{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Elmegaardens Mogcy [Tidl. part] 1999

11.383 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine & Ganti <3
Kvinde | 32 år | Oprettet: 11. okt 2006


Anden særlig race Elmegaardens Mogcy

Fødselsår:
1999
Højde:
Mogcy er 1,58, men Mogcy drengen syner større (:
Temperament
Opmærksom på banen og rolig på staldgangen.
Utrolig charme dreng som ingen kan stå for. Han er en frisk og fræk dreng som altid er med på den værste.
Han er en utrolig følsom hest som ikke fungere ved en hårdhåndet behandling. Han hader at få skæld ud og oftest er det nok bare at sige hans navn hårdt og bestemt!
Han kan godt blive tændt i dressur og spring med det er aldrig sådan han ikke kan styres. I skoven skal man sidde godt tilbage i sadlen, han er af den type som ELSKER en god galop i skoven! Så han sætter ofte i kort galop i håbet om at starte noget. Han kan godt være nervøs over for ting i skoven og ude i naturen men stikker aldrig af. Han plejer bare at give et stort sæt også står han stille. Kan sagtens overtales til at gå frem ad igen.
Han har en Utrolig vilje styrke og gå på mod, og han kan til tider være ret stædig.
Jeg ser ham som en speciel helt og jo bedre man lære ham at kende jo flere ting afsløre han for en!
Gangarter
Mogcy har 3 fine gangarter i forhold til sin race (: Jeg har flere gange fået kommentare over at folk synes det er utrolig hvad han kan selvom han er den race han nu er (:

Men vi arbejder på at han skal få mere afskub i galopen og en større trav! (:
Stævner
Har kun været til et par stævner med mig.
Vores første stævne; Lc1 og Lc3 hvor han blev placeret med en 2. og en 5 plads.
med over 20 i hver klasse så synes det er ret godt.

en gang i bredebro, dog uden placering.

og her for nylig d. 26/9 - 09 - klubstævne; hvor vi fik en fin 4 plads (: og roset med hjem..
Stamtavle
Mor: Nordsvenks Skovhest - Musse
Far: Oldenborg / Holsteiner (Tintin / Raimondo) - Blacky

Dejlig blanding.
Køn
en dejlig vallak
Bemærkninger
Mogcy er den hest som har haft aller størst betydning i mit liv, og som jeg aldrig vil glemme! Jeg havde part på Mogcy i ca 8 år.

Jeg husker tydeligt da jeg fik at vide at jeg skulle skifte fra pony til hest, og så til og med en koldblod, jeg var overhovedet ikke tilfreds. Jeg havde altid syntes bedst om varmblods heste. Men hold da op hvor fik Mogcy mine øjne op. Du var ikke bare en hest, du var mit et og alt.

Så god, mild og kærlig en dreng. Den type hest som gør det man beder ham om, men alligevel er sin egen og laver små løjer. En rigtig sjov basse, som stort set altid havde ørerne fremme og var i godt humør. Han har altid passet på mig, men samtidig har jeg aldrig været i tvivl om hvor meget han også regnede med mig og stolede på mig. Var han utryg ved en situation trykkede han mig med mulen og puttede sig til mig. Den største hygge trold som lagde hovedet på min skulder, mulen mod min kind og sit hoved mod mit og nød mit selskab.
Mogcy var på trods af at være rideskole hest i stand til at knytte sig til mig. Det var så stort for mig når han valgte at opsøge mig, på trods af han lige havde gået timer med andre elever. Eller at han kaldte efter mig når jeg kom eller gik. Jeg er slet ikke i tvivl om at Mogcy er en hest med hjertet på det rette sted.

Jeg ville ønske jeg havde haft muligheden for at købe dig dengang du var til salg. Men det var ikke sådan det skulle være. Jeg savner dig stadigvæk lige så meget som jeg altid har gjort. Det tror jeg ikke vil ændre sig. Nu er jeg begyndt at kunne se på billeder af dig, og jeg kan tænke tilbage på de mange gode minder jeg har om dig og os.
Man ved aldrig hvad man har før man har mistet det - det piner mig hvor sand den sætning er. Hvor skulle jeg dog have værdsat dig mere den gang hvor tid var. Men jeg kan se det nu hvor jeg er blevet ældre, jeg ville bare ønske jeg kunne være blevet det med dig.

Men du fortjente bedre end at være rideskolehest. Ikke mere forvirring, ikke mere uro, ikke hele tiden skifte boks, fold og rytter. Bare en du kan knytte dig til, det er sådan du har det bedst, og det trøster jeg mig selv med at du nu har.


Thinking of you is easy - I do it every day. Missing you is the heartache, that never goes away.
Kommentér på:
Anden særlig race Elmegaardens Mogcy
Annonce