{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Scholes (R.I.P. ) [Himmelhest] 1999

1.790 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 7. jul 2004


Dansk Varmblod Scholes (R.I.P. )

Fødselsår:
1999
Højde:
159 cm.
Temperament
Kan være meget livlig:) En følsom hest, som reagerer på den meste
Gangarter
utrolig dejlige når man får dem reddet frem:)
Stævner
startet i ld og lc d. 1-2 september 07..første stævne, vandt begge lcér, så nu er det til c-stævner:) spring billederne er fra denne weekend:)


Stamtavle
Køn
vallak:)
Bemærkninger
scholes skulle meget gerne blive min kommende stjerne inde for springningen. Da jeg købte ham havde han det med at stikke af og tidligere ejer var blevet bange for ham:( men nu går det fremad og han er blevet utrolig ærlig over for mig i springninger. Han mangler dog stadig en del muskler bagtil og river derfor lidt for mange bomme endnu, men talentet er det:)
Han er en meget følsom hest og reagerer på meget små ting, så det gælder om at være opmærksom når man er på ryggen eller omkring ham, men efter hans "onde" mor har udsat ham for flere MEGET farlige ting såsom dåser, plastik, piske, store biler osv. er han blevet langt mere cool:) Han nyder at arbejde under rytter hvis det gøres kærligt og forsigtg og han vil gå gennem ild og vand med mig hvis jeg bare tager det roligt. Hvis der køres for hårdt på bliver han forvirret og kan finde på at løbe, men vi tager det stille og roligt og starter snart med det første klubstævne, for at se hvor lang han er og om jeg kan presse ham lidt mere:) det skulle meget gerne snart hedder distiksstævner, men han skal jo lige være klar:)

NYT d. 2 september: så prøvede vi et stævne for at se hvor langt vi var kommet. det var helt kanont:) lidt flere muskler i bagparten og vi er klar til c-stævner LB:)

opdatering d. 6 Januar: Så er det blevet til et par c-stævner.
Han kan desværre ikke helt følge med i hovedet endnu når han kommer ud, så alt hvad han kan derhjemme går lidt af ham. Men vores første c-stævne sammen, som var i bogense endte i Lcén med en træls bom på sidste spring og i lbén blev vi desværre disket da hans kondi vist ikke helt var god nok endnu. Dette stævne var i efteråret.
Så tog vi en pause november og december måned for at få lidt mere kondi i ham. Dette er også lykkes.
D.5/6 Januar var vi så til c-stævne i Fredericia, hvor han den 5. skulle springe Lb. dette gik helt galt. Han kunne slet ikke følge med i hovedet, og allerede ved 3. forhindring blev vi disket.
Derfor blev det også til en tilmelding søndag dog kun i en lc, hvor målet blev at komme igennem banen. Dette lykkes med et enkelt stop, og en træls bom igen på sidste spring.
Jeg er godt tilfreds med ham indtil videre, da han ikke har været ret meget i "byen":)

Scholes fik i sommers konstateret slidgigt i ryggen og jeg har måtte indse at intet kunne hjælpe ham, så med stor sorg i hjertet blev denne skønne hest aflivet d. 20/10-09.

R.I.P. min smukke dreng :'(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Scholes (R.I.P. )
Annonce