{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener - Picadelly 2000

11.544 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Krydsedulle *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 3. dec 2006


Holstener - Picadelly

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er 183 cm høj!
- Det er så sjovt og være til stævner med hende, folks første kommentar er altid; nøøj hvor er den høj, hvordan kommer du op på den ;)
Temperament
Picadelly er super lærenem. Hun prøver ihærdigt og konstant at tilfredsstille rytteren, og bruger sig selv 110%. Hun kan dog til tider, når hun ikke forstår mine signaler, blie sur og så stå og hoppe på stedet. Dressurmæssigt er hun arbejdsvillig sålænge man ikke presser hende for meget. og kan div. øvelser fra LC-LA og nogle enkelte MB øvelser også.

På en springbane er hun vågen og meget opmærksom, og udøver altid sin bedste præsentation. Springer med stor lethed! et kendetegn ved hende på en springbane er at hun aldrig løfter forbenene 100% op under sig selv over springet med lader dem hænge lidt, dette gør hun selv over spring på 150 cm såvel som spring på 110 cm.

I naturen og på vej er hun stille og rolig, og 100% styrbar. elsker en gallop tur over en stubmark, eller at jorde gennem en bladbunke i skoven. Hun siger ingenting til lastbiler, biler osv osv.

hun er en kanon hest, med et dejligt temperament som passer lige til mig ;)
Gangarter
Skridt: Middel ikke noget woow ved den, hun passer oftes i skridten, når man rider på hende.

Trav: Middel/over middel, det svinger lidt. specielt skal hendes fri trav nævnes, den er rigtig rigtig god, hun stræker sine ben så meget og har et kæmpe rygsving og en god takt. hendes trav er dog bedst når hun, er ordentlig varm i kroppen og efter man har lavet lidt gallop arbejde med hende.

Gallop: Over middel, hun har en fantastisk stor og rummelig gallop, den er taktfast og behagelig.

Nu er hun springhest og derfor har hendes gangarter ikke det største betydning.
Stævner
2004:
Blev hun redet i en DSA klasse i dressur som 4års med et udemærket reslutat.

2007:
Før jeg købte hende blev hun redet til et enklet d-stævne i en LD som hun gennemførte, med 4 fejl. (mener jeg).
jeg Startede mit første stævne, d. 27.12.07 i LD og LC som gik ganske godt, taget i betraktning af jeg ikke rigtig kunne følge med i hende galop ordentligt. og at hun syntes alt var meget farligt.

2008:
Jeg vandt gl. estrup cuppen i spring 2008 med 700 point ud af 800. Sammen blev mig og Picadelly også nr. 2 til kommunemesterskabet.. og fik en masse placeringer i LC og LB på D-plan. I slutningen af året fik vi redet to C-stævner bla. med en placering i LB. I 2008 fik vi redet to dressurstævner, med okay gode reslutater.

2009:
Her fik vi en masse gode stævne oplevelser og fik en del placeringer med hjem også. det var først i 2009 at vi for alvor red c-stævner og det tog picadelly ganske udemærket. og i slutningen af 2009 red vi vores første LA, med en bom, og dagen efter efteranmeldte vi hende i en ULA som vi gennemførte med nul fejl. dejlig slutning på 2009.

2010:
2010 har været et super godt stævne år, med en super godt gående hest! vi startede ud med at få en 4. plads til Århusmesterskabet 2010, vi fik igen nogle super gode ture i LA også og så red vi vores første MB sammen. blev dog disket da der var en plastikvand med vand i under en okse hvor solen stod lige ned i, ellers var vi nul på springene. dagen efter tog vi revance og gennemførte med 8 fejl. og med et tilfreds resultat valgte jeg at de næste par stævner skulle være lidt lette for hende, så vi red lidt LB og LA med top 5 placeringer. det. blev bla. også til en 3. plad og 1. plads i LA** i løbet af sommeren. Så fik vi meldt til JBK i to LA** klasser det gik over alt forventning dog med nogle kæmpe rytterfejl som kostede mig placeringer. i slutningen af året red vi warm up hvor vi fik en 3. plads i LA** så endnu en god slutning blev det også til i 2010.

2011:
Her i 2011 har vi fået startet vores første Landsstævne sammen med tre super gode ture i MB* og 2xMB**. I år blev det til en 6. plads ved Århusmesterskaberne hvor vi i år red det i LA**. vi har lige startede Sydjysk mesterskab hvor vi fik en 4. plads i kvallen og samlet blev nr. 7 i finalen. skal ud og have nogle gode ture resten af året forhåbenlig ride et par landsstævner mere, ride L/M Danmarks cup, JBK igen og også gerne Chrismas Show når vi når så langt hen. Picadelly er i hvert fald i top form :D
Stamtavle
Ja, og den er ret god endda:

FADERENS SIDE:
F: Liatos HOL
FF:  Landgraf I HOL
FM: A-candina HOL
FFF: Ladykiller XX
FFM: Warthburg HOL
FMF: Cantus HOL
FMM: Jean HOL
FFFF: Sailing Light XX
FFFM: Lone Beech XX
FFMF: Aldato HOL
FFMM: Schneenelke HOL
FMFF: Caletto I HOL
FMFM: Monoline HOL
FMMF: Urioso A.N
FMMM: Donna HOL

MODERENS SIDE:
M: Jessi HOL
MF: Campesino HOL
MM: Alora HOL
MFF: Capitol HOL
MFM: Nixe IV HOL
MMF: Landmeister HOL
MMM: Nute HOL
MFFF: Capitano HOL
MFFM: Folia HOL
MFMF: Sacramen.Song XX
MFMM: Galla HOL
MMFF: Liguster HOL
MMFM: Gordia HOL
MMMF: Sacramen.Song XX
MMMM: Hulane HOL 

Hvis jeg en da skulle være så uheldig at Picadelly bliver langtids skadet eller når hun engang når en pensionsalder, så skal hun sættes i fol. - ønsker mig rigtig meget et lille føl efter hende.
Køn
En smuk og dejlig hoppe.
Bemærkninger
Da min gamle hest skulle sælges, begyndte vi igen at kigge efter en ny hest til mig. En dag kaldte min mor så på mig, hun havde fundet en hest som bare lød til at være min drømme hest.

Den stod omkring Farsø, var en hoppe på 8år, skimmel, holstener og ca. 186 i stang. Hun var ikke rigtig blevet redet det sidste års tid. Så hun havde en stor græs mave.
Jeg tænkte, at den lød interessant, men hun så ikke vildt internsandt ud på billederne og jeg havde da mine tvivl med den højde hun havde. Min mor ringede og aftalte, at vi kom og kiggede på hende søndag d. 30. september.

Da vi kom ind i stalden, så hun RIGTIG høj, men så også meget sød og kærlig ud.. Vi fik sadlet hende op og gik over i ridehuset med hende. Min mor & John havde taget videokamera med, så de kunne filme os. Da jeg havde redet hende i 10-15min satte Sandie og hendes mor et spring op. Hun var lidt doven og svær at ride frem, men det var pga. hendes dårlige kondi. Første gang jeg sprang hende, gik det rigtig godt, anden gang var jeg ved at flyve ud af sadlen, fordi hun bruger ryggen rigtig meget i forhold til min gamle hest.

Hun var rigtig skøn og dejlig. Vi aftalte, at jeg kontaktede hende om aften eller dagen efter med min beslutning.

Da vi kørte hjemad talte vi om hende, og både min mor og John var meget positive over hende. Det var jeg også så allerede om aften ringede vi til Sandie for at aftele hvornår vi kunne komme og hente hende. Vi kunne allerede komme og hente hende dagen efter. Så Mandag d. 1. oktober 2007 kørte vi op for at hente hende. Vi havde også fået en dyrlæge ud for at lave en handels undersøgelse på hende. Her fandt vi så ud af, ud fra hendes id og stamtavle at hun kun var 7år og 179 høj. Men pyt med det, så var jeg ikke længere så meget i tvivl om jeg sagtens kunne ride hende. Da vi havde lavet en kontrakt på hende, kørte vi hjemad med hende. Vi havde aftalt med en af mine gode veninder at hun skulle stå ude ved dem da vi ikke havde fået byggede bokse hjemme hos og selv.

Picadelly er en dygtig springer, som bare mangler lidt rutine. Hun gør ALT for at komme over springene, hun er meget forsigtig og vil helst ikke slå sine ben. Martin Skovgaard som før har ejet hende siger hun er en fantastisk springer og at hun springer med stor overskud.

d. 01.10.2010
Idag er det 3 år siden vi hentede Picadelly, og jeg har elsket hende hverdag siden! 3 år hvor vi har kæmpet for at få hende op på et niveau som andre heste på hendes alder - og målet er snart nået! vi har kæmpet og sejret og det er en fornøjelse at ride hende.. vi har kæmpet med blod, sved og tåre men de ALT hver den dag idag.. vi har kæmpet os op fra LD til MB og jeg ved vi vil nå endnu længere :) Picadelly er den hest jeg har haft i mine drømme, og hun vil evig og altid have den største plads i mit hjerte! Tak for de bedste 3 år dulse, glæder mig til og se hvad fremtiden bringer sammen med dig :)
Kommentér på:
Holstener - Picadelly
Annonce