{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Juni RIP 1993

1.824 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Mountain (sec A) Juni RIP

Fødselsår:
1993
Højde:
129
Temperament
Hun er normalt meget rolig, men når hun skal have saden på bider hun. Og når hun skal have hovede tøj på flemer hun. Når hun flemer skal man bare kysse hende på tænderne så bliver hun fornærmet xD
Gangarter
Meget gode gangarter i forhold til hun er en pony. mNa kan godt se at hun er Welsh Mountian, og da der er meget araber i den race kommer det virkelig til udtryk når hun springer løsspring!
Stævner
Ja 3 -
Spring: en 8 pl ( Mod heste som springer La ..) en 2 pl ( Min skyld vi kunne have vundet .. s': )
Dressur: 4 ( Mod heste som normalt gik MB s':
Stamtavle
Mor: August
Far: Bongo
Køn
Hoppe
Bemærkninger
En hoppe med stort H, hun har bare et tempramant der siger spar 2. med det er også det som jeg syntes er dejligt ved hende. Den anden weekend i Januar har jeg haft hende i 4 år. Hun er faktisk en sød og rar pony. Hun kan løbe hurtigt, og hun har sprunget 105 cm som 15 årig uden rytter og 85 cm med mig på ryggen som 14 årig. Hun kan næstan gå en la Dressur. Jeg skulle have haft hende meldt til ponygalop på banen i aalborg, men jeg nåede det ikke for jeg var blvet for stor til hende og syntes det ville være synd. Nu rider jeg kun små ture på hende, og holder hende lidt i form. Hun er sød til at have inde, man kan sætte hende ind i en boks og bare lade hende stå så hænger hun bare og så kan man bare lige sig op på ryggen af hende. Hun har en ret bred bagdel så hun er dejlig at ligge på. Hun er meget samarbejdsvillig, og hun har ikke noget imod en spand mad når hun kommer ind. :'DFør i tiden ( Inden jeg fik Maddie ) gik hun med forsko, men det gør hun ikke mere da jeg ikke rider så hårdt på hende, for med mine 168 cm i højde så er det lidt synd hvis jeg rider hende for hårdt. Hun har meget små øre et lille hovede, og store øjne. Hun ser lidt spøjs ud. Hun skal havde flue net på om sommeren da hun ellers forfluer og andre ting i øjene.

1-08-08
Idag har vio solgt Juni for 4500. Hun var den bedste start pony man kunne ønske sig. Men her er historien:
Vi tager altid til frankrig i tre uger i sommerferien. Og i år spurgte Jane, som vi har vores heste opstaldet hos, om en pige vednavn Emilie måtte låne Juni mens vi var væk. Hun er Janes fætters datter. Og det måtte hun selvfølgeig gerne. Vi skulle jo ikke bruge hene, og min søster brugte hende ikke ret meget i forvejen. Så da vi kom hjem Og så Juni lignede hun jo næsmest en supermodel! Emma og jeg red. Men aligevel red Emma kun 10-20 min. Og det var ikke ret lang tid eftersom at hun ikke havde set hendes hest i tre uger! Jane kom over og snakkede med os et par dage senere, det var vel.. Lørdag eller søndag hvor vi var kommet hjem torsdag. Vi snakkede lidt og så sagde hun at Emilie på grådensrand havde spurgt "Må jeg så ikke ride Juni mere?" Min mor svarede at det måtte hun selvfølgelig godt for Emma (Min søster) Gad aligevel ikke bruge hende mere end en halv time, hvis hun overhovedet gad med. Så nu igår ringede moderen og spurgte til det og i går aftes kiggede vi priser på III'er ponyer men der var ikke rigtigt nogen vi kunne sammenligne Juni med så vi endte med at sige 4500 med alt udstyr inkluderet. Og det sagde de ja det. Men nu er det sådan at Maddie skal flyttes til Rastrup herregård i den nærmeste fremtid, så vi lagde aftalen på at de først havde Juni som deres helt egen efter at vi havde flyttet Maddie. Der ville alle hendes ting stå i stalden og vi skulle have pengene der.
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Juni RIP
Annonce