{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Knold 1986

2.804 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kirsten L
Kvinde | 43 år | Oprettet: 1. apr 2007


Fjordhest Knold

Fødselsår:
1986
Højde:
ca 145
Temperament
Knold er ved at være en gammel dreng, og det begynder man at kunne mærke på ham.. Han har altid været en utrolig dejlig rolig og nem "fjolle"...
Gangarter
Jamen, lidt som de fleste fjordheste er, en smule tung i det... Men egentlig dejlig jævn og taktfast... Han har et "andet gear" i galop, og når han finder det frem, så er det bare med at hænge på!!
Stævner
Jeg har for mange år siden startet en utrolig masse spring-stævner på ham, Lc, Lb pony, og Lc hest... Det har givet nogen få rosetter, han var ikke helt lige så hurtig som de andre pony'er vi startede imod! Knold ÆÆÆÆÆLSKER at springe!, og selv idag, hvor han er 21 år gammel, kan han ikke rigtig koncentrere sig på en bane hvis der er stillet spring op!
Stamtavle
Knold er efter Breidar og Musse
Køn
Vallak
Bemærkninger
Knold er af den gamle type, en stor tung bagger.... Han er en livsglad dreng, elsker at blive redet, nusset, kørt med, og ikke mindst elsker han børn! Han har lagt ryg til mange hundrede børn, der skulle ha deres første ridetur, og han nød det!
Knold finder sig i utrolig mange ting, lige til en grænse... Hvis han fek.s. er ved at være træt af at blive redet, sætter han bare fart på, bremser, og så sidder rytteren foran ham.. Eller vender på en 25 øre, samme procedure!
Han er en man kan sidde i boksen og hygge hos, kravle på ham i folden, og bare nyde det..
Knold..... Tja, om så der var nogen der kom og bød mig en million, så ville jeg ikke sælge ham, han er min ven, og har været det i ca 27 år.. Det vi har oplevet sammen, er der ingen der nogensinde kan erstatte.. Jeg håber han bliver så gammel, så han også kan lære min lille datter og ride, som han har lært mig det!


*Opdatering d. 28/8-2013
Ja, min gamle dreng er stadig en stor del af mit liv! Han blev i år 27 år, det vil sige at vi har kendt hinanden i hele 25 år... Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre, den dag han ikke er mere... VERDENS BEDSTE FJOLLE!! -ER KNOLDE BOLLE!! <3

* bare til opdatering, er det nu 27 år <3
Kommentér på:
Fjordhest Knold
Annonce