortsatte med engang imellem at ride ham, selvom det var langt væk. For han var jo trods alt hendes yndlings pony &#61514; <3

En dag ringede Laura, en anden veninde, til Wanner. Spirit var blevet sat til salg. Wanner var ret trist over det :/, Så hun spurgte ejeren hvor langt de ville gå ned i pris. Sanne som ejede ponyen skrev så 1000,- til 1500,-. Wanner skrev jo med det samme rundt, om der ikke var nogen som ville købe en billig pony. Måskeee liiidt for billigt for en pony som har gået LB, og som springer helt fint.

Da jeg også fik beskeden fra Wanner, gik jeg ned i stuen, til mine forældre, og sagde ret ironisk; ’Skal Idamarie ikke have en pony :b ?’

Idamarie er min lillesøster, som dengang var 10 år. Hun havde part på ponyen Fairytale, en brun 3’er. Som hun havde svært ved at ride. Det var ellers begyndt at gå bedre. Hun turde springe 50cm. nu, og når jeg havde været oppe på Fairy inden, kunne hun få den lidt ned i holdning i skridt.

Mine forældre opfattede ikke helt ironien i det, og svaede mig helt uinteresseret: ’Hvem er ponyen?’

Jeg måtte jo så fortælle at det var Spirit, og at den var til salg for 1500,-. De troede ikke helt på den, og jeg gik ind på mit værelse.
Lidt efter kom min far ind, han ville gerne lige se et par billeder og sådan (: Lidt efter skrev jeg til Sanne, om hvor langt hun ville gå ned. Igen 1000,- til 1500,- Min far ringede så til Sanne, og vi aftalte at Idamarie skulle prøve ham dagen efter.

Dagen kom. Idamarie børstede ham sammen med sælgers datter, Nanna. Derefter red Nanna ham. Han gik med hovedet helt i vejret, og ja lignede virkelig en elevpony :/ Men sød var han da :D.
Idamarie prøvede ham, han stak af flere gange, men hun satte ham på plads, og red videre. Hun sprang 30-40cm. på ham den dag, og pigen var da helt forelsket xD

Men selvfølgelig var det for godt til at værre sandt at få en pony til 1500,-, Sanne havde ment at hun ville trække de penge fra den egentlige salgspris.
Da vi satte os i bilen igen, fik Idamarie at vide at hun ikke måtte få ham. :’/

Samme aften, blev mig og min søster kaldt ind i stuen. Vores skønherlige mormor var i telefonen, og ville snakke. Hun fortalte os at Idamarie måtte få Spirit. For hun ville give de 7.000, og hvis både mig og min søster ville give lidt, så kunne mine forældre give resten. Så mig og min søster gav hver 1500,- til ham.

Han kom hjem, og hvor var han dog nuttet xD. De første par dage gik han med hovedet helt i vejret :b, men wanner kunne jo så vise Idamarie hvordan hun havde lært ham at gå ned. Man skulle faktisk save ham ned :/
Nånå, det var så den metode min søster brugte det første stykke tid. Men i længden holder det jo ikke.

Ca. 2 uger efter hun havde fået ham startede hun et lille dressurstævne på ham LC1 uden Galop. Hun var selv tilfreds, red til ca. 55%, men han havde ikke nærmet sig dommerbilen, og havde rækket tunge, taget biddet, løbet ud fra banen, skudt skulder, og alt andet han ikke måtte.

Kort efter kunne Spirit gå ned, bare ved hjælp af benene. Desværre kunne min søsters ben kun liige gå ned under sadlen, hvor mig og Wanners jo var nærmest under hans mave xD.
Så Idamarie måtte jo ride en smule med tøjlen stadig. Men uden at save.

Emilie fik så halvpart i ham. Mandag, torsdag & søndag har hun ham. Hun er dressur rytter, og har gjort enorme fremskridt efter hun fik ham. Før red hun elevpony, anede ikke hvad det betød at gå til biddet. Vi er rigtig glade for at hun fik ham, for hun er så glad for ham :)<3

Idamarie turde ikke springe ret højt på ham. Han rev nemt ned, og måtte rides med 3-ringsbid, for at han ikke stak af. Men Idamarie kæmpede videre, og det har virkelig givet resultater :D
Hun har sprunget MB baner til træning flere gange fejlfrit. Hun har vundet 3 Lc’er ud af de 4 hun har startet lige nu. Om under 1 måned skal hun starte LB. Hun har efterhånden en del rosetter på ham, dog er de fleste clear round da hun ikke kunne ride ham frem før – derfor ingen placering.
Nu kan hun ride et hurtigt tempo, og samtidig lave de fedeste vendinger.

Vi håber på at Idamarie kan nå at starte nogle LB-LA klasser på c-plan, og få nogle gode runder. Han hopper alt fyld, uanset hvad det er. Vandgav, tørgav eller plastic spring kan heller ikke slå ham ud.

Men nok om det, for Spirit er jo nok lidt speciel :D<3 Det siger alle selvfølgelig om deres pony, men ham her er virkelig speciel <3.
For det første, så tror han at han er mindst 340cm. høj, derfor må han jo klart være lederen?

Spirit har været min & min søsters siden den 29 Juli 2007.
Vi har ikke fortrudt købet af ham , for ham og idamarie har virkelig lært meget, og de er fulgtes rigtig godt<3

29 Juli 2007 -> 10 november 2008 !!
471 dage med Tusse <3
Kommentér på:
Pinto SPIRIT
Annonce