{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race sebastian 2004

1.874 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria A
Kvinde | 37 år | Oprettet: 14. aug 2007


Anden særlig race sebastian

Fødselsår:
2004
Højde:
han er en 1,62 høj nu, og syntes han bliver støre og støre.
Temperament
han er en hest som ikke er bange for noget, han går lige forbi alt der hjemme. ved mindre han syntes der lige skal ske noget, kan han godt lege lidt bange.
men når vi er ude på besøg, er han meget tædt, og er opmærksom på alt der kommer forbi. men nok også fordi vi lige er startet med ar komme lidt ud, så han skal nok lige lære det.
Gangarter
skridt trav galop. han er ikke blevet bedømt nogle steder, men han kan godt finde ud af at flytte sig, når han er ude og ride og på marken
Stævner
han har ikke startet nogle stævner i nu, men regner med vi skal til aug.
Stamtavle
jeg har ikke nogen stamtavle på ham.
Køn
en rigtig sød vallak, som elsker at blive set:)
Bemærkninger
sebastian er en sød og dejlig hest, som er stille og rolig når vi er der hjemme.
Han har en meget stor personlighed og han knytter sig meget til sin rytter.
Hvis han ikke lige er den første man snakker med når man kommer ind i stalden, skal han nok finde en måde så det bliver det.
Han er ikke bange for noget på ride banen, men kan godt være lidt fræk og komme med et lille spring. fordi han ikke lige forstår hvad man vil, eller ikke lige syntes om det man gør. Vi er næsten lige startet til undervisning, og det går bare super godt. han er dog lidt tændt. og er opmærksom på alt hvad der sker og kommer forbi. så kan han godt lave nogle vilde hop, men det virker bare til at være fordi han er glad og syntes det er sjovt at komme ud og se noget nyt.
regner med vi skal til stævne her i aug, det skal nok blive sjovt og se hvordan det kommer til at gå, nu når det er det første stævne vi er til. så er der nok mange ting han skal kigge på.

Kommentér på:
Anden særlig race sebastian
Annonce