{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg R.I.P Dina af bækkeskov [Himmelhest] 2004

1.303 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michélle J
Kvinde | 37 år | Oprettet: 4. sep 2007


Oldenborg R.I.P Dina af bækkeskov

Fødselsår:
2004
Højde:
171
Temperament
hun er en vågen ung dame. men lige så vågen huner lige så stille og rolig er hun... hun er en stor labrador hund.. hun knytter sig rigtig meget til den der har med hende at gøre.. hun er meget tillidsfuld.
Gangarter
skridt trav op galop....
inden hendes kåring i år, blev der arbejdet meget med hendes skridt i skridtmaskine, da hun trådte meget over sig selv. men det er blev meget bedre nu. trav og galop elsker hun, især hvis hun får lov til at løbe frit på ridebane, hvor hun virkelig kan vise sig..
Stævner
ingen
kun kåring i 2007 i ringsted. blev afholdt hos team cape.. (Britt & Machael)
Stamtavle
ffar: Fürstendonner af Hvarre
mor: delita af sølvbæk
Køn
hoppe
Bemærkninger
dina er halv søster til dea af bækkeskov. dina er en ung dame der har meget at lære endnu, hun var i tilridning for første gang i foråret hos berider Micahel i ringsted. men der er meget arbejde endnu for at hun bliver 100% styrbar osv alle de der grund ting.. hun var 100% ryttervant da hun kom til berider... så nu er det bare normal ridning for at hun bliver en kanon god hest..

dina er en hest der er meget tillidsfuld, til de mennesker der har med hende at gøre, hun er rent ud sagt en stor hund. hun kan godt lide af nusse...

Dina er desværre død da hun havde en sygdom som gjorde hun ikke ville kunne ride. jo mere man red jo mindre ballance fik hun... øv øv for hun var sku en rigtig skøn og tillids fuld hest. :´(
Kommentér på:
Oldenborg R.I.P Dina af bækkeskov
Annonce