{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Gaasdal´s Spotless 2007

2.412 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina M
Kvinde | 42 år | Oprettet: 9. apr 2006


Pinto Gaasdal´s Spotless

Fødselsår:
2007
Højde:
Målt til 160 cm til kåring 2010.
Temperament
Rigtig dejlig føl, har været i hænder siden fødslen, så er tidlidsfuld og kærlig. Men tag ikke fejl der kan lige pludselig også ske en hel masse, man er vel ikke føl for ingenting.
Hun kan stå bundet, få løftet ben, vaskes og trækkes med.
Kort sagt min lille øjesten.
Gangarter
Karakter givet til kåring 2010:
7 skridt
8 trav
7 galop
Stævner
Ingen endnu...hehe men hun var til føl skue i Hedensted 2007 hvor de gav følgende karakter og beskrivelse (hun blev fløjvinder):
9988 med 9 i helhed.
Et vellinieret, velformet og tiltalende føl af særdeles god type. Gode rammer. Lemmerne velstillede og jævnt føre. Ret god i skridt. God i trav og galop.
Så man var da lidt stolt...c",)
Så har vi været til hoppe kåring i Randers 2010.
Hun fik følgende karakter:
9988 67 787 og 8 i helhed, så det var helt kanon.
Beskrivelse:
Ædel hoppe af særdeles god type. Passende dybde og bredde. Kønt, udtryksfuldt hoved. Velansat hals. God skulder og manke. God overlinie. Velformet kryds. Lemmerne jævnt føre, lidt indfodet for. Mere ledmarkering kunne ønskes. Bevægelsen ret god i skridt, God og taktfast trav. Ret god galop, men lidt på forparten.

Så har tøsen været til sit første stævne med sin stjerne rytter Brit, de red en lc2 til 64,3% og blev nr. syv, super godt gået.

Den 17. september 2011 bestod hun sin materialprøve med følgende karakter:
Skridt 7
Trav 7
Galop 7
Ridelighed/opførsel gangarter 7
Ridelighed/fremmedrytter 7
Kapasitet/fremmedrytter 7
Springteknik/rytter 8
Kapasitet/rytter 8
Ridelighed/opførsel/spring 8
Teknik/løsspring 7,5
Kapasitet/løsspring 7,5
Opførsel/løsspring 8
Udholdenhed 6,9
Regenerationsevne 10
Gålyst/udholdenhedstest 10
Opførsel/udholdenhedstest 8
Temperament/udholdenhed 10
Temperament/dyrlæge 9
Karakter v. klinisk dyrlæge 8

Hun fik 751,5 point ialt, så den er vel bestået...c",)
Stamtavle
Mor: Pocahontas PIN 420 F1 PI DK

Far: Big Ben A´Kila PIH 54 PI DK

Farfar: Elpla´s Big One
Køn
En dejlig hoppe
Bemærkninger
Selv om hun desværre er fuldstændig uden et eneste lille bitte hvidt hår, så er hun en fantastisk flot brun lille dame, og som vi alle ved, så har de også ders helt egen mening om tingene. Som f.eks da hun skulle vænnes til at spise alene og ikke sammen med sin mor i boksen, det gav anledning til en masse ballade, så stod hun bare og sparkede på lågen. Men jeg holdt fast og nu har hun da heldigvis vænnet sig til det.
Lige pt går hun stadig med moderen, men skal vænnes fra om en uge, så det bliver spændende at se hvordan det går, vi tager kun en halv dag af gangen, så hun går uden sin mor om dagen og sammen med hende om aftenen, så når de er vænnet til det, så er det helt slut.

Ved ikke om nogen af jer var til kåring i hedensted, men i kender godt det der med at skulle fange hestene efter de har været løse, det er ikke altid lige sjovt, men da vi skulle fange Spotless og Pocahontas gik de bare lige hen til os, jeg var så stolt af dem, det var lige før jeg blev lidt tudefjæs...c",)

Mandag d. 8 oktober startede jeg med fravænning af lille følle, og det var bestemt ikke velset. Både mandag og tirsdag måtte jeg sætte nyt hegn op, fordi hun bare tromlede igennem, men nu er der sat elefanthegn op så der er slut og det hele går meget mere fredeligt.

23/11-2008
Tiden den flyver afsted, var lige ude at måle den "lille" pige idag, og hun er 4 cm fra at være ligeså høj som sin mor, 154 cm målte jeg hende til, så hun skal nok få en god størrelse til mig.

Vi har været til hoppekåring i Randers 12 september 2010 og det gik super godt, hun var lige tændt nok da vi skulle løbe på fast underlag, stod på bagben og var lige lovlig tændt, men ellers gik det bare rigtig fint.

Så startede tilridningen i oktober 2010 stille og roligt op, det går rigtig fint og hun tager det hele med sindsro og stor lærelyst, til stor glæde for hendes rytter og jeg...c",) Så det bliver spændende hvad hun kan præstere når hun for alvor skal igang.
Kommentér på:
Pinto Gaasdal´s Spotless
Annonce