{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Avanti - R.I.P [Himmelhest] 1995

2.254 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette og F10
Kvinde | 51 år | Oprettet: 24. aug 2007


Anden særlig race Avanti - R.I.P

Fødselsår:
1995
Højde:
157 cm - ca.
Temperament
Opmærksom og MEGET opmærksom når der er mad
Gangarter
hverken over enten eller
men nogen gange MEGET hurtigt
Stævner
2008 Ring og Spring på Tus
2x40 cm med Frederikke Neergaard som Fartøjspilot

22/2 2009 Fastelavns Ring og Spring på TUS
40 cm og 50 cm med undertegnede

1/6 2009 Spring glade weekend på TUS
40 cm og 50 cm med Helene Hansen som fartøjspilot
Stamtavle
Sådan en har Avanti ikke
Køn
Brun Vallak
Bemærkninger
Brun glad fyr med kæmpe stor personlighed. Hesten alle i stalden ved hvem er. Går under navnet Det brune fartøj. Avanti er en del af den italienske mafia sammen med sin ven Palermo. De får diskuteret et og andet når de er på fold. Elsker mad og PEZ'er.
Avanti er umiddelbart at den holdning at arbejde er noget opreklameret noget. Hvorfor skal man lave alt muligt når man kan hygge sig i sin boks eller på folden med sine venner. Det er noget han deler med "den gule kugle" Lukas som også synes livet er hårdt. De to synes ikke det kan være rigtig hesteliv at bære rundt på folk og såan noget når man kan slappe af.
Avanti gør mange mærkelige ting. Jeg kunne skrive spalte op og spalte ned om hans liv. Det kan være det kommer senere.
Han er en dygtig fyr - når han er færdig med at spise sin Irish Mash så tager han selv og løfter spanden op og giver den til mig - så kan jeg jo eventuelt lige fremskaffe noget mere synes han.
Avanti har en evne ti at se meget uskyldig ud.. Ørerne står lige op i luften og jeg er sikker på at havde han øjenbryn, så sad de oppe mellem ørerne når Avanti har lavet ballade og skal slippe godt fra det.
Nu vi snakker om ørerne - det bedste han ved når han er på tur i Hedeland med sin ven Palermo er, at smide sit hoved op på skødet af Frederikke der rider på Palermo og så få nusset ører. Det kan godt være lidt anstrengende hvis man som rytter ikke er klar, for lige pludselig har man et stort brunt hoved i skødet. "nus mine ører NU"

Avanti har fået rettet lidt på skelettet af kiropraktor Rikke Andersen - det viste sig nemlig at han var helt skæv. Efter et par behandlinger har han fået hævet ryggen en del og kan nu pludselig gå ligeud rettet. Avanti kan også galoppere uden at være ved at vælte. Galop udfører han med halen lige i vejret og ørerne lige så.
Det går stille og roligt fremad med ham og jeg er meget tilfreds

Valgte at få aflivet min dejlige brune ven, da han blev ved med at være skadet. Det var synd for ham og synd for mig at vi aldrig kunne komme ordentlig igang.
Nu har min brune hest det godt - du er savnet og elsket ALTID lille Avanti.
Kommentér på:
Anden særlig race Avanti - R.I.P
Annonce