{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod | Legolas [Tidl. hest] 2003

22.383 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

BJÖRN .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. mar 2004


Dansk Varmblod | Legolas

Fødselsår:
2003
Højde:
166 :) Han er ved at blive lidt høj den lille gut xD
Dejlig højde til mig :)
Temperament
UTROLIG dejligt ! Han var meget opmærksom i starten da jeg lærte ham at kende, efter jeg købte ham udsatte jeg ham for en masse "far´lige" ting som plastic og sådan og nu er han bare skøn :D han bukker/stejler ALDRIG ! Gjordt det med mig 1 gang på det år jeg har redet ham, og min mor er sommetider oppe og meget uerfaren efter ikke at have redet i rigtig mange år, men han tager det bare SÅ pænt ! der er intet ondt skabt i ham ! Han er bare skøn (': <3 Dog kan han være utrolig opmærksom på meget "farlige" ting som fx en sten, eller et træ eller en spand. ;) hahah
Gangarter
Alle 3 midle vil jeg sige (: Der arbejdes specielt med traven da den er meget stor når man først får løsgjordt ham, så er han bare MUMS :)
Stævner
Bramming Klubmesterskab 21 November 2009 :

LC2: Godt program som gav en blå roset, til en fin anden plads, vores allerførste stævne :D

LC2-mesterskabsklassen: Han var MEGET træt. Men han gik til 61,66 % og gjorde dit bedste.. SÅ stolt af ham :) + vi fik et 8 tal (:

Dommerkommentar: Utrolig smuk og dejlig hest, med store gode muligheder ..

__________________________________________________
Stamtavle
Far: Leendert DV

Mor: Ditte DV

Farfar: Quidam De Ravel DV

Morfar: Domino DV

Han har længere stamtavle, men den ligger ikke lige ved min side så den kommer senere ;)
Køn
Vallak :)
Det blev han d. 27 September 2007 :)
Så han har heldigvis beholdt sit smukke hingste look og den dejlig store hals ;) !
Bemærkninger
´JEG KØBTE LEGOLAS i MAJ 2008, ENDELIG MIN <3

Jeg begyndte at ride Legolas 1 August 2007 og faldt for hesten med det samme. Et helt halvt år gik jeg og drømte om at den hest bare skulle være min en dag, da jeg vidste han skulle sælges i 2008 .. og ENDELIG sagde mine forældre ja ! så jeg betaler halvdelen af ham og min mor den anden halvdel. Hun er gammel Konkurrence rytter og det er hendes plan at hun også vil ride ham engang imellem (: Men det blir mig der rider ham hver dag og tager ham til stævner :)
Han er før mig redet af Mie,. Han er dejligt gående med flyvende trav og en hest man allerede kan se nu vil kunne nå langt !
Han er født og opvokset hos Marianne Eiby (min bedste veninde) og vi er rigtig glade for ham. En overgang overvejede vi at sælge ham, men da vi så hans talent idenfor Dressur vidste vi at den hest skulle vi selv nå langt med. Vi køber ham og får ham hjem i MAJ 2008 !
Han kan ikke springe endnu, han vader bare gennem springene om han ikke kan eller om han ikke gider finder vi ud af når vi begynder at løsspringe ham (:
Men jeg tror nu nok at han kan, da han lige skal ha teknik. Han er dog kun 4 endnu.
Marianne og jeg har overvejet at ta' til Dressur undervisning så jeg kan få den rigtige rutine og uddanne mig sammen med ham.. Der er ingen problemer med at styre ham. Min Nabo Josephine har redet ham i skridt og hun er ikke særlig gammel endnu, og han opfører sig som en engel.
Han er også vores lille engel :D
Hvis i ikke allerede har regnet det ud er han opkaldt efter Legolas fra Ringenes Herre, da det er en af Mariannes ynglingsfilm :D så det kom han til at hedde :)
men det var lidt om Lazen, og i er velkomne til at spørge hvis i har spørgsmål om ham :)
Han er også oprettet på Mariannes profil (;

*NYYT*: d. 29 Maj 2008 øvede vi en god gang hård dressur :D Denne gang fik jeg hesten ud i fine shenkelvigninger i trav :D LÆKKERT ! Og endelig har jeg lært at sidde på hans rygsving (x hehe, så nu har jeg lært ham NÆSTEN at gå kort trav og han er helt oppe og danse i gangen hvis jeg holder ham lidt igen og driver, :'D Han er så lækker !

Min mor rider også lidt på ham (: Min mor er gammel underviser og gammel konkurrence rytter på høj plan, og idag er hun dressurdommer på Distriks og snart landsplan, så hende får jeg undervisning af, og hun hjælper til med de 3 heste, dejligt :)

NYT: 22 - 9 - 2008

Så var min mor ude og prøve Legolas anden gang, hun har ikk redet i 16 år, men hun red ham kanon godt, selvom hun ikk så godt kunne få ham SÅ meget fremad igen ;) Men hun har jo heller ikk så mange muskler igen den lille Mutti :D
Vi var på tur første gang og han var SÅ sød, selvom køer er utrolig farlige, ;) haha . Min kusine var med på SHeika, men Lasen ville gå forrest hele vejen? Nå, men undervisningen går utrolig godt ! Han kan skifte mellem alle tempoer nu, og han trave på stedet og være helt ude i en smuk øgning, han har lært glidende overgange, og min mor siger at han går sindsyg godt idag i forhold til da jeg fik ham :'D Han er nu dejlig, og meget samarbejdsvillig. Og nu er gallopeen på plads :D Anspring fra parade kan han nu og holdes igang selv på meget små volter, så vi er ved at være klar til stævnerne :)

NYYT:
2 September 2008,
Så er Han ved at være i tip top form :D OH MY GOD han går godt for tiden :D Øgninger og versader er påbegyndt (;

8 Oktober :

Mums, en holding hesten er ved at have, han er begyndt komme godt op i hans holding og træde bedre ind under sig og arbejde med bagparten (; Han har allerede prøvet at lave changement og gå kontragalop, endelig begynder han at have mere balance i sin galop og kan nu rides på små 10 meter volter, så nu går vi får alvor igang med shenkelvigningerne og versaderne så han lærer at gå på 2 spor :)


19 December 2008:

Så siger min mor at Legolas går så fint taktfast ! elsker den hest af hele mit hjerte, der er bare ingen dårlige ridedage med ham !

Juli 09:

Så er hesten ved at kunne sin passage nogenlunde :) han er bare min drømmehest, og næsten lige fået ny stübben saddel, nu skal den bare tilpasses perfekt til ham :) <3

Han er verdens bedste hest.. Du er bare noget helt specielt Legolas! jeg elsker dig så højt :')

April 2011: Så flyttes Legolas til Esbjerg og skal rides op igen efter at ha stået stille fordi jeg ikk kunne komme til Bramming hver dag. :( nu starter vi op igen og ser hva det bringer :D

Legolas er min Soulmate <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod | Legolas
Annonce