{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Caleo [Himmelhest] 1992

3.381 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Vibeke M
Kvinde | 33 år | Oprettet: 24. sep 2007


Frederiksborg Caleo

Fødselsår:
1992
Højde:
1.63
Temperament
Stille og rolig, men når spændningen er der, så er han klar!
Gangarter
Skridt, Trav, Galop.

over middel!
Stævner
Stamtavle
F* Zafir Langløkkegård 172cm
M* Bjanka 160cm
FF* Zarfir Klintgård
FM* Flicka Skivholme
MF* Koral
MM* Rosita
FFF* Feltus Hornsherred
FFM* Lise Nordvang
FMF* Asferg Nobel
FMM* Folly Skrivholme
MFF* Biarritz (2)
MFM* Drakma (F.2)
MMF* hamlet
MMM* Bella
Køn
Vallak
Bemærkninger
Min røde hidsigprop.<3

- D.13 dec.
Caleo gør frem skridt, søger meget bedre ned, dog er der nogle ujævnheder, de kommer med tiden. den har gjort store fremskridt!
- den trækker ikke af med en når man skal have den på mark.
- den står meget bedre på stald gangen, dog tigger den stadig, men gør ikke mig noget!
- vi kan ride tur selv, uden den hopper til side, og den er helt ophidset.
- har øvet med en klippe maskine, for at den ikk skulle bedøves, hvis den skulle klippes. det er ca en mående siden den blev klippet uden bedøvelse, og det gik rigtig fint, frem for at jeg forventede den spiltede det hele af. men den stod bar i grime, og bundet i begge sider, den tog endda hovedet om til mig da den blev klippet. (Gjorde det helt selv).

D.18 dec. Spring time:
Caleo var med på et andet hold i dag, fordi der ikke kom så mange!
Vi sprang til sidst 1 meter, en stor omveltning for mig, når jeg først li er gået i gang med at springe!
" ridelærens ord, caleo kan sagtens springe det er bsre rytteren der skal lære".
Jeg øver til et mål, at på et tidspuknt at begynde på jagt. Så der er lang vej!


Den 30 Jan. 2008
- Caleo skal snart have nye sko på igen, men de har holdt længere den her gang, så det er bare dejligt!
den har gået næsten to månedetr, men den trænger os til at få nye på, det går frem af, men dog skal jeg have ny sadle. Så derfor tror jeg heller ikk jeg rigtig kan komme videre med ham, før jeg har fået ny sadle, den den ligger og trykker på ryggen af ham!


1/3/2008
NU er Caleo blevet flyttet tilbage til Henrik Sibbesen igen, da det gik lidt over strengen, det andet sted. dog har den det stadig fint, og bliver mere set efter nu, og der er dog kun 200kr forskel, og her skal jeg lave INTET. det vil sige det skåner min dårlige ryg, som ikke har det for godt i forvejen, og en ting er nu, AT JEG KAN RIDE NÅR DET PASSER MIG! det er en kæmpe fordel.


4/3/2008
Mig og Caleo har fået undervisning i dag, og det gik bare godt.., YEAR! dog virker Henrik overrasket over at hesten søger for dybt den nu, hvor den har gået og spændt nakken hele sit liv. men det kunne jo være at det var en fordel for Caleo at prøve noget nyt!

D. 25 maj - 2008
Red med helt alm. trense i dag, det gik bare skide godt, nu kan jeg mærke det går frem af!

D.27/5 - 2008
Caleo er blevet skadet på marken, på venstre bag ben. håber ikk det er noget alvorligt, da jeg synes selv at jeg har haft nok dyrlæge regninger, pga forhusdbetændelse.
caleo for os smed den 16 juni. den skal have sko på bag, så det er li knap 1000 kr, som jeg ikk li har pengene til. men jeg bliver jo nødt til det, når den har behov for det. da den skal ride meget på vej her til sommer!

d.4/6
Caleo gør fremskridt igen, nu er jeg begyndt at ride med muffebid, og stadig giver den efter. Det er bare kanon dejligt!

D.28/7 - 2008
Caleo har for første gang fået en skoning ved Jan krogh, han sagde også at Caleo's hove var ved at smulre op, det er ikke et godt tegn, da det kunne have gået hen og have blevet en aflivning, da det kunne ha blevet værre.


11/3-2009
Caleo springer så fint nu, kun efter 4 undervisnings timer med Susanne, kan endda holde den, det bliver så dejligt at komme videre, og den springer alt nu, skal nok rykke et hold op?

28/5/10
Caleo nåede langt, og gik super, men efter at få konstateret gigt i forbenet, kommer han på pension, og er ren hygge hest/ kommer til at blive brugt som tur og ringridnings hest;) det passer i stor grad efter herren selv, og han nyder at være hest nu. så der skal findes en efterfølger til ham, det bliver nok bare meget svært at find den rette.

01-09-2011
Caleo er blevet aflivet i dag, pga dens ben slet ikke kunne mere. Vi fik heldigvis et dejlig minde til broager ringridning. Og vi nød det begge to fuldt ud.
Min dejlige trofaste hest, finder aldrig en som dig, men du fortjente at komme på de evige græs marker, som er din livret.
håber du har det bedre der hvor du er nu, og du slipper for alle smerterne!

R.I.P DU ER ELSKET OG SAVNET <3
Kommentér på:
Frederiksborg Caleo
Annonce