{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fireball - MinBedsteVen <3 [Himmelhest] 1999

12.341 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline&Sazkibard.<3
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. sep 2007


Anden særlig race Fireball - MinBedsteVen <3

Fødselsår:
1999
Højde:
Fireball er 1,32 cm i stang :) en lille fin pony :*<3
Temperament
Han er en blanding af rolig og vild. Han har et vildt temperament i spring og vil gerne fremad, dog refuserer han ved "farlige" spring. :) I skoven er han bare den bedste, frisk, ivrig og bange for alverdens ting der ligger på jorden eller hænger i træerne.....hehe(:
Men fuck hvor jeg elsker hans temperapent, han er ikke bare sådan en doven en, nej Fireball er der gang i :D for det meste.
Men jeg vil sige at man ihvertfald ikke skal være bange for noget fart over feltet hvis man skal ride Fireball.. Stærkt går det! Om det er i skoven, på folden, til jagterne, stævnerne, eller de hyggelige ture uden udstyr, så skal det bare gå stærkt i følge Fireball. Og selfølgelig skal han have lov til at strække ud en gang imellem ;-)
Gangarter
Fireball har som mange andre heste 3 gangarter.....
han kan både gå hurtig og langsom skridt, dog mest langsom...
hans trav er lidt stiv men dejlig frisk. Fireball kan gå fra næsten stillestående galop til vild galop....han har dog en lidt stiv men behagelig galop :'D
Det er det der er så sjovt ved Fireballs gangarter, han er utrolig stivbenet, det helt vildt! :D
Stævner
Det skal lige siges at Fireball ikke er god til det der med stævner, men jeg elsker ham sku alligevel!<3

Dressur: (dem jeg stadig har papir på, de andre er smidt væk, desværre)
22/4 2007 - LC1 bane B - 110 point - ikke placeret.
Dommerkommentar: Ingen.
12/10 2008 - LC1 bane B - 122 point - 4. plads.
Dommerkommentar: Ingen.
6/4 2008 - LC1 bane B - 114 point - ikke placeret.
Dommerkommentar: Ingen.
11/10 2009 - LC1 bane B - 118 point - ikke placeret.
Dommerkommentar: skal slappe mere af og komme bedre frem og ned.
13/6 2010 - LC1 bane B - 132 point - 3. plads.
Dommerkommentar: Ingen.
Dato ukendt (2005) - LC1 bane B - fik ikke papirerne, men - 1.plads. (Ridelejr stævne)
13/11 2011 - LC1 bane A - Heste klasse - 119 point - ikke placeret.
Dommerkommentar: Ponyen er ulydig og løber. Skal søge bedre ned. Men fornuftigt redet!
(Det var første gang Fireball red dressur program på bane A, og han var utrolig livlig og løb meget. Vi har gjort det bedre :-)

Spring: (de bedste placeringer) & forsøg ;-)
40cm - gennemført på rideskolen LØSR med 8 fejl - ikke placeret.
50cm - gennemført med 4fejl - ikke placeret.
60cm - gennemført med 4 fejl - ikke placeret.
60cm - gennemført med 4 fejl - 4 plads.
60cm - fejlfri - 4 plads.
60cm - fejlfri - 3 plads.
50cm - 8 fejl - heste klasse - ikke placeret.


Jagt:
Jagt 2009: Gennemført, max. 60 cm. nr. 5 i opløbet.. ;)
Jagt 2010: Gennemført, max 60 cm. nr. 2 i opløbet ud af 25 :D
- Han kunne virkelig løbe den dag!:D

OBS NYT: Fireball & jeg har ikke tilladelse til at ride stævner sammen mere, da han er 2'er pony og jeg er 17 år. Han skal nemlig være 1'er pony for at stille op i heste klasserne ifølge Dansk Rideforbunds nye regler! Sådan noget lort!
Så idag d. 13/11 2011 var vores sidste stævne.. Nu må vi se om vi for lov igen engang i fremtiden..
Stamtavle
det aner jeg desværre ikke...(:
Køn
Jordens dejligeste vallak.......<´33
Bemærkninger
Puha, snart 8 år har jeg kendt dig. Og du er stadig ligeså fantastisk som første gang jeg lagde øjnene på dig. I 7 år var du min. I 7 år har vi hygget, leget, jeg har grint med dig, jeg har grædt over dig & mest af alt har jeg elsket dig overalt på jorden & jeg gør det skam stadig. Fireball, du vil altid være min ynglings hest. Min nummer 1. Intet over ham. Aldrig nogensinde. Lige meget hvad!<3

Fireball er en rød 2´er pony blandings race. Han er halv welsh pony og halv araber. Kan ikke huske hvem af moren og faren der var hvad :D
Han har fire hvide sokker og en hvid blis i panden. Og så har han det sødeste lille araber hovede! Han er altid venlig og glad og kunne ikke finde på at gøre nogen fortræd. ! Dog kan han godt blive lidt muggen hvis man lader som om man hopper op på ham. Men han har rigtig meget tålmodighed & er utrolig børne og dyrevenlig :D Og så elsker han hunde! Især min hund, selvom hun er død bange for ham ;)
Han er altid sød og vil gerne nusse både i boksen og alle andre steder. Jeg behøver hverken grime eller træktov i ham han står hvor jeg vil have han til at stå og går ikk fra mig. Han er godt opdraget og er meget tryg ved alle mennesker :D
Fireball er ikke så god til dressur da han hele tiden går med hovedet i sky og ikke har den store interesse for det. (2007). (Men det er blevet meget bedre nu!! Nu går han til biddet, men der skal laves meget før han vil :D (2009)
Spring er han god til! Total frisk og løber rundt hele tiden, total damp hest. Han søger meget fremad, og han skal helst rides i et hurtigere tempo mod springet, ellers vil han det ikke ligeså meget. Dog er han ret bange for alverdens malede og farlige spring, men klarer det ret flot :-)
Men han er dog stadigvæk den bedste hest på jorden og hvis du kendte ham ville du vide hvorfor han er det ! <´3
Fireball's "specielheder":
- Han kan selv åbne sin boksdør og gå ud :-)
- Han kan spanske skridt.
- Han er total stivbenet :D
- Han smelter alles hjerter med sin charme ;-)
- Når man bader med ham, svømmer han ikke, han hopper igennem.
Mere kommer når jeg lige får husket resten !:D
2010:
Nu har jeg haft fireball i 6 år <3 og det går rigtig frem ad med spring, jeg kan holde ham og han springer alt.. det højste vi har sprunget sammen er en bane hvor alle springene var 95-100cm og han refuserede ikke! Er stolt af ham :) <3 Dressuren går også fremad og vi kan komme igennem et program uden han skaber sig, laver fejl og løber den anden vej for at komme ud... Det går også frem af med springstævnerne - vi kan nu komme igennem banen :D haha <3

Du Vil Altid Være Min Pony ! <3
Jeg har nu haft Fireball i 6 år, &' jeg elsker ham højere end højt! Han vil altid være MIN lille stjerne pony :*<3
Han har virkelig gjort en forskel i mit liv, elsker når jeg kommer ud på rideskolen til ham, og han vrinsker efter mig når han får øje på mig (': ..
der er noget specielt over ham, jeg kan ikke beskrive hvad det er. men han er min bedste ven, og har været det i 6 år nu, og vil ALTiD være det ligemeget hvad!!:*
Caroline&Fireball forevigt&altid<3'

1 Juli 2010:
Dagen hvor jeg skulle af med Fireball.
Mit livs værste dag.. Jeg går på efterskole nu, og det gør at jeg ikke har tid til Fireball, da jeg kun kommer hjem i weekenderne, og det er bestemt ikke nok jo.
Jeg nåede at have ham i 6 fantastiske år, og vi lavede mirakler sammen. Jeg har aldrig nogensinde været så glad for en hest! Han var ikke bare min hest, han var min bedsteven! Og at give slip på sin bedsteven igennem 6 år - for at gå på efterskole i 10 måneder, giver ingen mening for mig. Men jeg var nød til det.
Fireball & jeg havde nogle fantastiske tider sammen, og vi stoler virkelig 110% på hinanden.
Det er sikkert svært at forstå vores venskab, når man bare ser det på sølle 20 billeder.. Men jeg har over 1000 billeder af os, men der er bare ingen af dem der præcis kan beskrive hvor godt vi havde det sammen.
Det jeg følte for Fireball og stadig føler, er "once in a lifetime", jeg ved med sikkerhed jeg aldrig finder en som ham igen! Aldrig nogensinde!
Og det er så sindsyg hårdt at han ikke er min mere. Det er bare helt forkert!
Jeg ved jo godt at intet vare evigt, men det behøvede da ikke slutte allerede nu?! LORTE EFTERSKOLE!
Fireball, du har ingen anelse om hvor meget jeg har grædt over dig!
På min efterskole er vi 88 elever. Vi skal alle sammen på skift op og stå foran alle de andre og fortælle om noget der betyder noget for os. Altså noget personligt.
Jeg valgte at stille mig op foran alle 88 unge mennesker, og fortælle om mit livs kærlighed Fireball. Det var rigtig hårdt og jeg græd foran dem alle sammen.
Men jeg ville bare på en eller anden måde vise verden at jeg virkelig savner dig! Jeg har ikke lyst til at ride andre heste. Og hver gang jeg så endelig sidder på en anden hest, tar' jeg altid mig selv i at sidde og tænke "bare det var Fireball" eller "fireball var meget sødere", "hvorfor kan du ikke være som fireball?" Jeg render rundt i denne evige sorg over at du ikke er min mere. Jeg kan bare ikke komme videre!
Det må da være et tegn? Et tegn på at vi to hører sammen?
Jeg ville bare ønske at jeg kunne spole tiden tilbage til dengang jeg havde dig. Dengang du var min. Så jeg kunne opleve det hele sammen med dig igen.
Så jeg kunne sidde på din bare ryg og galoppere hen ad markerne i skoven. Så jeg kunne føle at der var noget at leve for!! Jeg ved godt at det er fortid nu, et nyt kapitel er begyndt. Men jeg er bare ikke klar til at give slip! Og selvom det idag, 15/4-11, er 8 måneder siden jeg gik af med dig, så savner jeg dig mindst ligeså meget!
Jeg vil altid elske dig og jeg vil ALDRIG glemme dig !<3
Han er ikke ude af mit liv - tvært imod, jeg besøger ham stadig og rider stadig jagt og stævner på ham!:)
Jeg giver aldrig slip på dig skat!
ALDRIG!<3

I always knew this day would come. We'd be standing one by one. With our future in our hands. So many dreams so many plans..
Always knew after all these years there'd be laughter there'd be tears. But never thought that I'd walk away with so much join but so much pain.. And it's so hard to say goodbye.
But yesterdays gone we gotta keep moving on, I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya! The times that we had I'll keep like a photograph.. And hold you in my heart forever... I'll always remember you!<3
Everyday that we had all the good all the bad, I'll keep them here inside! All the times we shared every place everywhere.
You touched my life<3 Yeah one day we'll look back we'll smile and we'll laugh.. But right now we just cry, cause it's so hard to say goodbye<3

6 Juli 2011:
Idag tog jeg ud på rideskolen for at sige hej til Fireball. Lis (som ejer ham) spurgte om jeg ikke ville tage ham med ud og bade lidt, for det ville han have godt af. Det ville jeg self gerne, men det er 5 måneder siden jeg sidst har siddet på ham, så i starten var det lidt sjovt at sidde på ham i skoven uden sadel :D
Når men altså, vi red afsted og der var ingen problemer. Heller ikke da vi skulle ride på vejen og ind på villavejene, han var en engel :)
Da vi så ankom til badesøen, ville han ikke nærme sig vandet. Men efter lidt tid blev han modig nok til at sparke lidt til vandet. Efter lidt leg med vandet, gik han længere og længere ud, og til sidst svømmede han! Det er ikke første gang vi er derude, men det er lige sjovt hver gang :)
Han er rigtig dygtig til det og opfører sig så eksemplarisk!
Vi svømmede igennem søen 2 gange og så red vi tilbage igen. Vandet var ret højt, og Fireball kunne kun lige have hovedet over vandet, ude på midten af søen. ;-)
Vi havde en fantastisk dag sammen, og som lis sagde, så er der bare noget specielt mellem mig og Fireball.
Jeg elsker dig pony, og glæder mig til flere hyggelige stunder med dig, i fremtiden <3.

8. august 2011:
Idag tog jeg ud på rideskolen for at tage billeder af Amanda og hendes smukke hest Zilora, og da jeg skulle hjem gik jeg lige et smut forbi Fireballs fold.
Han stod helt nede i den anden ende, men jeg gjorde et forsøg og råbte FIIIIIIIREBAAAAAALL alt hvad jeg kunne :D
Og han kiggede op, og det var som om da jeg kaldte anden gang at det gik op for ham at det var mig, for lige med ét satte han i trav hen mod mig. Da jeg så kaldte igen, satte han i vild galop og kom hen til mig, selvom jeg var helt nede i den anden ende.
Det var virkelig et fantastisk øjeblik! Det var som om at han bekræftede mig i at han ikke har glemt mig og virkelig elsker mig. Gud, hvor den pony bare betyder meget!<3

We promised to always be best friends forever and thats a promise I will keep!<3

Et uddrag fra en stil jeg skrev i 10. klasse om mig selv og hvad jeg syntes om det at gå på efterskole:
"Da sommerferien begyndte og efterskole livet nærmede sig, var der ikke noget jeg hellere ville end at springe fra. Jeg ville ikke væk fra mine trykke rammer, det liv og de venner, jeg altid har haft.
Og mest af alt ville jeg ikke væk fra min hest Fireball. Det var det mest hjerteskærende jeg nogensinde har gjort. At sige farvel til sin bedste ven gennem 6 år. Den hest var mit liv, min hverdag! At vide at jeg havde et valg, og at jeg valgte at slippe ham og sige ja til efterskolen, er noget der gør forfærdelig ondt indeni mig. Jeg føler virkelig at jeg har svigtet ham, men nogle gange bliver man nød til at gøre hvad der er bedst for en selv, selvom det gør ondt.
Jeg ved at når jeg en dag bliver stor, så vil jeg stadig kunne huske Fireball og alle vores stunder sammen. Når jeg var ked af det og følte mig alene, hjalp han mig på sin egen heste måde. Der er ingen der forstår at jeg kan elske en hest så meget, men i mine øjne er han ikke bare en hest. Han er min soulmate, min bedste ven. Og selvom han ikke er min mere, vil jeg stadig tage ud og sige hej til ham. Han har været med til at gøre mig til den jeg er i dag, og det vil jeg altid huske ham for."

(VÆRD AT LÆSE)
Min eksamens stil stil i dansk 10. Klasse:
Et farvel, der har sat sig spor
Jeg husker det, som var det i går… men det er allerede 8 måneder siden. 8 måneder er gået, og intet har forandret sig. Men det er måske også meget normalt? Eller måske ikke. Minderne flyver rundt i hovedet på mig, og der er ingenting der rigtigt giver mening. Det er stadigvæk den sammen følelse af utryghed, der plager mig. Følelsen af at noget ikke helt er som det burde være. Følelsen af at jeg mangler noget. Og det gør jeg jo også. Jeg mangler dig!
Det er tydeligt at se i folks øjne hvad de tænker, når jeg fortæller dem om dét farvel der bliver ved med at plage mig. Men det er vel klart, når de fleste ikke har været i samme situation. Men da jeg var 10 år gammel fik jeg en hest. En smuk, rød hest ved navn Fireball.
For mig var det starten på et helt nyt liv. Jeg tilbragte al min tid ude hos Fireball og jeg har oplevet så meget med den hest. Vi har været til utallige stævner, redet millioner af hyggelige ture i skoven, og vi har været ude og bade i samtlige søer. Men alting har en ende, og det havde mig og Fireballs tid sammen også.
Den 1. juli 2010 kom slutningen på den ellers så kendte sætning ”Caroline & Fireball”.
Ikke nok med at det var Fireballs fødselsdag, var det også enden på vores tid sammen. Jeg glemmer aldrig den sidste gang jeg kørte ud til ham. Jeg husker tydeligt hvordan jeg sad og holdt om de tonsvis af gulerødder, jeg havde taget med til ham, imens jeg græd og ønskede det hele bare var en ond drøm. Men jeg vidste jo fra starten af, at eventyret med Fireball ikke ville vare evigt.
Da jeg ankom til den rideskole han stod opstaldet på, blev det hele straks værre, og pludselig ramlede hele min verden sammen. For da vi kørte ind på parkeringspladsen, fik Fireball øje på vores bil, fra folden han stod på. Han rettede opmærksomheden mod vores bil og lignede en, der spændt ventede på hvad der nu skulle ske..
Kender i det, når der sker noget i lige dét specielle øjeblik, som bare gør livet værd at leve? At du for et øjeblik føler dig lykkelig og overdrevet glad. Et øjeblik hvor det går op for dig, at der faktisk er noget at leve for og nogle der holder af dig. Sådan et ’moment’ havde jeg!
Da jeg stiger ud af bilen, bliver jeg mødt af en høj, velkendt vrinsken, og da jeg så vender mig om, ser jeg min trofaste ven igennem 6 år, komme løbende imod mig.
Jeg tilbragte hele den dag sammen med ham, og jeg havde aldrig i mit liv troet, at du skulle blive så hårdt at sige farvel til ham. Jeg vidste godt for allerede for 2 år siden, at der var sat en dato på hvornår vi skulle sige farvel. Men jeg er altid blevet fortalt, at man ikke skal tage sorgerne på forskud, og det var nok med til at gøre at det først rigtigt gik op for mig, dagen før jeg sagde farvel til ham, at det for alvor sluttede nu.
Jeg har altid vidst at Fireball betød meget for mig, men jeg var alligevel helt sikker på at jeg ikke ville græde når jeg sagde farvel og at jeg måske ville savne ham i starten, men det ville jeg hurtigt glemme igen. Og jeg må indrømme at jeg tog gruelig fejl! Men sådan er det jo altid.
Man indser først hvor meget nogle betyder for en, når man mister dem.
Det er nu over 8 måneder siden jeg gav slip på ham, og jeg savner ham mindst ligeså meget, hvis ikke mere! Min familie og mine venner forstår mig simpelthen ikke, og det er tydeligt at se hvad de tænker om mit og Fireballs forhold. Og det er sommetider rigtig svært for mig, for alle mennesker har brug for at komme ud, med de ting de er ked af det over, men det kan jeg bare ikke rigtigt når alle mine venner er ligeglade. Men jeg bebrejder dem ikke noget, for det er klart de ikke kan sætte dig i mit sted. Men når man går og savner nogle, føler man lige pludselig at verden er meningsløs og der er intet at leve for.
Jeg er vokset op med Fireball ved min side, og pludselig skal jeg ’stå på egne ben’. Jeg brugte Fireball rigtig meget som et pusterum, jeg søgte hen til når tingene ikke helt var som de burde være. Og nu er det pusterum blevet taget fra mig, lige for øjnene af mig, uden at jeg havde noget og skulle have sagt. Det var bare bestemt at Fireball og jeg ikke skulle være sammen længere.
Min mor valgte i 6 klasse at skrive mig op til en efterskole. Dengang tænkte jeg bare ”ja ja, der er lang tid til.” Men tiden går hurtigt når man har det godt, og pludselig stod Baunehøj Efterskole for døren. Og når man går på efterskole, kan man ikke have en hest derhjemme. Så det blev et valg imellem efterskole eller Fireball. Og det er ikke svært at regne ud hvad jeg ville havde valgt, hvis jeg måtte bestemme! Men sådan blev det ikke.
At give slip på sin bedste ven igennem 6 år, for bare at gå på en efterskole i 10 måneder, lød helt uacceptabelt i mine øre! Men sådan gik det, og det er nu 8 måneder siden.
Mit savn til Fireball er ikke blevet mindre overhovedet, og jeg bruger mange timer dagligt på at se på billeder fra vores tid sammen. Mit og Fireballs venskab var ’ones in a lifetime.’ Og jeg ved med sikkerhed at jeg aldrig finder en hest som ham igen. Og når jeg tænker tilbage på dengang han var min, fortryder jeg at jeg ikke lige brugte lidt mere tid med ham eller ikke lige gjorde dit og dat. Men sådan er det jo altid. Man kan altid finde ting man ville ønske man havde gjort anderledes, men jeg mindes vores tid sammen som den bedste tid i mit liv.
Og som jeg altid siger til mig selv, når jeg sidder og græder med hovedet fyldt med minder fra vores tid sammen: ”Græd ikke fordi det er ovre, men smil fordi det har været der!”
Selvom man siger at tiden læger alle sår, ved jeg at jeg aldrig vil glemme Fireball. Måske er der bare nogle ting her i livet, det ikke er meningen vi skal glemme? Bare fordi det er hårdt at sige farvel, betyder det ikke at man bare hurtigst muligt skal glemme det, og lade som ingenting.
Farvel er en del af det at leve. Du kan ikke leve et helt liv, uden at sige farvel til folk du holder af og uden at blive såret. Jeg vil altid huske den sidste dag jeg havde med Fireball som noget positivt. Selvom det var hårdt, så var det også smukt på en måde jeg ikke kan beskrive.
Så hold dit hoved højt, og vær’ stærk! Livet er ikke altid en dans på roser…

HVORDAN JEG FIK FIREBALL TILBAGE:
Var jeg ude på rideskolen for at tage billeder af dem der skulle springe. Lige pludselig imens jeg tog billeder, kom Lis hen til mig.
Hun spurgte om hvor jeg havde været henne hele sommeren, siden jeg ikke havde plaget om at ride Fireball ;-) men jeg havde jo været på ferie..
Jeg spurgte hende så om, hvad det ville koste, hvis jeg gerne ville starte på rideskolen igen, bare ikke som part men bare en gang om ugen. Hun svarede mig på mit spørgsmål og kiggede så undrende på mig.
”Jeg tænkte på om du ikke hellere vil have part på Fireball igen?” WHAT tænkte jeg bare :D
Hun fortalte mig så at den nye part (altså hende der fik Fireball, da jeg tog på efterskole) skulle have en anden fordi hun var for stor. (Godt at være lille i den situation) :D
Jeg spurgte hende så om jeg ikke også var for stor? Men nej det syntes hun bestemt ikke.
”Jeg tænkte at jeg ville spørge dig om du ville have ham, inden jeg spørg andre. Så hvis du vil, må du gerne for mig. Du elsker ham jo så højt.” - Jeg var tæt på at græde! Bare tanken om at Lis giver mig første ret til ham.. Jeg sagde med det samme JA, men vi blev enige om jeg lige skulle snakke med mine forældre først. Det gjorde jeg så, og de var ikke lige så begejstret som jeg var.. Min far hader heste, så han havde intet at sige.. Men min mor ved hvor meget Fireball betyder for mig, så hun siger at hun vil give mig lov.
Men jeg skal så selv komme derud hver gang (jeg bor i Brøndby, så der er langt) og jeg starter jo på gymnasiet nu. Så hvis mine karakterer falder og jeg ikke kan følge med i skolen, siger hun at jeg skal sige ham op igen.
MEN ANYWAY: JEG HAR FÅET MIN FIREBALL TILBAGE!!! Det er som en drøm der bliver til virkelighed!!!!<3
Jeg græd af glæde da jeg fik det ad vide!! Intet betyder mere her i verden, end Fireball!<3
Det er ubeskriveligt det her! Og det kan godt være jeg er 17 år! Jeg har haft den hest siden jeg var 9 år og jeg giver ALDRIG slip på ham.
Jeg gav ikke slip på ham da jeg skulle på efterskole og se nu? – nu får jeg ham tilbage igen!<3
Jeg gav aldrig op, og kæmpede 1 år og 3 måneder for dig… og nu er du endelig min igen!:’)
Jeg tror aldrig jeg har været så glad før! Nu gælder det bare om at følge godt med i skolen!! :D
Jeg er så ligeglad… INTET skal tage Fireball fra mig igen! ALDRIG :*
Jeg elsker dig min egen Fireball<333

17/10 2011:
Idag skulle Fireball og jeg have springundervisning. Hmm.. det plejer ikke altid at gå lige godt og vi plejer at lave en masse refuseringer.
Men det var helt utroligt hvor god han var idag! Sidste gang vi sprang, sprang han alt uden problemer så jeg tænkte at idag ville han nok være en rigtig laban. Men tro det eller ej. Fireball sprang ALT! Vi resurede 2 gange, og det var min fejl da jeg red for tæt på den foran. Ellers sprang han det hele uden at tøve det mindste. Selvom nogle af springene var ret høje, fløj han ligeså elegant hen over en oxer på 80 cm!
Det som at få en helt ny hest! Han plejer først at ville springe efter 100 forsøg, men idag, der tog han bare det hele i stiv arm! Alle folk siger til mig, at det er fordi han er glad for at jeg har ham igen. Og det tror jeg faktisk på. Han vrinsker hver gang jeg kommer, og han er blevet urtolig kælen og han gør virkelig alt jeg beder ham om! Det er lidt som om han er bange for at jeg forlader ham igen. MEN tro mig, det gør jeg ALDRIG!
Jeg elsker dig Fireball, my one and only <3

30/10 2011:
Idag skulle Fireball og jeg havde stillet op til VSR jagten, men da jeg kommer derud, siger Lis til mig at han muligvis er halt. Jeg tager ham så ud og løber med ham, men Lis er ikke helt sikker, så hun siger jeg skal sætte mig op på ham. ØHM! Fireball havde bare en grime på og jeg havde hverken ridehjelm eller noget på, men okay:D
Jeg sætter mig så op, og Lis beder mig sætte i trav.. Det gør jeg så og Fireball travede rundt.. Jeg blev så stolt af ham! At min lille dreng ikke lavede ballade eller noget! Så kunne Lis os se hvor sød han egentlig er ;-)
Jeg elsker dig skat, og håber snart du får det bedre!<3

18 December 2011:
Idag skulle Fireball og jeg have springundervisning. Men da jeg havde sadlet ham op og gået lidt rundt med ham, satte han sig pludselig ned på røven og derefter op igen og løb rundt om mig. Vi blev enige om at det måtte være hans halerem der strammede, men den sad utrolig løst? - Jeg satte mig op på ham, og der var intet hele tiden igennem. Da vi så skulle skridte af, stoppede han op fordi han skulle skide.. og det var som om han prøvede men ikke kunne, og lige pludselig løb han bare og trak røven helt ind under sig. Jeg hoppede af og han stod med bagbenene helt ind under sig og jeg måtte slet ikke røre hans røv. Jeg tog alt udstyret af ham og gik rundt med han inde i ridehuset en hel time uden der skete noget. Så efter en times tid sked han endelig, men meget lidt, så det endte med at jeg måtte ind og hente noget afføringsmiddel og give ham.
Han tog det rigtig pænt og havde intet imod sprøjten. Jeg fik det hele ind i munden på ham og han spyttede det slet ikke ud. Så dygtig han er!
Det var en dejlig fornemmelse at se, at det man gjorde hjalp ham! Jeg elsker dig Fireball og vil gøre alt hvad der står i min magt, for at passe på dig og sørge for du at du har det godt :')

29 December 2011:
Idag skulle Fireball chippes. Så nu har han pas og er chippet!
Dyrlægen startede med at kigge på hans tænder. Han havde en masse "tandsten" og det fjernede dyrlægen lige med sin lommekniv. Fireball tog det pænt, og jeg var nok mere bange end han var!:-) Meeen, det var også en klam lyd, den lyd af tænder der flækker! Han begyndte os at bløde aarh min lille skatter! Men da det så var gjort skulle han chippes.
Da dyrlægen stak nålen ind i ham stod jeg på en hvis afstand for ikke at stå i vejen, men Fireball flippede ud, og han kiggede direkte på mig. Lis kunne godt se Fireball ikke var glad for det, så hun spurgte mig hvorfor jeg ikke gik hen til ham? Jeg sagde til hende at jeg ikke ville stå i vejen, men så sagde hun at jeg skulle gå derhen og snakke til ham, fordi hvis jeg stod ved ham vidste han at der ikke ville ske ham noget ondt.
Og ganske rigtigt, ligeså snart jeg gik hen og holdte om ham og snakkede til ham slappede han helt af. Han stod bom stille! Og for få sekunder siden havde han hoppet rundt!
Jeg blev så utrolig glad indeni. Tanken om at Lis faktisk havde ret. At Fireball føler sig tryk ved mig! At han stoler på at der ikke sker ham noget, når jeg er ved hans side!
ooorg hvor jeg dog elsker dig Fireball. Du mit et og alt. Jeg vil ikke bytte dig for noget andet her i denne verden.
Du min bedste ven, min soulmate, min yin & yang!
Jeg vil altid være ved din side, og passe på dig skat.

9 Januar 2012:
Var til springundervisning idag, på Fireball.. Han startede ud med at løbe ustyligt rundt - virkelig LØBE! Ikke sjovt på nogen måde, men altså hvad kan jeg gøre, han morer sig jo ;-)
Når man altså, da det så var blevet for meget, tog jeg fat i ham og han kig utrolig sejt! Han galopperede på stedet hen til alle springene og var virkelig hyper! Han gik som en araber, men stadig i helt helt kort galop. Han vinede også og løb rundt om sig selv, da han skulle vente på det blev hans tur! Han er virkelig blevet vinter kuldret! Men nøøj hvor var det fedt at sidde på en pony, der galloppere/ hopper hen til springene, derefter kaster sig frem, og sprang ALT! en hel bane uden en eneste refusering..! Det var først da det blev højt, han ikke ville mere, og det os fair nok! Han klarede det sku flot!
Jeg er super stolt af dig, Fireball <3:')

11 Marts 2012:
Jeg sprang på min elskede Fireball igen idag. Og hold da op hvor det kørte for os! Han sprang alt, i en super høj fart og var i utrolig godt humør! Dog nogle enkelte refuseringer ved de farlige spring, men vi kom sgu over det hele også selvom det var halv højt for ham :-D Jeg er så stolt af dig skat. Du var virkelig dygtig og selvom du løb ret hurtigt, følte jeg mig tryg ved dig, og vidste du ville springe og det gjorde du så også!
Utrolig hyggelig dag alt i alt.. Du var et rigtig nussehovede og total Caroline besat :D Selv da jeg mugede ud kiggede han hele tiden på mig fra folden af, og kom hele tiden hen for at puffe lidt til mig :') Kan man andet end at elske dig? NEJ!
Jeg elsker dig Fireball, forevigt og altid!<3

1 April 2012:
Så er dagen kommet. Dagen hvor det er på tide at komme "videre". Det er nu bestemt at jeg stopper som part på Fireball fra d. 1 april. Det er ikke noget jeg selv har valgt, tvært imod.
Lis sagde til mig for nogle dage siden at hun syntes jeg skulle have noget større og bedre. (som om noget er bedre end Fireball!!) Og så sagde hun at jeg var blevet for god til at ride på ham. Jeg kan heller ikke komme videre på ham da han er for lav og jeg er for gammel. Og så er jeg desuden også ret stor til ham. Alt i alt ved jeg jo godt det er det bedste og Fireball får jo en sød ny part. Men alligevel er det ubeskrivelig svært at give slip på dig skat. Men Lis har sagt jeg stadig må ride dig når jeg har lyst og at han altid vil være min lille fede pony :')
Det er bestemt ikke nemt det her, og jeg har da også fældet et par tårer eller 1000! Hold da op en tude tur jeg har haft mig. Men han er her jo stadigvæk og jeg vil stadig se ham 4 gange om ugen! Intet kan noglesinde erstatte det Fireball og jeg har sammen ligemeget hvad! årh skat, du betyder alt.
Og bare rolig, vores aftale om at købe dig når du en dag bliver for gammel til at gå rideskole, holder stadig! Du vil altid være min nummer 1 Fireball, altid!<3
Jeg siger ikke farvel, nej. For du vil altid være min pony!
Jeg elsker dig og vil altid gøre det! Og jeg vil nyde den sidste måned som part på dig fuldt ud! Uden tårer! For man kan ikke andet end at smile, i dit selv skab Fireball!
Forevigt og altid, du og jeg.!

18/4-12:
Idag ved en halv 9 tiden om aftenen sad jeg inde i Fireballs boks og snakkede med ham imens han spise sin mad. Det gør jeg altid. Fortæller ham om hvordan det går & at jeg håber han os har det godt. Det er en rutine vi har haft i 7 år, og den vil jeg blive ved med at have med ham. Selvom jeg lyder skør :D
Når man altså.. Jeg sidder så derinde og snakker med ham da Line (ridelærer) kommer ind for at give ham et godnatæble..
"Hvadså Caro, er du lige inde og besøge din gamle ged" - Fireball er ikke en ged -.-
Når men jeg siger så: "Ja self, det gør jeg da hver gang jeg er herude"... Hun stopper så op og kigger på mig.. "Sætter du dig ind til ham hver gang du er herude?!" Øh ja Line, det var det jeg lige sagde ;) haha ej.. så siger hun så: "Neeeeeej hvor sødt!! Det er jeg sikker på at han er rigtig glad for Caroline!" sagde hun så smilende :D
- For mig er det en selvfølge at besøge dig hver gang, men jeg tror virkelig det kom bag på Line hvor meget jeg egentlig holder af dig. Man kunne se hun blev helt overrasket og glad da jeg sagde det & virkelig syntes det var utrolig sødt.
Jeg giver aldrig slip på dig Fireball & det ved du også godt! Du vil altid være min nummer 1 <3


1 way, 2 say, 3 words, 4 you, i love you<3
I know that it might sound more than a little crazy, but I believe.. I knew I loved you before I met you, I think I dreamed you into life<3
- Jeg vil elske dig forevigt og hvis du nogensinde var i tvivl...
Ja, så ved du det ihvertfald nu!<3

Rest In Peace - 17.10.19 <3
Kommentér på:
Anden særlig race Fireball - MinBedsteVen <3
Annonce