{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Beate 1993

4.055 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise W
Kvinde | 30 år | Oprettet: 31. maj 2007


Oldenborg Beate

Fødselsår:
1993
Højde:
Målt til kåring til 167 cm. stg.
Temperament
Har et rigtig dejlig hoved - ikke rigtig bange for noget, men har tendens til at blive bange for en sten der "vender forkert" helt uventet. Hun ved ikke, hvordan hun kan gøre tingene godt nok under træningen, men kan blive ENORMT hidsig. Til stævner er hun utrolig glad, for hun elsker at komme ud og vise sig, og derfor er hun nogle gange svær at styre ;-) Hun kan være en tikkende bombe ;-) Er "bossen" på folden, og det har hun altid været lige meget hvor hun har været henne.
Gangarter
Skridt: Rigtig god skridt, hvor hun træder godt ind under sig, og holder en god takt. Fri skridt er det bedste på hende, fordi hun bruger hele kroppen.
Trav: God flydende trav. Hun er utrolig god til at holde samme takt. Hendes øgninger er blevet rigtig gode, og traven tremhæves helt vildt, da hun løfter alle 4 ben meget ud over det sædvanlige.
Galop: God rummelig galop. Træder langt ind under sig, og springer godt fra jorden.
Hun laver nogle gode flydende anspring og overgange. Hun er utrolig nem at skubbe frem og tilbage.
Stævner
Fik til kåring d. 23. oktober 1993:
7 - 7 - 7 - 6 - 7 - 7 - 7 - 7 - 6 - 7

Hun har været til utallige stævner med Rikke Christoffersen i dressur, hvor de havde placeringer med hjem næsten hver gang..
Der var også en anden Rikke, som sprang på hende, hvor de også kom til et par springstævnerstævner.
Min mor har været til en del dyrskuer med hende hvor hun også har mange placeringer fra.
Et par stykker på Vasehus, hvor der er mange forskellige der har redet på hende fra tiden, hvor hun var udlejet som elevhest.

Jeg har startet hende til og med LA3 på C-plan.
Stamtavle
Far : Sebastian
Mor : Kalinka (Min mor's gamle hest)
Morfar : Mangold
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Det er min mor, der har avlet Beate.
Hun gik hjemme til hun blev 4 år gammel, og kom til Silkeborg, hvor hun blev tilredet af Lise.
En måned efter kom hun til Birken, hvor min mor red hende nogle år. Så fik hun "tvillinger", og har været på Hobro rideskole, hvor Rikke Christoffersen red dressur på hende, og en anden Rikke lærte hende at springe. De tog hende med til rigtig mange stævner, hvor de næsten altid havde placeringer med hjem.
Så kom hun igen hjem lidt tid, fordi hun igen skulle have føl, som så blev Maks. Hun har haft 4 føl i alt.
Så hun kom på Vasehus Rideklub, hvor hun blev brugt som elevhest og handicaphest.
I 2008 havde Beate været halt utrolig mange gang, men var altid kommet sig igen, men vi besluttede, at det havde skadet Beate enormt meget, at være rideskolehest, så jeg begyndte,at ride hende, hvilket jeg aldrig nogensinde før havde gjort, fordi min mor altid havde ment, at hun var alt for frisk til mig.
Men det gik godt, og vi blev rigtig glade for hinanden, og Beate var lykkelig for, at have sin helt egen faste rytter igen.

Vi fik undervisning af et par stykker, men det begyndte først for alvor, at gå fremad, da Tanja Rusovic begyndte at undervise os!

Hun har en rigtig sjov hængemule, og det er hendes helt særlige kendetegn, som alle kan kende hende på. Efterhånden er Beate ved, at være så gammel, så vi har besluttet, at Beate skal have en ende på sine gode år ved os, ligesom hun kom til verden ved os!

Vi var i september 2009 til kursus ved Thomas D. Larsen. Han sagde, at Beate var en utrolig stabil hest, og at hun havde mange gode år tilbage endnu. Vi fi også klar besked på, at vi skal ud og starte nogle

April 2011
Beate skuffede mig enormt meget til vores sidste stævne.. Hun var utrolig hidsig, selvom jeg havde 100% styr på hende på opvarmningen og virelig følte vi var klar, men nej, jeg tog fejl. Hun hoppede med mig i galopprogrammet, men dog var dele af travprogrammet ok. Mine forældre besluttede den dag at hun skulle sendes til hingst, og jeg kun skulle ride på hende som hyggehest. Jeg kommer til at savne at ride hende rigtig meget, men kan stadig ride hende, vores stævnetid er bare ovre nu..
Kommentér på:
Oldenborg Beate
Annonce