{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Jolly [Himmelhest] 1993

2.496 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Jolly

Fødselsår:
1993
Højde:
144
Temperament
Rolig og godmodig;)
Gangarter
Skridt: god
Trav: kort
Galop er vel omkring middel..
Stævner
Jepper;)

Vi gennemførte lørdag d. 1 december 2007 en rideprøve 2 til 64,91%.. Den store bamse kan åbenbart godt et eller andet;)
Stamtavle
Han har ikke papirer så stamtavlen kendes ikke..
Køn
Fjollebolle og vallak;)
Bemærkninger
Jolly er en fjordhest, man ikke kan ikke kan tage fejl af. Han er har været stærkt overvægtig, men altid livsglad og en hyggegris.
Han er sød og gør hvad han får besked på, når han ved hvem der er lederen. Han er trænet indenfor horsmanship og så er han kørevant.

Da jeg fik Jolly d. 30. september 2007, fik jeg ham som værende problemhest. Han havde ingen respekt for de ryttere der red ham, og han gad simpelthen ikke at arbejde. Jeg tror ikke han havde forstået hvad samarbejde gik ud på, fordi at hans ryttere enten stillede for store krav i forhold til det han havde lært, eller simpelthen bare så ham som en maskine der bare skulle have sadel på og løbe rundt.

Der gik over en måned fra jeg fik ham hjem, til at han første gjorde gjorde hvad jeg bedte ham om. Det eneste jeg gjorde i den måned var at tage mine forholdsregler når jeg skulle hente ham fra fold, så han ikke løb fra mig, når jeg havde fat i ham, og så var min eneste ambition at ride ham i skridt og trav hver dag, med en ugentlig fridag. Da han opdagede at jeg kom hver dag og tog mig af ham, selvom han var fræk, begyndte ham at blive mere samarbejdsvillig. En dag red vi i en time uden nogen problemer, hvor vi havde hygget os gevaldigt. Timen efter begyndte jeg at lære ham schenkeltvigning og efter 20 min havde han fanget pointen i det jeg ville have ham til.
Dette har udviklet sig i løbet af det sidste år, og nu er Jolly blomstret op og hans personlighed giver mig hver dag, en ny ting at være glad over. Ja Jolly er den stor, tykke pony over dem alle;)

* 3. december 2007*
I lørdags var Jolly med til hestefodbold og han scorede 4-5 mål;) Han er bare sej. Han gik også en rideprøve 2 til 64.91% og han underholdte som Rudolf.. Han har ændret sig meget, både vægt mæssigt og han er næsten blevet en anden hest..
Vi er nået langt på de 2 måneder jeg har haft ham.


* 10. Juni 2008 *

Jolly har siden midten af April gået i min gamle rideskole, fordi at jeg skal starte i skole igen efter sommerferien, og derfor vil have udgifterne bragt ned, så jeg ikke er afhænig af at arbejde 10 - 15 timer hver uge, for at kunne holde 2 heste.
Jeg var lidt betænkelig ved det, fordi at Jolly er en dreng der førhen godt kunne have sine egne meninger om hvilken retning han skal løbe i, når han havde børn på ryggen. Men det er indtil videre gået super! Børnene er glade for ham, og han opfører sig ordentligt. Jeg er rigtig stolt over ham:)


* 28. oktober 2008 *

Jolly har i dag været udlånt til en sød familie på Stevns i 2 uger, og det lyder til at gå godt :D..


* 11. december 2008 *

Jeg hentede Jolly fra Stevns igen forrig torsdag, og han er nu tilbage i Lejre. I det mindste er han glad for at være hjemme, og han har vist savnet mig en del, for hvis han fik lov ,ville han ligge sig på mit skød for at blive nusset i halvanden time. Det bliver gjort på staldgangen i stedet, da jeg gerne vil kunne bruge mine ben senere i livet;)

* 24. februar 2009 *

Jolly blev i slutningen af januar hentet af en sød kvinde fra Jylland. Han gør nu og hygger sig i løsdrift, sammen med en sur rød hoppe, nogle ungheste og en shetlænder, har jeg ladet mig fortælle;)
Han har det super godt og det lyder som om han stortrives.
Der er foreløbigt ikke fastlagt nogen dato for hvornår han kommer hjem, så I må have tålmodighed, hvis I glæder jer til at se ham på Storeheste dag igen;)

- Håber at han opfører sig ordentligt:P


* 8. september 20009 *
Jolly er kommet hjem fra Jylland midt i Juli, han har fået kostateret forbenet dragtbrusk i forbenene, hvor det er slemmest i venstre. Han er urengående på 3 ben i bøjeprøve, og går pt med ringsko, indlæg og skum under forhovene.

Jeg har fået lov til at tage skridtture på ham, men har kun været oppe og sidde fem-seks gange siden.

Vi har været på Storeheste dag her i weekenden, som trods vejret blev en meget hyggelig dag, og som vil betyde meget for mig fremover. Jeg skal til dyrlægen med Jolly i morgen, for at få dom over situationen. -Jeg prøver at være optimistisk.

Men ellers føler jeg mig rigtig beæret og heldig at have haft Jolly i mit liv, og håber på at være i stand til at følge ham ordentligt over regnbuen, hvis det bliver nødvendigt.

*24. septmeber 2009*
I dag blev historien om Jolly afsluttet.
Jeg er som sagt glad for at have kendt ham, og er rigtig glad over at jeg var i stand til at vise ham vejen over til den anden side. Det var meget hårdt at skulle forlade det der var tilbage af ham, og vide at den mule aldrig mere skulle trøste mig, eller kysse mig. At de øjne aldrig kommer til at berolige mig igen og at han i det hele taget er væk næste gang jeg skal ud til løsdriften og Guy. Jeg kommer til at mangle min trofaste og hengivne ven, som stadig havde sine meninger. Det store bullerbasebrød af en bamsefar, som de sidste par måneder, har stået og ventet klar ved ledet lige så snart jeg viste mig i nærheden.

Jeg elsker dig Jolly, du vil altid være hos mig <3
Kommentér på:
Fjordhest Jolly
Annonce