{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Prins [Min part] 1973

1.852 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

** CALLA **
Kvinde | 32 år | Oprettet: 8. jan 2006


Shetlænder Prins

Fødselsår:
1973
Højde:
Uh, en lille fræk fyr på ca. 85cm..
Temperament
man kan tydeligt mærke på ham at han er gammel, han ikk så frisk og livlig som han var engang, men der er da stadig lidt krudt tilbage i ham..
Gangarter
self. skridt, trav og galop.. der ikk så meget at sige om dem, almindelige shetlænder gangarter..
Stævner
-
Stamtavle
?
Køn
Vallak..
Bemærkninger
Først vil jeg lige sige, at han er herinde i forvejen (hos min søster), men nu oprette jeg ham også, mest af den grund, at jeg kender ham lige så meget som hende, og her det sidste år, er det mest mig der har haft med den lille frækkert at gøre..

Han er en gammel dreng, men trods det, vil han altid trave når jeg køre med ham, selvom han ikk helt kan holde til det, hvis han ikk er varmet grundigt nok op.. - men dte ved han jo ikk selv..

der også stadig plads til bukspring på marken når vi løber med ham. Han kan også sige igen når Sofus bliver lidt for voldsom overfor ham.. dog bliver Sofus alt for voldsom, går vi ind og fjerner dme fra hinanden, og sætter dem først sammen når Sofus er faldet til ro..

ride mæssigt er han ikk blevet brugt de sidste mange år, så der ikk så meget at sige der.. han bruges kun som hygge - og vogn pony.. vi har også løsprunget ham, bare for rimelig lang tid siden, og ikk særlig højt..

Han er vores lille låne pony, og vi er utrolig glade for at vi må låne ham.. han har gået 2-spand med Sofus, men da vi jo har Zafir nu, og han er godt igang med træning til at blive en dygtig kørehest, så bliver det nok ikk til flere ture for 2-spand med Prins mere..
Kommentér på:
Shetlænder Prins
Annonce