{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Blokager's Coldman R.I.P [Himmelhest] 2003

3.509 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linette & Blokager's Wella .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 21. sep 2007


Dansk Varmblod Blokager's Coldman R.I.P

Fødselsår:
2003
Højde:
178cm en god højde til mig :) som selv er 176cm.
Temperament
Meget Rolig, der er jo en grund til at han bliver kaldt for Kold :P
Gangarter
Skridt over middel
Trav over middel
Galop over middel
Stævner
Han har også del taget i et dyrskue hvor han blev nr to med 22 point og 24 er det højeste, så det var jo bare rigtig flot :) dommeren var kun positiv i sine udtaleser om Kold <3

Kragelund.
LC1 - 146 = 60,8% 4 plads (første stævne)

Kragelund.
LC2 - 144 =62,61% 2plads. kommentar: Rigtig dejlig hest, men pas på venstre skulder :)
LC3 - 137= 57,1% første uplaceret :)
Kold var rigtig godt gående i programmet desværre var dommeren ikke enig .

Sdr Omme d 20 sep
LC2 - 163 = 70,87% 1 plads
LC3 - 184 = 76,67% 1 plads. Kommentar: Flot program.
Det var en meget gavmild dommer :)

Vorbasse d 27 sep 08
LC1 - 139 = 57,9% 4 plads
LC3 - 141 = 58,8% 3 plads
Det var en meget lav dømmende dommer, der var ikke mange der red til over 60%

Kold er nu klar til at vi begynder på noget LB . til træning kan han LB/LA øvelser :)
Stamtavle
Han har fuld stamtavle, men skriver kun lige noget af den.

F: COLWAY BOLD XX
FF: NEVER SO BOLD XX
FM: JHANSI KI RANI XX

M: WELFARE(bronzemedalje hoppe)
MF: WORLD CUP I
MM: ASTURIA.

man kan spore hans stamtavle helt ud til 1600 tallet på begge sider.. :)

Køn
Vallak :) det er nu bedst .
Bemærkninger
Kolde som han kaldes, købte jeg af avler som 3 års. han var blevet tilredet på grindsted rideklub i 2 mdr ved beridder og der efter var han kommet ud til en dame der skulle ride ham indtil han blev solgt. der blev han mest redet i skoven :)
jeg prøvede ham 3 gange og de 2 af gangene var i skoven, og han var bare så cool og var ret overasket over hvor rolig han var, og på staldgangen stod han bare stille og sov og det gør han i øvrigt stadig væk :P så tænkte jeg at unghest med sådan et dejligt og roligt temperant skulle man sikkert lede længe efter. selv om det ikke var kærlighed ved første blik tænkte jeg han sikkert nok skulle blive smuk når han blev ældre. og det kan jo se på billederne at han er blevet <3 så derfor købte vi ham i oct 06 den bedste gave jeg nogen sinde har fået. jeg vil være min mor evig taknemlig for at hun købte ham til selv om faktisk var for dyr, men hun sagde at hvis det var den hest jeg ville have så måtte jeg godt få ham :)
siden er tiden gået stærk og kolde er igang med at blive dressur hest, vi har også prøvet spring men det syntes kolde kun er sjovt når han selv gider :) heh
han kan øvelser til LA men har ikke startet så meget på ham, men han er total cool når han er med i byen.
han er god til at holde hovdet koldt når der skal læres nye øvelser. han har sin helt egen tænd og sluk knap som er meget nyttig at have når man er i skoven, du kan give ham fuld gas på skov stien og bagefter bare stoppe ham og give lange tøjler også skridter han bare stille og roligt :)
så man kan vel rolig sige at han er en 1ner , men hvem syntes heller ikke det om deres heste ? :P
han elsker at komme på fold og lege med de andre heste, det er seriøst det bedste han ved. et liv i en boks er ikke et liv for en hest, og jeg har lovet kolde at han aldrig skal få sådan et liv. det ville han aldrig kunne trives med. fold er det bedste han ved :)
han er lige så god som han er stor, virkelig en hest som er nem at håndtere. han kunne aldrig finde på at gøre dig noget uden grund, jeg føler mig altid tryk på ham eller ved siden af ham.
ja alt i alt bare en hest som jeg håber at jeg har rigtig mange år endnu og at jeg aldrig skal blive tvunget til at sælge ham.
han er en del af mig og elsker ham rigtig højt og kan ikke forstille mig selv uden ham :)

En hest man bare skal opleve! <3

Kolde er p.t skadet med forstukket korsbånd i krydset, og bliver ikke klar før til foråret 2010 :( så det står kun på skridt og trav for løse tøjler det lange stykke tid :( men dyrlæge/kioprakter siger han nok skal komme sig 100 % igen :)

OBS: Kolde skade er langt mere alvorlig end først forventet. Kolde har været på Højgård hestehospital og fået taget røntgen og det viser sig at han har fået konstateret Kissing Spine. dyrlægen vil prøve at ligge en blokade i håb om det vil hjælpe, men hvis ikke det hjælper lader jeg ham blive førtids pensionist, for jeg syntes ikke at han skal udsættes for mere :( han vil sikkert heller ikke have noget imod at blive foldbums ;P

NYT: blokaden har desværre ikke hulpet :( så nu skal have fundet ud af det med forsikringen .
Selv om han ikke bliver ridehest igen har jeg valgt at beholde ham alligevel. vil aldrig nogen sinde kunne skille mig af med min lille baby <3

Han er seriøst mit hjertebarn <3

Kolde blev i dag d 14/11-2010 aflivet.
nåede at få 4 fantastiske år med ham, er så taknemlig for at have ham hos mig over halvdelen af hans liv :) jeg var hos ham til det sidste og det var også mig der lukkede hans øjne i for altid. vil altid elske min koldemand :')
Kommentér på:
Dansk Varmblod Blokager's Coldman R.I.P
Annonce