{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Thor Lysholm 1997

4.131 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Wicki M
Kvinde | 35 år | Oprettet: 26. aug 2007


Fjordhest Thor Lysholm

Fødselsår:
1997
Højde:
ca. 146 cm
Temperament
Meget stille og rolig, og god som dagen er lang.... men han kan til tider også være meget frisk og energisk ;-) - han er jo en fjordhest.
Gangarter
Jeg synes selv, at han har 3 gode gangarter. (Men han går nogle gange og "slæber" benene lidt efter sig ;-) Man kan jo ikke altid være lige frisk:-))
Stævner
Jeg tager kun en sjælden gang i mellem til stævner, da jeg ikke er et udpræget konkurrence menneske. Hvis jeg gør det, er det kun for sjov, og som regel et fjordheste stævne.
Stamtavle
Far: Pelle Halsnæs
FF: Greiing
FM: Julie Halsnæs

Mor: Stine Bøgevang
MF: Silas
MM: Susan Bøgevang
Køn
Vallak
Bemærkninger
Thor er en sød og rar hest, som stort set vil gå gennem ild og vand for dig.
Jeg fik ham som konfirmationsgave, da han næsten lige var fyldt 4 år, så jeg har haft ham nogle år efterhånden, og jeg kunne da heller aldrig nogensinde forestille mig, at jeg skulle af med ham ;-)

Jeg går ikke ind for noget specielt - men skifter løbende mine principper og interesser inden for ridningen, alt efter hvad jeg synes er spændende på det pågældende tidspunkt - så det er heldigt, at han ikke er blevet totalt "rundforvirret" ;-)

Vi har været forbi "hardcor" horsemanship, hvor jeg gik uden træktov på ham ude på vejene (utrolig dumt set i bagklogsskabens klare lys - der kunne være sket alverdens ting. Men han var heldigvis meget sød, og der skete ingenting). Det blev blandet med "westernridning" med kraftige "stop" øvelser - dette er dog kommet til gavn senere hen, for jeg synes, at han er super god til parader ;-)

Vi har trænet akademisk ridekunst uden bid og har redet utrolig meget "frem og ned". Det er han blevet rigtig smidig af, og jeg har lært meget mere i de undervisningstimer, end jeg gjorde i den traditionelle dressur. Det er jo de utroligste ting, som vi beder vores heste om at gøre :-)

Desuden springer vi lidt, hvor han nok er et lidt større talent end jeg er ;-) - det er ikke sådan, når man først kommer i gang med det så sent - "det kan være svært at lære en gammel hund nye tricks" ;-)

Men som sagt, så holder jeg mig ikke længere til noget bestemt og katgoriserer mig frem for alt, som "hyggerytter". Jeg laver de ting, som jeg har lyst til, når jeg har lyst til det :-D "Dressur", bidløst, spring, tur og hygge i et herligt miks ;-) Det virker bedst for Thor og jeg :-D

Han er alt i alt en fantastisk hest, som jeg holder rigtig meget af :-)



I ØVRIGT jeg kunne rigtig godt tænke mig at lære ham nogle tricks :-) - det er vidst det sidste jeg mangler for at gøre forvirringen total :-D Så hvis der er nogle af jer, som kender en god underviser i dette på Sjælland, hører jeg gerne fra jer :-D


Thor og jeg siger TAK for kigget - og håber, at I lige ligger en bedømmelse på vej ud :-D

Kommentér på:
Fjordhest Thor Lysholm
Annonce