{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Frederikke Af Hvorvarp 2002

6.889 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hanne R
Kvinde | 39 år | Oprettet: 18. sep 2007


Oldenborg Frederikke Af Hvorvarp

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca 170:)
Temperament
Super roligt, tager alt med knusende ro..
Gangarter
Over middel..Fik 8 til sidste stævne... Hun blev d.06082005 kåret med 9 point+bronzemedalje og karaktererne 9898 86 798 9.. Dommernes bedømmelse af gangarter til kåring:Ret god skridt, særdeles god og elastisk trav og god galop;)
Stævner
En del denne sommer.. Første stævnesæson for oz begge..
Stamtavle
87,5 % oldenborger.... Kåret med 9+bronzemedalje.. Ret fedt;)
F:Pallex Af Ulstrup M:Thea
FF:Pele Lille Evagård MF:Templeton
FM:Allexina Dalegaard MM:Yvonne

Længere ude ligger der endnu flere af de helt super heste;)Så helt suveræn fed stamtavle hun har;)*S*
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Utrolig smuk 5 års kulsort hest med 3 hvide sokker og lille stjerne midt i panden.. Gennemført godt sat sammen, både psykisk og fysisk...Fantaskisk hoppe med hjertet på helt rette sted..Følger altid lige i hælene på en når man er på folden;) Gangarter helt i top.. Altid Nem at have med at gøre, både hjemme og i byen(kan læsses af en person).. Altid frisk på at arb.. Hendes temperament er helt unikt... Tager alt med knusende ro og går ik i panik over ting.. Selv hvor andre heste stopper og synes det "er farligt", reagerer hun sjældent.. Men har stadig gnisten til at komme meget meget langt indenfor dressur....

D. 22/5-08.. IDAG ER DET FREDERIKKE`S FØDSELSDAG;)

D. 26/5-08.. Så er Frederikke scannet drægtig her til morgen:) Så næste år til april sku vi gerne ha et fint afkom efter Union´s Big Ben gående;)

Hvor er det fedt at ha en hest som uden bøvl bare går op i traileren.. Stiller hende bare foran rampen og beder hende gå op:) Og det gør hun så.. Uanset hvor vi er;) Totalt lækkert;)

D. 1/7-08... Så er der ca 50 timer til vi kører til Landsskuet;) Frederikke fik lige et ekstra sundhedstjek igår af dr. dyr, og self var der inetet overhovedet at komme efter;) Fantastisk*S*

D. 8/7-08. Hjemme fra Landsskuet sent igår aftes.. Mega fedt landsskue med masser af dejlige mennesker:) Desværre måtte jeg igår morges konstatere at Frederikke endnu en gang har kastet føllet, så inseminering igen onsdag og så skal hun syes ved scanning hvis hun er drægtig(d. 25/7-08).. Så nu håber, ønsker og krydser jeg fingre og alt muligt andet!!!
Kommentér på:
Oldenborg Frederikke Af Hvorvarp
Annonce