{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Outlandish (solgt) [Tidl. hest] 1998

2.289 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 7. jul 2004


Anglo Araber (AA) Outlandish (solgt)

Fødselsår:
1998
Højde:
161:)
Temperament
Kan være ligeså doven, som livlig. det kommer an på situationen:)
Gangarter
Mangler bæring, men ellers helt kanone
Stævner
få c-stævner i spring, men ikke det store endnu:)
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Outlandish er en rigtig dejlig hest, men kan godt være temmelig livlig i visse situationer:) Han laver helst så lidt som muligt, og gør alt for at slippe. Det er mest min mor og søster der rider ham, da jeg købte en anden hest med bedre talent. Kunne bare ikke nænne at sælge ham, da han har en af de mest unikke personligheder jeg har set ved en hest. Han gør lige nødagtig hvad det passer ham. HVis jeg lukker ham på mark kan han sagtens hygge sig, men hvis noget er mere spændene uden for indhegningen eller græsset ser saftigere ud, skal han nok komme ud på den anden side. Det samme gælder når han står i boksen:)
Alle heste kan sammen med ham, selv de hidsige hopper som kun kan lide sig selv, og han elsker alt levende der kan give ham opmærksomhed, min søsters lille hund har været oppe at ride på ham et par gange:) Begyndere synes han dog ikke om, hvis de sætter sig op på ham stejler han. Springningen elsker han. Hans evner er okay, og han skal nok komme til at springe en mb:) ørene er helt fremme og man kan mærke hvor gerne han vil, det er bare ikke altid han får benene helt med sig når han bliver for ivrig så det skal der arbejdes lidt på:)

opdatering d. 25/11 - 07 Nu har jeg desværre måtte indse at han tager magten fra min søster og at jeg ikke har tid til to heste, så han er blevet solgt:´( Det har været en utrolig hård beslutning, og den har krævet mange tårer, men jeg har heldigvis fundet en rigtig sød pige fra Loland der overtager ham, og de skal nok få mange gode timer sammen. Så held og lykke til dem:)
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Outlandish (solgt)
Annonce