{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irsk Sportspony Admiral Charo' [Tidl. hest] 1994

12.041 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Jeanette Haugård*
Kvinde | 28 år | Oprettet: 27. sep 2007


Irsk Sportspony Admiral Charo'

Fødselsår:
1994
Højde:
148,5cm med sko. Han ser stor ud, da han er så kraftig og jeg ikke er så stor endnu.. ;)
Temperament
Rolig på en dressurbane, men kan være meget varm på en springbane.
På tur er han rimelig trafiksikker, og han elsker at være på en god skovtur,og er helt vild med at være på stranden.
Gangarter
God skridt - taktfast. Rolig og stabil trav og helt super galop.. (:
Stævner
Når vi starter stævne starter vi for Rebelsig Sportsrideklub (RESR) , da der ingen klub er på Holsted Ridecenter hvor han er opstaldet.

Jeg startede mit første Klubstævne i TBR den 19. november 2005, hvor vi fik en 2. plads i LC2. Jeg var utrolig glad og stolt. Min første roset på Charo'..

Vi fik blod på tanden og var ude og starte 5 stævner inden nytår. Vi fik 3 røde rosetter med hjem og nu skulle der trænes.

I løbet af 2006 startede vi fra LC1 til og med LB3 og vi vandt 23 røde, 6 blå og 7 grøne rosetter med hjem. Det var nok til at blive klubmester i LC-dressur og LB-dressur for pony. Jeg var stolt af min pony og jeg ELSKER at være til stævner.

Charo' er altid sød at have med. Også selvom det er koldt og mørkt. Han kigger næsten aldrig og er aldrig doven. Dejligt. Jeg tror også han elsker at være med i byen..

I november 2006 fik vi mor overtalt til at tage os med til distriktstævne. Vores første var i Sønderborg den 12 november. Vi fik en 4.plads i LB1 (61%) og det var helt super.

2007

Jeg var begyndt at træne lidt på LA1 programmet og vi startede vores første i TBR den 19 januar 2007. Vi fik en 2.plads (62%) og var meget godt tilfreds. Nu skulle det prøves på distriktplan.

Vi startede vores første LA1 på distriktplan i Gråsten, hvor vi fik en del 3. plads (63,4%)
Jeg ville gerne starte Sydjysk Mesterskab for hold. Kvalifikationen er 2 gange LA1 til 60% eller over. Jeg var altså halvvejs..
Jeg fik den sidste LA1 til over 60% i Ølgod hvor jeg red til 64% og fik en 5.plads.. Nu skulle jeg bare lige finde et hold.

Jeg var for første gang til Sydjysk Mesterskab for hold i juni 2007. Jeg startede for Vestjysk rideklub, da TBR ikke kunne stille noget hold. Jeg red en "opvarmningsklasse" om fredagen, hvor jeg red til 74,14% og vandt klassen. Vildt nu var vi klar til mesterskabet

Jeg red til 66% og holdet blev nummer 5 ud af 15 hold.. En lidt træls placering, da der kun var 4 placeringer og det var kun 1 point mellem 4. og 5. pladsen.. Æv, men sådan er det jo nogen gange.

Nu havde vi prøvet det. Det var sjovt og jeg vil helt vildt gerne prøve at kvalificere mig til Sydjysk mesterskab individuelt. Det kræver jo at jeg skulle ride LA3 til over 60% 2 gange.. Det havde jeg 2 måneder til. Men prøves det skulle det..

Jeg trænede hårdt og øvede programmet så jeg kunne det forlæns og baglæns. Bagpartsvendingerne var det sværeste nye i LA3'en. Nu skulle det stå sin prøve. Vi til til Broagerlands Rideklub og startede vores første LA3. Det gik lige (62,33%). Jeg var så heldig at jeg vandt LA1 med 66,21%, så det var en rigtig god lørdag..

Tiden var knap, hvis jeg skulle nå at få den anden kvalifikation. Vi tog til Birgittelyst og heldigvis red vi lige over 60%. Jubi.. nu skulle vi starte Sydjysk Mesterskab individuelt.

Det blev den 15. september og Mesteskabet var i Guldager. Jeg var mega nervøs og vi red "kun" til 62%. Det var lidt træls vi ikke lige kunne finde melodien den dag, men vi blev da nummer 21 ud af 39 så det er ok. Charo' var så fin og det var ihvertilfald ikke hans skyld. Vi prøver igen næste år.

Desværre blev Charo' sparket på marken den 20, hvor vi skulle have været afsted til distriktstævne i Børkop den 22.. Mega træls, men heldigvis er han ikke kommet alvorlig til skade og skal bare skridtes 14 dage.. øv

Heldigvis måtte jeg låne Prinsen af Simone. Prinsen er en rød 2'er pony som Simone har købt for ca. 1½ måned siden. Jeg har så redet den 1. gang i ugen for hende og kender den derfor lidt. Jeg meldte om til LB-klasser og tog afsted.

Det gik helt super jeg red til 70% i den ene LB1, så vi var lykkelige. Samlet fik vi en rød, en blå og en grøn roset med hjem.. Det var sjovt at prøve at starte mod 2'erne. Dem kender jeg jo ikke rigtig, når man altid starter mod 1'erne.

Ja, nu skal vi bare igang igen efter de 14 dages skridt, så må vi se. Jeg har meldt i Egum og skal også til Egtved og starte. I Egtved har jeg fået lov til at låne Prinsen igen, så ham tager jeg nok også med.. :)

Ih alså...!
Nu har Prinsen skadet sig selv på mark...!
øv, nu kommer jeg ikke til stævne i Egtved..!
Prinsen alså!!!

Nu er Prinsen blevet rask, og nu kan vi igen begynde at træne igen.. :D

Endelig.. Nu er jeg lige begyndt at starte stævne på Casanova.. Resultaterne må i gå ind og se på Casanova's side..

Charo' og jeg har meldt til distriktstævne i Hedensted her den 19 januar og har lige meldt til i Herning også...:) Nu må vi som om vi kommer ind, eller bare kommer på venteliste..

2008

Juhu.. Jeg fik min første placering i LA3på distriktplan.. :) En 3. plads - Charo' var bare super sød og god ved mig.. Vi red til 63,67% 1. point fra 64%.. Lidt surt , da det nu er 2x64% man skal ride for at kunne starte SMJ Individulet.. Men pyt, jeg skal nok nå det.. :)
Nu må vi se i Herning næste uge.. Bare det går som det gjore i Hedensted, så er jeg mega glad..

På Prinsen fik jeg også en placering med hjem.. En 3.plads i Lb3..(61,25%) Han var lidt sløv og lidt træls, men jeg er glad for placeringen.. :)

Så kom vi afsted.. Charo´ har stået stille tirsdag til torsdag fordi han var blevet sparket på marken.. :( Men nu er han rengående og vi kunne komme afsted..
I LA1 var han lidt fræk.. Vi lavede nogle store fejl vi ikke normal laver.. men han havde jo også stået stille. Vi red dog til 63,11% og fik en 6.plads.. Det er jeg meget godt tilfreds med :)
Vi skulle ride LA3 og jeg var lidt spændt på om han ville høre lidt bedre efter.. Det ville han.. Han var hel super. Vi red til 66% og fik en 2.plads.. :) Han var mega dygtig, og jeg er stolt ;) Dejlige ponze

Så rundede vi også lige de 100 DRF-point og jeg har nu også 102 rosetter.. :)

I Blåvandshuk skulle vi op og hygge os lidt.. Vi var 3 der skulle starte deroppe og det er hyggelig når vi er flere afsted. Jeg havde Golden Casanova med - se under ham hvordan det gik.. - og for hyggens skyld tog vi Charó med i LA-klasserne. Vi skulle starte LA2.. Uha, det er længe siden jeg har redet det program.. og jeg også den forkerte vej.. :) Nå put.. om igen og så den rigtig vej.. :)
Vi vandt begge klasser.. LA1 red vi til 65,86% og LA2 red vi til 62,5%.. Han var rigtig fin og det var en ren fornøjelse at vær atsted.. Jeg elsker simpelhen at være til stævne med min dejlige Charó.. :)

Distiktstævne i Nørre Åby her den 16.februar.. Vi skulle ride LA1 som var Nørrelundcuppen først.. Det gik sådan nogenlunde.. Jeg var noget nervøs.. Vi red til 63,79%
I LA3 gik det meget bedre.. Jeg gik ind og red som jeg plejede og fik 66,33% og dermed en 2. plads ;)
Vi fik også vores kvalifikation til Sydjysk Mesterskabet Individuelt ... Dejligt ;)

I Brand om søndagen var vi alle lidt trætte.. Der var mange på opvarmningen og jeg fik ikke ordentligt varmet op :(
I LA2 red vi til 61,25% og jeg red forkert.. Øv altså..
I LA3 red vi til 64,67%.. Det var ok, men vi red helt sikkert bedre om lørdagen i Nr. Åby

Jeg har meldt til i Juelsminde her den 8 marts.. Nu må vi se om vi kommer ind.. ;) Det er ud til at vi kun er kommet ind i LA2.. Det er altså lidt langt for at starte 1 klasse :(
Vi kom ind i både LA1 og LA2.. Desværre havde vi en dårlig dag.. Vi kunne slet ikke finde takten den dag.. Vi red til % i LA1 og % i LA2.. Lidt træls men sådan kan det gå engang imellem.. :)

Jeps.. Så blev i klubmester for LB-pony dressur for 2007.. Det er godt nok længe siden vi har startet LB.. men vi var dem der havde flest point fra LB-klasserne ;)

Efter lidt sygdom hos min elskede pony.. tager vi til stævne i Bramming her den 6 april..
LA1: 67% og en 1. plads.. Det gik sådan nogenlunde.. men han var ikke så stabil på bidet som han plejer at være
LA3: 70%.. ;) en 2. plads.. :) Mange gode ting..

Klubstævne i Ansager den 3. maj
Der var kun en klasse vi kunne starte og det var LA2.. Vi vandt klassen med 64,4% og min dejlige ponze var super sød.. ;)

Vi skal til kursus ved ponylandstræneren Vibeke Degn her den 23 og 24 maj i Roager.. Det glæder jeg mig helt vild til.. ;) Håber vi er kommet i lidt bedre form og vi er blevet lidt mere enig om tingene.. :)
Kursuset gik rigtig godt, og vi blev inveteret med til talentsamling i Billund til November.. ;)

Sydjysk Mesterskab for Hold i Vejle
Vores hold starter for Tobøl og vi fik en 3. plads ud af 22 hold.. ;) Jeg red 67,4% og var rigtig god tilfreds.. :)
Det var en super fed weekend og vi hyggede os
Jeg fik også en 3. plads i La1 om lørdagen ud af 32 rytter med 67%.. ;)

Sydjysk Mesterskab Individuelt i Tørring/Uldum 21-22 Juni
LA3: 6. plads med 64% Han var lidt sløv men ellers ok
La3 - Mesterskabet: Synes egetligt at det gik godt, men dommeren var ikke helt enig. Red til 63% og blev nr. 12 ud af 28.. :)

Distriktstævne i Fåborg - Finale i Nørrelundcuppen
La3: 2. plads med 66%. Han var lidt stærk og jeg blev lidt sur på ham.. men er glad for placeringen.. :)
Finale La3: 1. plads med 66%.. Han var meget bedre og jeg var bedre til at slappe af.. Super stolt over vi vandt finaleklassen.. Vi blev samlet nr. 2 i Nørrelundcuppen.. :D

Distriktstævnet i Middelfart den 25 Oktober
La5: Uha.. jeg var nervøs.. kunne slet ikke ride.. :(

Distriktstævne i Sundevedn den 9 November
La6: Uha.. Det er godt nok nogle store klasser efterhånden.. Jeg er noget nervøs, men jeg rik redet programmet igennem og red til 60% i vores allerførste La6.. Godt Charó hjalp mig.. :)

Så ikke flere stævner i 2008.. Har her den 2. november også redet talentsamling på min dejlige Charó og et kursus ved Vibeke Degn Andersen her den 13-14 November, så har brug for lidt fri og tid til at øve mig på alle de nye ting.. :D

Så skal min lille stjerne ud og starte igen.. Han er super fin for tiden og vi skal til Herning her den 24 januar og starte.
Næste stævne er i Nr. Åby hvor vi skal ride vores første PRI.. Det bliver spændende

Den 27+28 Marts skal vi ride kursus ved Vibeke Degn.. Det er altid meget lærerigt og jeg glæder mig.. :D
Stamtavle
Desværre nej.. :'(
Køn
Charo' er utrolig charmerende og har en stor rolig udstråling. Han er min bedste ven og jeg elsker ham over alt på jorden.
Han er sort om vinteren og bliver mørkebrun om sommeren hvor solen bleger ham.
Han har de smukkeste store mørke øjne, og har en hvid blis.
Han har nogle hvide striber på højre forben, sikkert efter gamacher, men det er sket inden jeg fik ham. Han har en sok på højre bagben.
PS. Han er vallak..
Bemærkninger
Jeg fik min fine pony da jeg var 9 år og han var 11. Det er 2 næsten 3 år siden nu og han er bare super sød, hver gang jeg er i stalden, vrinsker han efter mig!

Inden jeg fik Charo' red jeg 2 år på forskellige ponier fra Holsted rideskole.

Charo' er opstaldet på Holsted Ridecenter, hvor bla.min tidligerer palomino Hingst, Golden Casanova og min nye ponze Sanssousi, også er opstaldet - se deres profiler.

Vi bliver undervist af Jette Bach. Hun er super sød og altid glad. Hun kan godt blive lidt skap en gang imellem, men det er ok. Jeg er super glad for Jette og hun er sød til at tage med ud til mesterskaberne og varme mig op. Det betyder helt vild meget for mig.

Har solgt min dejlig lærepony da jeg gerne vil videre, og han er ved at være gammel. Michelle som har købt ham er super glad for ham, og han får det som blommen i et æg. Men savner ham allerede.. :s
Tænk på alle de oplevelser vi har haft sammen.. Han har lært mig alt.. fra lc1 til PRI og har vundet over 200 rosetter på ham..
Håber han vil være lige så god ved michelle som han har været ved mig.. og de vil få lige så mange dejlige oplevelser sammen.. :D Held og Lykke til det smukke par.. :D



C
CH
CHA
CHAR
CHARO'
CHAR
CHA
CH
C

Du vil ALTID være i mit hjerte!! :'(
Kommentér på:
Irsk Sportspony Admiral Charo'
Annonce