{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Farinelle 2 1998

10.114 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Farinelle 2

Fødselsår:
1998
Højde:
Ikke så høj, kun 144 cm, men højden betyder ikke noget når man sidder på hende, for hun er såå dejlig!
Temperament
Opmærksom på det der sker omkring hende, men tager alting fuldkommen roligt... Hun er også super dejlig ridelig.
Men når hun skal på fold, så får den hele armen i fuld galop.... ;)
Gangarter
Skridt: Kanon skridt, massere af overtrædning!
Trav: Rigtig Fiin, Over middel.

Galop: Også en rigtig God og rummelig, over middel.
Stævner
Jeg starter
pt. pri, prt og prm. ( Og evt. en LA6 ).

Resultater:
Distriktsmester individuel 2006
Distriktsmester for hold 2006
Mange placeringer fra La1 til og med PRT
8 ud af 12 mulige placeringer på landsplan

Andre resultater:
Kåring: kåret i Dsp...

23-26/8-07
Nelle og jeg har været til landsstævne i Billund...
Fredag red jeg LA6 det gik rigtig rigtig fint, hun var meget lydig og gik et pænt stabilt program, Vi lå 1'er til anden sidste rytter der slog mig med ét enkel procent. ( Tabte til en værdig modstander. ) Vi red 65.68% ( nr.2 ud af 32 )
Lørdag:
Vi red DM kvalifikations klassen ( Prt). Jeg havde ikke rigtig nogle store forventninger da vi ikke har startet halvt så mange landsstævner og ikke har nært lige så meget erfaring i P-klasserne som de andre havde, så jeg ville bar ikke blive nr. sidst. Det var et fint program med en lille smule småfejl, men min træner og jeg havde dog troet at jeg red mellem 64-65%, men det blev kun til 62.86 % ( Fint nok ), men det rakte selvfølgelig ikke til en plads i A-finalen..

Søndag: Det var et program meget ligmed det lørdag, men dog med lidt bedre ting i. Vi fik 63.28% ( havde også regnet med lidt mere, men jaja.) Så jeg er meget tilfreds med Nelle.. Vi rykkede trods alt 5 pladser op i det samlede...
Men det var virkelig dygtige og erfarne ryttere og ponyer, så vi må bare øve videre...


DM Hold 14 sep.
Prt: Hele mit travprogram, syntes jeg gik rigtig rigtig fint, men da vi nåede til skridten begyndte det at øse ned med kæmpe mæssige kolde dråber... Og det brød Nelle sig bestemt ikke om, så 4 gange i løbet af galop-programmetslog hun sig nærmest tilbage.... Øv øv...
Men alligevel fik vi 65.1% og blev nr. 3, så jeg er ret stolt alligevel.. I morgen skal de sidste par ryttere for holdet ride, så håber virkeligt at det går godt for dem!!! :)

16. sep. Dm-hold
VI GIK I A-FINALEN!! ( På trods af at et par ikke gik 100% pga. blæst )
I dag gik det rigtig fint, med nogle fine øvelser. Men jeg tror at jeg på en måde red en smule for hektisk nogle gange. Men ellers var det fint. Vi fik 65% lige ud og et point dårligere end i fredags... Omkring 2-3. uplaceret.. ( Rigtig stolt ).,... Men det gik ret fint for vores ryttere i dag, og dem der blevet forstyrret af blæst i går, gik rigtig fint i dag! Super flot... Vi endte på en 6.plads.. :) På holdet var: Mig og Nelle, Maya og Tobias, Anna og Kalita, og Caroline og Psw Desperado...!

Natascha ( min søster ) La2 og La4 på Nelle

La2: Det gik rigtig godt, hun red 67,8% og vandt.
La4: Vandt hun også med 65,9% Rigtig Flot!!!!
La2 Gik rigtig fint ikke de store fejl!!! FLOT
67.8% 1.plads (1. LA2)

La4 Lidt flere småfejl men ellers eigtig godt!!!!!
65.9% 1. ( plads ) ( 1. LA4 ) Tillykke Tas Og Nelle!!!!

Møllebakken 20/1-08 Pri
Nelle gik rigtig fint i dag, jeg kom til at lave nogle for tidlige overgange til skridt og tog fejl af middelgallop og fri, så mistede en del point, men ellers var det rigtig fint..
Vi red til 67,5% og blev nr. 4 ud af 25, så det var dejligt.. Stolt over min lille hoppe... :)

Landsstævne Billund 25-26-27/1-08
Pri: Hun var rigtig rigtig fin, lidt småfejl hist og her, men er virkelig godt tilfreds, og det utrolige var at vi fik:
1. plads med 65,67% weee...
La6 Hun var endnu bedre end dagen før og gjorde bare præcis som jeg ville have hende til, meget meget små fejl! Vi fik:
2. plads med 67,84% 0,2% til vinderen...
Pri Vi var begge ret trætte, men hun klarede det rigtig flot allgevel, med lidt større fejl og sådan lidt.... Vi fik:
3. plads med 66,83%
Hun har været helt fantastisk og er bare SÅ stolt af min smukke dejlige pony!!!! :)

Landsstævne på Vallensbæk. Ecco
fredag PRM: Hun var meget spændt, det var jeg også, og var ikke hurtig nok til at få hende på plads. så en del kiksere, men og nogle godde ting. Stor uenighed mellem dommerne. Men var enige med dem alle sammen..
resultat: 1. uplaceret med 64.33% Okay, kunne have været en del bedre.

Lørdag: PRT ecco kvalifikation. I dag var hun bare super god i opvarmningen, men derinde faldt meget af det til jorden, og der var ikke rigtig noget wow i programmet, men det var min skyld, Nelle gjorde bare det hun fik besked på... red kun til 62 %, så det var noget rigtig øv...

Søndag: Kür program: Nelle var igen rigtig fin på opvarminingen, og starten af programmet var helt okay...Men lige pludselig var jeg forud i programmet, jeg fik rettet det ind, men så fik jeg blackout i galop programmet, og glemte hvad jeg skulle også kom jeg til at ride den forkerte vej... GOSH... Var kun heldig at jeg bare fik lavet et eller andet, og endda endte i den rigtige ende, Det blev lidt rodet, må man nok sige, men red 66%, så det var okay, før jeg red ind havde jeg håbet på lidt mere, men når nu det hele gik galt var det godt nok,.... :) Opnåede desværre ikke mit mål ved dette stævne, MIN fejl...

Distrikts stævne i Fakse 4/4-08
PRI: Hun gik et rigtig godt program uden de store fejl.. Dejlig at være på.... Hun gik 69,5% og blev delt 1'er med min enden pony Starlight..

PRT: Jeg red ikke særligt godt. Jeg red for hektisk, men ikke vildt katastrofalt. Det blev til 63,4%... midt i klassen.. : )

20-22/6 Birgittelyst landsstævne
PRI: Hun var rigtig rigtig fin at ride på, men syntes at dommerne var ret fedtede, men det blev da til 64,3% og jeg blev nr. 7 : ) I store tur!!! : ) Rigtig godt:
PRT: Hun var ikke lige så god som om fredagen, men alligevel fik vi 65,5% og blev 1. uplac. Der var bare vildt meget forskel mellem dommerne. H: 65,5% nr. 9 C: 68,5% nr. 4 M: 62,75% nr. 20. Hmmm... Hvad lavede dommer M mon?? hehe
PRM: Gik fint, men fik ingen point for det gode. Banen var så dårlig så flere meldte fra!! Red til 62,8% og lå midt i klassen : )

Regner med at tage ud til lidt distrikts stævner, da jeg desværre ikke har mulighed for at ride hende på Ringsted.. øv øv. Og så er det næste stævne vi ellers skal til Sundeved landsstævne, som jeg glæder mig rigtig meget til!!! : )

Sundeved landsstævne 10-11-12/10-08
PRI: Det gik okay, var ikke vildt tilfreds med programmet da jeg kom ud, der var nogle gode ting, og lidt dårlige ting. Vi red til 64,8%, så det må siges at være ganske godt!

PRT: Hmmm, jeg red vist ikke liiiige så godt som jeg kunne have gjort, desværre. Nelle blev derfor lidt vild og ville hellere end gerne fremad. Men okay det blev 63,5%.

PRM: Øv nelle var gået lidt død, men ville stadig gerne frem i galoppen. Hun gik godt på opvarmningen, men knap godt på banen, men sådan er det. Det var bare ikke rigtig vores stævne. 62,8%... : )

HVL, PRI- mit sidste distriktsstævne på pony... HULK!
Nelle var bare super fin i opvarmningen, og travede rigtig godt, især på venstre volte! Men da vi kom på banen og skulle til forbi dommertårnet begyndte det og hagle helt vildt, og det lød virkeligt som om der blev affyret et maskingevær mod porten bag dommertårnet! Så lille Nelle blev rædselslagen og begyndte og glo helt vildt! Men hun gik et godt program, men var en lille dynamikbombe, så nogle store fejl, men ellers rigtig rigtig fint!! Det blev til 65% og en 2.plads ; )
24/1-09 C-stævne Slangerup PRI
Natascha og Nelle´s første stævne sammen, efter hun overtog hende 1/1-09.
Nelle havde ikke været fantastisk i opvarmningen, men rigtig god på banen!! Natascha fik bl.a. 8 i rytter og fik 68,95% og VANDT!!! Flot Flot!!!!!

Natascha og Nelle har i løbet af 2009 og det hun nåede at være i gang i 2010 redet nogle rigtig gode stabile ridt, og har taget flere placeringer hjem til c- og b- stævner!
En af deres toppræstationer var da de red et super flot ridt der rakte til en 3. plads i PRM, i stor tur til Landsstævne!!!!
Stamtavle
Ukendt, Men kåret i DSP.
Køn
Deeejlig Hoppe..... :)
Bemærkninger
Natascha har nu overtaget Nelle...

Nelle er en dejlig blanding mellem dartmoor og araber, men er kåret og har gået championat som DSP. :). Hun er stortset altid sød og rar, og let at omgås. Det er virkelig yderst sjældent at man har en MINDRE god ridetur på hende.
Til stævner tager hun også alting helt kold, men når det handler om en god galop kommer fartdjævlen frem i hende.... Hun er en SUPER dejlig pony!
Jeg fik hende i konfirmations gave 2006, af mine forældre og søster, og allerede 2 uger efter jeg fik hende fik jeg en af de bedste oplevelser på hende vi blev individuelle distriktsmestre med 70%... Derefter har hun kun givet mig gode oplevelser. Stod desværre i 4 måneder efteråret 2006, da hun fik en skade på hornhinden så hun måtte opereres... Men hun er 100% ovre det nu. Men det var langtid vi mistede... Men allerede efter 2 måneders træning var hun oppe i La6...
Jeg elsker hende så meget! You and me 4-ever!

Natascha, min søster, overtager Farinelle fra d. 1/1-09.. Man kan jo ikke andet end blive glad for denne her deeejlig pony!!!

Natascha og Nelle har fundet rigtig godt sammen, og har klaret det rigtig godt sammen. Nelle blev desværre i 2009 foråret angrebet af en af de andre heste på folden, og fik nogle rigtig grimme sår og hævelser. Hun stod i et godt stykke tid, da hævelserne var hvor sadlen lå, og det tog rigtig lang tid før hun ikke var øm længere. Vi troede det hele var i orden da hun hverken havde vist halthed eller tegn på at noget andet skulle være galt. Og der gik da næsten også et år, før vi begyndte at finde ud af der var noget galt. Hun blev undersøgt dyrlægen fandt ud af at der var en hel masse arvæv der havde hobet sig op i venstre bagkode, siden hun blev angrebet.
Hun blev opereret, men da de åbnede kunne de se at der desværre var mere arvæv end de lige umidelbart troede.

Hun Har her til Januar stået i 8 måneder. Og blev tjekket her i slutningen af Januar, det var desværre ikke den bedste besked vi fik, men Nelle har fået endnu en behandling og skal tjekkes her i Februar.

Vi krydser fingre for vores elskede pony :)
Men hvis hun kommer sig, kommer hun sig 100 %.

Kommentér på:
DSP Farinelle 2
Annonce