{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kenzo´s Comeing †sov sødt [Himmelhest] 1997

5.226 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Kenzo´s Comeing †sov sødt

Fødselsår:
1997
Højde:
166 cm
Temperament
opmærksom på en rolig måde.
Gangarter
super især galopen
Stævner
2007:
vi blev områdemester 2007 for hest.
en første plads i LB

2008: efter skaden
MHSR første plads i LX

FRH første plads i LC1 med 61,25% og ande plads i LC2 med 61,7%.


Nibe cup:
LC2 semifinale red til ´61% blev nr 7 ud af 20.
LC3 finale red til 61% blev nr 11 ud af 20 så et ok stævne

Ranum områdemesterskab:
LD semifinale 5 plads med 4 fejl.
LB1 semifinal 4 ud af 7 men 58%
LC Finale 8 fejl i første hovedrundte og 0 i den sidste.
LB2 finale 4 ud af 7 men 56,8%
hun var meget dygtig

12. Oktober Langholt rideforsamling.
LC spring: 1. plads. fik 4 fejl i omspringen.
LB spring: 1. plads. fik 12 fejl i hovedrunten men var den eneste der gennemførte.
Vandt LRF cuppen, den rytter som klarede sig bedst i LC og LB og det blev mig og Kenzo.

første C-stævne på SAO.
ULB: 2. bedst tid men tog en bom. fuldt tilfreds.
LB: kanon runde men tog den allersidste bom:( men var stolt at tøsen.

25. januar: Redningsaktion med Diana på Trissdan. vi vandt med 7 sekunder:p nej det var sjovt.
LB fik en 3. plads

24. maj: REB stævne
1. plads LB(der var kun mig)
Vinder af masterspring med 115 cm, jeg kunne godt være blevet ved med at springe men hvorfor risikere noget.


er begyndt på dressur:
april 2010: LC2 3 plads og LB1 3 plads

juni 2010: LC2 3 plads - her opdagede dommen som var min tideliger træner at hendes gang var ændret og ikke helt ren mere. det betød det blev vores sidste stævne...
Stamtavle
F: COME BACK II
(DVE 560 DV DK)
M: COCO S LOVE STORY
(9107530 LU DK)
MF: DANCAN'S COCO
(KNN 83 KN DK)
Køn
hoppe. og er ikke bange for at vise det;)
Bemærkninger
jeg har haft denne skønhed siden den 11. maj 2007 og har aldrig været så knyttet til en hest før!:D

kenzo og jeg vandt områdemesterskabet 2007 for hest og det var det bedste øjeblik i mit liv. det var vores første stævne og vi vandt 3 førstepladser så kunne det har gået meget bedre nej;)

oktober 2007: uge efter områdemesterskabet stod kenzo med en gaffelbånds skade. vi vidste ikke om hun nogle sinde ville blive rask igen.
i det første lange stykke tid måtte vi kun gå med hende og hun blev mere og mere skør oven i hovedet over at stå inde.

da jeg endelig måtte begynde at skridte hende var hun så vild at det var et mirakel jeg ikke faldt at hende når hun fik et flip.

da jeg så endelig efter 8 lange måneder måtte begynde at trave var det bare lykken. og den første galop var meget dejlig.

her i juni 2008 begyndte vi så at trænde dressur. hun går rigtig godt og vi har starte 3 dressur klasser til stævner og det er blevet til 3 rosetter. men jeg kan ikke vente til vi må springe igen og det er snart;) men først kommer genoptræninge i spring jo men vi ser frem til den.

i den lange periode fandt jeg ud af hvor meget min hest og ridning betyder for mig. jeg savnede at mærke suset når vi sprang og galoperede. jeg kunne og kan ikke forstå dem der har en hest som de ikke gider tage sig af. hesten har kun dig og det er dit ansvar. tænk på den dag den er væk. hvordan vil du reagere?
jeg ved hvordan jeg reagere når jeg ikke rider.


8 september 2008: kenzo og mig springer igen:) Hun har dog fået alt for meget fart på;)

oktober 2008: kenzo og mig sprang 125 indendørs. helt vild dejligt og kenzo nyder det. og til jer der synes det er meget hurtigt kan jeg bare sige hesten er klar til det:p

oktober 2008. kenzo og mig sprang 135 i lodret. det er personlig rekord:p det højeste vi nogensinde har sprunget.

25. oktober kenzo deltog i jagten på hessel. nej hvor var det sjovt, kenzo nød det men havde lidt svært ved at holde sig bag formasteren;) vi blev nr to i opløb.

10 januar 2009: første C-stævne:p dog tog hun en bom i begge klasser;)

6. februar: kenzo og mig sprang 135 i oxer:p hun var bare så dygtig

april 09: Kenzo er begyndt at styrte afsted på springbanen hvilket gør vi vælter alt. vi arbejder meget med galop i dressur så jeg håber det vil hjælpe på springbanen også.

sommeren 09: Kenzo har ik sprunget længe, mest hygge turen. jeg tror faktisk det har hjulpet for hun styrter ik så meget af sted mere, så hun havde nok bare brug for en pause:p

8. august: Nu drager Dullen og mig afsted på vittrup efterskole:p

opdate fra august 09 til juni 10:
Efterskolen har baragt kenzo og mig så meget mere sammen vi kan fx ride uden udstyr. vi har desværre ikke spruget det meste af året da jeg ikke har haft en god nok lærer og fordi kenzo går for hurtigt. dressuren er til gengæld blevet så lækkert. på dette år kom vi til at træne til LA i dressur og vi kunne ride unden udstyr, har aldrig haft en hest der har betydet så meget for mig før.

juli 2010 : kenzo har været halt i 9 uger og dyrlægen har nu fundet ud af hun har noget i venstre forben. hun skal undersøges igen den 10. august.

10. August: kenzo fik lagt en slags blokade i venstre forben og blev rengående i løbet af 10 minutter og vi anede håb. men røngent billeder knuste alle håb, hun har slidgigt i venste forben og det kan ikke behandles. hun vil resten af livet ha smerte når hun skal dreje og kan defor kun bruges til skovtur som går lige ud. Hun vil ogs ha smerter på fold og pga det og at hun er en meget fysisk hest som ik kan holde ud at stå stille skal vi beslutte om hun skal på de evige græsmarker.

vi vil fra nu af nyde vores sidste tid<3

fra august 2010: Kenzo har fået lov til at gå og hygge sig på folden sammen med de andre heste og er blevet godt fed pga den mangelde ridning. Vores rideture har vi begge nydt men hver gang kommer tanke om at det snart er slut. Jeg sørger for at nusse og hygge med hende dagligt og tage en masse billeder så jeg har noget at se tilbage på og mindes. Det er så uvirkeligt det hele når hun står på folden, hun løber og ser ud til at være helt find lige indtil hun drejer, så braser min drømmeverden og mareridtet er tilbage for hun blir aldrig rengående igen:( Min elskede hest er snart ikke længe her hos mig.. Heldigvis forstår hun det ikke så hun går bare og hygger sig:) men jeg græder og ved mit eventyr med Kenzo slutter snart:(

De siger du kommer et bedre sted hen men hvordan kan det være bedre et bedre sted når alle dem der elsker dig og mig som forguder dig vi ikke længer er hos dig? det bedste sted at være er da mellem dem der elsker en ikke? Men kenzo min skat, skæben den har bare valgt at vi skal skilles nu:'(

Den sidste dag-30.08.10:
jeg blev hjemme fra gym så jeg kunne hygge om idig. kl 08:45 gik jeg over for at ride vores sidste tur. Du kom da jeg kaldte for du elsker jo vores ture, som vi altid har gjort hver eneste sommer var det eneste du havde på et hovedtøj. kl 09 red vi afsted på den sidste tur. du gik og trippede lidt og var helt som du plejede, vi red den vej vi altid har gjort og jeg snakkede til dig og klappede dig imens jeg kunne mærke dig under mig, din pels var så blød og skinnede flot i morgensolen. Da vi kom til en høstet mark fik du lov at trave roligt afsted, men roligt det ord kende du ikke min tøs. du blev ved med at øge lidt og jeg lod dig for du skulle bestemme vores sidste tur, dog stoppede jeg dig inden du slog i galop. Du gik bare og kiggede efter alt og jeg sad med den triste følse i kroppen for jeg vidste jo det var vores sidste tur nogen sinde. Efter 1 timer kom vi hjem igen, du virkede lidt træt men tilfreds og du fik lov at klø dig på mig som du altid har gjort efter ridning. Da jeg forlod folden trillede tårene igen ned af kinderne, du skulle aldirg nogen sinde ha mig på ryggen igen:(

en time efter gik jeg ud med en stor skål med gulerødder og æbler til dig. du lå og sov på folden så sad og nussede dig i lang tid imens du mere og mere faldte i søvn. men så kom ferrari for tæt på og du sprang op. førte dig over på den anden fold hhor du fik lækkerierne, du var så ivrig at du flere gange næsten sad fast i skålen. bagefter sad jeg bare og nød synet af dig på folden imens du græssede, engang i mellem kom du lige over og puffede til mig og skulle kløes.

jeg fortalte dig flere gange hvor meget du betød for mig og hvor højt jeg elskede dig, du skubbede til mig som mente du i lige måde.

kl 16 kom dyrlægen, jeg sagde farvel og kyssede dig for den aller sidste gang på mulen og rørte for sidste gange ved din blød pels inden jeg gik væk. mor tog over og stod og nyssede dig og nussede dig imens du fik sprøjterne. da du var væk kom jeg tilbage og tog grimen af dig. du så så fredfyldt ud nu, jeg sad længe ved dit hovede og aede dig og kyssede dig, hviskede i dit øre: Tak for alt min Kenzo, du blir aldirg glemt<3.

har aldrig været så knust før, men jeg ved du ikke længere har smerter og det gør jeg ved det var den rigtige beslutning.

Ha det godt på de evige græsmarker min elskede Dulle<3

Tak for 3 1/2 fantastiske år!<3 Du var en ener og du vil altid være i mit hjerte<3


Do not stand at my grave and weep
I am not there, I do not sleep
I am a 1,000 winds that blow
I am the diamond glints on snow
I am the sun on ripened grain
I am the gentle autumn rain
When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled light
I am the soft star that shines at night
Do not stand at my grave and cry
I am not there; I did not die.


Her efter snart 3 måneder er du stadig ekstrmet savnet min engel :/ tårene løber stadig når jeg ser billeder af dig, fik den bedste gave til min fødselsdag. Et billeder af dig printet på lærrede, det er fra dengang vi lige var begyndt at trave igen efter gaffelbånds skaden. Du står smuk som du er med hovedet i sky og med den flotteste blå himmel som baggrund på en skøn solrig dag. Det hænger ved siden ag alle de rosetter vi sammen har vundet og hvergang jeg kigger på det blir jeg mindet om dig min skat. Du har efterladt mig med et stort hul i hjertet som stadig ikke er helet. Dit udstyr hænger som intet var hændt og dir navneskil hænger stadig på boksen. som om du kommer tilbage igen, men nej det gør du ik, du er en engel nu. Kenzo pigen du mangler her hos mig men jeg ved du er et bedre sted uden smerter. Dit hovedtøj hænger der hvor det efter sidste ridetur blev hængt og jeg lover dig det aldrig kommer til at ligge på andre heste. Det var det rikke havde til dig og det vi altid har redet med. Det tilhører dig og blir hængene i stalden som et minde om den fantrastiske hest du var. Håber du har det godt hvor end du er Kenzo<3 Jeg elsker dig stadig <3
Kommentér på:
Anden særlig race Kenzo´s Comeing †sov sødt
Annonce