{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Goldie [Himmelhest] 1987

1.704 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette L
Kvinde | 60 år | Oprettet: 16. maj 2007


Palomino Goldie

Fødselsår:
1987
Højde:
143 cm
Temperament
Vågen og opmærksom, men også kold som is.
Gangarter
god skridt, lidt kort i trav, god i galop
Stævner
Tidligere distriktsmester i spring på Fyn.
Stamtavle
Ja, Goldie er registreret i Palominoforbundet, som en af de første herhjemme, men dengang skrev man ikke hvem moren og faren var.
Hendes far hedder Garfield af Stegstedgård og er New Forest. Hendes mor er en ukendt Araber hoppe. Det passer jo meget godt med Goldies udseende og temperament.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Smukke dejlige Goldie, blev desværre rigtig øm i sine ben i december, og da alt tydede på at det var gigt, og ikke kunne bedres. Goldie havde også me'n af sin forfangenhed, så dyrlægen rådede os til at lade hende få fred.
Så den skønneste pony fik fred d. 30. december, og vi savner hende stadig hver dag, men trøster os med at hun havde et godt langt liv. Hun blev næsten 22 år.

Goldie hedder faktisk Golden Star iflg. hendes papirer, men det er hun vist aldrig blevet kaldt.
Goldie er 21 år, men hun ved det ikke selv. Vi kan dog godt se på hendes bevægelser at hun er blevet ældre, for benene er lidt stive, men hun kan heldigvis stadig rulle alt det hun vil, hun ligger også gerne ned og sover, men regn og slud er ikke noget for Goldie, så der får vi blikket "det mener du ikke" når hun skal på fold. Goldie elsker at springe, bare ikke sådan nogle småspring, der er for kedeligt. Desværre kan hun ikke så godt holde til store spring idag, pga. hendes alder.
Goldie er som den der rider hende. Man kan sætte små børn på ryggen af hende, og hun går så forsigtigt uanset hvad der sker, for hun skulle jo nødig tabe barnet. Hun elsker børn. Sætter man en dygtig rytter på ryggen af hende, så kan hun godt starte med 5 buk spring, så har de vel lært det ;o)
Hun er så skøn og jeg håber hun bliver meget gammel.
Kommentér på:
Palomino Goldie
Annonce