{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kashmir [Tidl. hest] 2001

3.360 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise S
Kvinde | 33 år | Oprettet: 9. okt 2007


Anden særlig race Kashmir

Fødselsår:
2001
Højde:
Kashmir er 1,64 i stang .
Temperament
Kashmir har et kanon temperament, der er altid gang i ham, og han er nem at irettesætte. Har kendt ham siden føl, og købte ham så da han var 3 år, selv som føl var han nem at have med at gøre. kanon dejlig hest hvis man vil ha en med lidt gang i, og en der er til at ride både i dressur og spring.
Gangarter
Han har 3 gangarter , en fin skridt der dog skal arbejdes på hvad angår tempoet :b han har også en lækker trav, og galoppen er kanon han løfter sig selv op.
Stævner
startet en masse på D plan og skal til at starte C plan nu.
Kommende stævner Thorsø cup , søhøjlandets cup, jysk rideuge & tyskland.
Stamtavle
Der er ingen papirer på ham udover ID, han er en blandings hest af racerne Dansk varmblod, knapstrupper, fjordhest , araber ( helt klart hans temprament ) . Så et godt gadekryds af nogle dejlige racer .
Køn
Han er en skøn vallak
Bemærkninger
Kashmir er mit et og alt, elsker den hest over alt på hele jorden. Han er 6 år nu , og har kendt ham siden han var føl, han har så mange charmerende sider, har selv reddet ham til, og trænet ham til spring hest , indtil videre har vi sprunget 1,30 sammen , men den rekort skal vi snart have stukket igen :D Begge Kashmirs forældre var military heste fortalte den forige ejer, har dog aldrig set dem i virkeligheden. Inden for det sidste år har han virkelig forandret sig, han er blevet super energisk og kanon på springbanen, så er meget stolt af min lille baby hest, det må være nok for nu, i er velkommen til at spørge hvis i skulle have spørgsmål eller lign.
Giv en kommentar inden i smutter
- Louise Schjørring . (Kashmirs mooooar ) :b
Kommentér på:
Anden særlig race Kashmir
Annonce